Fórum témák
» Több friss téma |
8x8 as led mátrix, gyári panel, egyenesen kinából
Ne haragudj de nem látok semmit rajta,
b4-en ugyanúgy semmi A program elejére beraktam egy led villogtatást, az rendben megy is, tehát futni fut, de a max már nem reagál. A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2015
Ez egy más megközelitése az SPI-nek de nekem teljesen jól müködik. A dicséret szintén nem az enyém hanem talán Bakman kollégáé de most hirtelen nem tudom.
Nem, még nem, csak közben próbálgattam ide oda,
de most elkezdtem, egy darabig eltart.
Szia
Épícsd meg ezt tuti működik. Én a heggesztő trafómat szabályozom ezzel. Persze neked kisebb teljesítményú kell. Bővebben: Link
Szia !
Köszönöm a linket. Egyébként nagyjából visszarajzoltam, így néz ki: De új panelt lehet hogy nem csinálok, mert utánanéztem és 3-4 e Ft körül lehet kapni gyárit. A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2015
Föltettem a rajzot, de lehet, hogy most nem javítom meg, csak majd tartalék panelnek. De mindenesetre érdekel a "feladat", mert szeretnék kicsit jobban megismerkedni a Flowcode-dal
Még csak annyi kiegészítés a rajzhoz, hogy PICf616 van benne, csak a rajzolóban nem szerepelt, és nem javítottam ki a képen. A kapcsoló pedig 3 fokozatú, most legnagyobb állásban van.
Sziasztok
Hogy lehet megoldani Flowba, hogy a pic elmenjen alvó állapotba? Hogy lehet alvó állapotból feléleszteni?
c blok ird be ezt:
Éleszteni, meg valamelyik int lábról
És felélesztés a watchdoggal, vagy lehet lábbal is feléleszteni?
Szia
A sleep utasítás után miért illik nop utasítást adni?
ha a wd használod magától fog "felkelni". Azt nem lehet használni.
Sziasztok
4Mhz járatom a pic-et az lenne a kérdésem, hogyha egy számlálóval oldok meg egy időzítést ( változót hozok létre, ésminden körbeforgásnál adok hozzá egyet) akkor milyen szám után kapok egy másodperces időzítést? Delay utasítás azért nem jöhet szóba, mert PVM-et is használom, és delay nél vár a pic.Tudom, hogy program hosszától is függ, hogy mikor tér az elejére, de nem kell atombiztos idő. A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2015
Egy ledet kell halványítani, ez egy segélyhívó lenne. Pic18 sorozat
Ezt most találtam és teljesen jó kezdök részére.
google-be beírod: "pic timer számítás" és az xlsx linkre klick talán a harmadi A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2015
Valahogy igy.
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2015
szia
Köszönöm elég ügyes megoldás. Az a gond, hogy egyáltalán nem tudok c nyelven programozni.
Sziasztok
Tanulmányozom a PWM működést, nagyjából már éstem, hogy mit miért úgy csinálnak, de arra nem jövök rá, hogy hogy lehet, egy ledet ezzel meghajtani, tudnátok ezzen nekem segíteni? Köszönöm
Szia!
Próbáltad a ledet rákötni a ccp lábakra? Én lehet hog kipróbáltam volna Üdv. Idézet: „Az a gond, hogy egyáltalán nem tudok c nyelven programozni.” Nincs is rá szükség ezen a két soron kívül, ezt meg szerintem a..... is megérti
szia
Rárakom, a Folwra, és nem szimulálja le. Hogy kell beállítani a portnál mit adjak neki, hogy figyelje, vagy ezzel a beállítással, már automatikusan kiküldi a PWM jelet a CCP lábra, nem kell állítani semmit? Én flowba próbálom, tesztelni, élő pic-el még nem próbáltam. Ha úgy tetszik játszadozok ismerkedek a flowwal.
Az a kérdésem, hogy ezzel a beállatással, a pic autómatikusan nyitja a CCP lábat, programozni nem kell már. Én így akasztottam rá a ledet, de semmi
Ha a valóságban nem tudod kipróbálni, legalább a proteust használd szimulációra, ne a flow-ot.
Köszönöm
Most töltöttem le, egy kicsit megijedtem a bonyolultsága miatt, de majd megismerem. Köszönöm.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem egy Ocean Control KT-5198 motorvezérlő kártya felélesztésében.. A gond ott keletkezett,hogy naiv módon nem gondoltam arra,hogy próba közben kell az aktív hűtés,így a borda nem volt elég.. Csúnyán elszállt a cucc,a FET-ek már és a 74 HC 08-IC cserélve lett.. Hiába cserélek kvarcot,az se segít.. innen gondolom,hogy a mikrovezérlő is tönkrement.. Ezt is be lehet szerezni,csak a rá való programot nem találom sehol. Ocean Control KT-5198 vagy KTA-198 néven fut a kártya. Előre is kösz! |
Bejelentkezés
Hirdetés |