Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
A wikitokik gyerekjáték, vagy normális? Ha utóbbi, azt is vinném hétvégén.
Köszönettel elfogadnám a faliórát és a karórákat! Személyesen venném át!
Ezek játék adó-vevők, de hogy milyen messzire képesek sugározni, azt nem tudom.
Szia !
Órákra jelentkeznék ,megyek a rádióért .
Szia!
A számológépre van-e jelentkező, mert ha nincs, akkor szívesen venném, ha elpostáznád a megfelelő juttatás ellenében. Köszi előre is. A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2024
Szia!
Eddig nem volt, de mostmár van. Írok privátot.
Szia! A vércukormérőre úgy látom még nem jelentkeztek. Engem érdekelne foxposttal. Köszi.
Tesztcsík szerintem nem olcsó hozzá, TB támogatásal meg nem tudom felírják-e.
De bármivel méred is, nagy előrelépés annál, mintha nem mérnéd. Használd egészséggel.
Pár éve akcióban ingyen cserélték a vércukorszintmérőt új késztülékre a patikában, ha a régit bevitted.
A tesztcsík valóban drága, TB-re is. A legjobb az életmódváltás, csak az a legnehezebb.
Régi kiadású egyetemi könyvek elvihetők BP XII. ker. Esetleg foxpost, ha sokat viszel.
Első adag.
Második adag.
Ansmann töltő. Feltettem apróba, nem kereste senki, hát ha itt elkel. Ha több egyéb cuccot is viszel, akkor foxpost is, egyébként csak bp XII. ker.
Szia! Ha ezzel lehet tölteni ezt a 4 cellás, 4,8V-os pakkot, akkor kérném szépen. Valamint a 3 darab Ezermester kiskönyvtár...
Köszi, írok P. Ü-t.
Szerintem lehet tölteni, mert 1-10 celláig írja a tölthetőséget, 800-7200mA kapacitás között. Azt nem tudom mi van, ha a kapacitása csak 400mAh...
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2024
Sziasztok! Ha Uniman mégsem vinné el, akkor én jelentkeznék a töltőre.
Sziasztok! Ha a játék adóvevőket nem viszi el más, akkor jelentkezem rájuk.
Szia! Uniman viszi, azaz várja az érkezését ...
Biztos elviszi, mert én fogom küldeni neki...
Sziasztok,
BP XIII. vagy XI. kerületből elvihető EGYBEN egy jó nagy doboz (kb 60x40x40 cm). Csak személyes átvétellel. Annak örülnék, ha valaki olyan vinné el, aki szétosztja azt, ami esetleg kell másnak és neki nem. Több jelentkező esetén sorsolni fogok (jövő hét hétfőig várok). Tartalom: HDD-k (mindegyik klasszikus IDE/ATA/PATA, működőképesek): WD Caviar - 10 GB Maxtor D740X-6L - 40 GB - néha hibát dobott Quantum Fireball - 1,4 GB Samsung SP1614N - 160 GB Quantum Fireball - 4,3 GB Maxtor 541DX - 20 GB Wise Cloud Connect - HDMI porton TV-ree köthető mini PC Axagon külső USB ház SATA M.2 SSD részére Használt NiMH akksik - állapotuk ismeretlen Belső bővítő keret HDD beépítéshez Floppy kábel Chicony KB-2971 billentyűzet, PS2 portos Laptophoz CD-ROM Conexant Modem kártya (IDE) 3,5 FDD - NEC 3,5 FDd - ? 3,5 FDD - Sony Planet FastEthernet kártya 10/100 Mbps Travel Adapter Linksys Wireless USB csatoló LG DVD-ROM CD-ROM - CHA-50 Samsung SW-252 CD-RW Asus A6Q00KM laptop - hibás, valószínűleg alaplapi hiba lehet. HDD nálkül, RAM-okkal és tápegységgel. Canon PowerShot A590 IS fényképezőgép + tok - Működik, de elemcsere szükséges (CR1012) + 2 db AA elem kell bele. Nálam zabálta az elemeket. Microsoft LifeCam VX-1000 kamera - manuális fókusz, 640*480 felbontás Belkin Powerline adapter (F5D4074-s) Sagem telefon töltő USB 2.0 HUB USB 2.0 HUB Logitech Quickcam Communicate STX DVI-D to DVI-D kábel GrandStream BudgesTone-100 IP telefon - táp nélkül Coax elosztó Asus WL-520G Wireless router, tápegység nélkül, állapota ismeretlen Sony Ericsson töltő Plantronics tápegység DLINK-DSL321B ADSl modem Cisco 1603 - hiányos, tápegység nélkül, állapota ismeretlen Cisco 806 - hiányos, tápegység nélkül, állapota ismeretlen Az állapota ismeretlen azt jelenti, hogy nem tudtam bekapocsolni/üzembe helyezni. Ahol nincs ilyen, az a cucc elindult/működőképes. Hosszú távon semmi sem volt tesztelve. Képek ITT A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2024
Érdekelne néhány dolog (hdd-k, Asus, kamerák, töltők). El tudom hozni egyben a dobozt, és természetesen vissza tudom osztani a többit.
Szia!
Ha elhozod, megkönnyíteném a dolgod az alábbiakkal, ha lehetséges: - Dell Wyse Cloud Connect mini PC, - Axagon külső USB ház SATA M.2 SSD részére, - Linksys Wireless USB csatoló, - Canon PowerShot A590 IS fényképezőgép. Még megvan a számod, majd felhívlak. |
Bejelentkezés
Hirdetés |