Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szívesen.
Sziasztok!
HECKERT 1000 -es egyetemes marógép (NDK 1976-78) elektromos kapcsolási rajzát keresem! Igazából a gépkönyv lenne a legjobb, de arra esélyem sincs...
Hello!
"Különféle kapcsolós trükkökkel viszont meg lehetne oldani a problémát." Például: - Ha az IC 3-as lábáról egy kapcsolóval leválasztod a két ellenállást. - Vagy ha kicsi így a Led-ek árama, egy kapcsolóval a két bázis közé kapcsolsz egy 220ohm-os ellenállást.. üdv! proli007
Üdv! A minap kaptam javításra egy ASTACOM Titania IX analóg műholdvevőt. Kapcsolási rajzot próbáltam keresni, de nem sikerült. A táp részével van gond, mert nem jön ki semmilyen feszültség sem a csatlakozósoron. Aki tud hozzá kapcsolási rajzot feltenni, annak megköszönném!
Doncsonak és Frankynek!
Kedves Barátaim! Még el sem készült az első művem, de már kérdezem a másodikat! Tudtok olyan hajókürt rajzot küldeni, amit nyugott szívvel betehetek egy nagyon szép makett vitorláshajóba?Fáradozásotokat megköszönve Baráti Tisztelettel Tarhos
Szerbusz Kedves Tarhos!
Miután személyre szólóan kértél segítséget, így nem igazán sokan tudtunk válaszolni kérésedre. Igen, vannak hajókürt kapcsolások, de azok soha nem tudnak igazi hangon megszólalni. Ennek oka a nagyon alacsony frekvenciájú, lehetőleg több egyszerre működő kisfrekvenciás rezgés keltése, lesugárzása. 500 Hz felett nem is hallható ilyen kürt a valóságban. Itt egy astabil multivibrátorokkal (2db), hajókürt utánzó kapcsolása. Ennél bizonyára nagyon nehéz lehet egyszerűbben megoldani ezt a problémát. Itt kettő kis hangszóró van a rezgéskeltők végén, az egyik 420Hz, míg a másik 320Hz-en rezeg. Az ”igazibb” azért ez lenne ide az egyik képen…
Kedves Janocsi!
Nekem ezen az oldalon lévő emberek a BARÁTAIM! És most már Te is személyes jóbarátommá váltál, mert önzetlenül akartál segíteni, ami jellemző erre az oldalra! Bocsás meg, ha félreérthetően fogalmaztam! Megragadom az alkalmat akkor, hogy segítségeteket kérjem ennek a hajókürt elkészítésében, mert én ezzen nem fogok boldogúlni!!-Az ütemvezérlőt még csak csak megoldom, de ehhez a Ti segitségetekre is szükség lenne! Ha Valaki tudna ebben segíteni azt nagyon megköszönném, és természetesen ki is fizetném! Örülök, hogy ilyen sok BARÁTOM lett ezen az oldalon! Ültessétek átt ezt a fantasztikus összefogást az országra is!!! Baráti tisztelettel Tarhos
Szia! Ennek a hajókürtnek a rajzát fel tudnád tenni nagyobb felbontásban? (kapcsold ki az automatikus méretezést)
Szia!
Feltőltöm, de ExpressSCH-ban is oda raktam, az lenne az eredeti, amiben átrajzolva lett egy kéziről.
Kedves BARÁTAIM!
Köszönök Nektek mindent, fantasztikusak vagytok, de már még egyszer nem írom le! A zoly15 segit nekem, úgy hogy igen jó kezekbe kerültem! De azért még a kapcsolatot szeretném tartani Veletek! Csak így tovább! Baráti üdvöulettel Tarhos
Üdv! Senki nem tud ehhez a beltérihez kapcsolási rajzot?
Szia!
Itt: láttam, valakinek van hozzá rajza. Vedd fel vele a kapcsolatot, ám a Link sajna elég régi már.
Sziasztok!
Keresem az EMG 1567 típusú oszcilloszkóp teljes gépkönyvét. Google-t már próbáltam, csak a kapcsolási rajzot dobja ki, a szerviz információkra vonatkozó részét nem . Kérem a segítségeteket, ha valakinek megvan a teljes gépkönyv, akkor tegye elérhetővé számomra és azok számára, akik szintén keresik. Köszi! Kristóf
Üdv! Az ET-n csak az EMG -1568, de azt írják, hogy szinte megegyezik, csak kis extrák vannak benne! Bővebben: Link
Hali!
Néztem azt a szkópot is, lehet csak én látom így, de szerintem nagyon eltérnek egymástól. Teljesen más a táp, a trigger, és úgy általában minden. Éppen ezért keresem a 1567-es teljes gépkönyvét, mert ott nincsenek ilyen eltérések. Mindenesetre köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
Nem szép, de jól jöhet...
Köszi, sajnos ebből is a szövegelős rész hiányzik, de azóta megoldódott a probléma(egy lehetetlen helyen égett el egy ellenállás).
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni egy kapcsi rajzzal? Az erősítő aminek kéne a rajza az egy Ágota DS600-as de a régi BD-s. nem az ujj fajta. Mind két oldala össze vissza van gányolva és le is vannak pukkanva. Köszi!
Elfelejtettem írni ezt a fetes verziót, amiről fel tettem a képet, én is meg találtam, de nem erre van szükségem.
Amit javítok abban BD249-250 párok vannak. Köszi.
Sziasztok!
Egy Koratel LT-107 kapcsirajzát keresem! Akinek megvan legyen szíves megosztani mert nagyon fontos lenne! Köszi Tibi
Üdv mindenkinek! Keresek valami olyan kapcsolást. ami olyan lenne hogy: Van egy relé amit nekem be kéne húzatnom kb 3-5mp-re majd elengedne. Ennyi lenne a feladata. Mindezt úgy hogy ha megjelenik a 230V. Valami olyanra gondolok (hogy ne keljen trafó) hogy valami kondenzátort töltene fel, ahogy feltöltődik elenged a relé. Valaki tudna nekem ebben segíteni? A relé 12V-os, előtét ellenállással meg lehet oldani a 230V ról való hajtást? Az érintésvédelmi dolgokkal tisztában vagyok! Előre is köszönöm a rajzokat!
Hello kapcsolási rajzot keresek egy orion bdn tv792 tipusu tv-hez. Elvileg 4400a a chassis száma
Lehet,hogy ezt keresed,vagy itt nezz szet
http://elektrotanya.com/orion_professional_4400_chassis.pdf/download.html
Sorosan: 1N4007 dióda, katódjára 100µF/400V elkó pozitív, majd a relétekercs. Az elkóval párhuzamosan tégy egy 1Mohm ellenállást, ami kisüti. Ha túl gyakran kell meghúznia, akkor lehet, hogy a kondit még nem sütötte ki az ellenállás és ezért a meghúzás ideje rövidebb lesz.
Természetesen a meghúzási idő a relé áramfelvételétől és a kondi kapacitásától függ. Nagyobb reléhez nagyobb kondi kell a megkívánt behúzási idő eléréséhez.
Köszönöm szépen! Naponta egyszer kell meghúznia.
Sziasztok.Egy sr 50-s simson robogóba keresek kapcsolási rajzot.Magyar nyelvűt ha lehet.Megszakítósat.Előre is köszönöm.
Üdv LAci. |
Bejelentkezés
Hirdetés |