Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   168 / 375
(#) elektrotonti hozzászólása Jún 12, 2011 /

Helló!
Honda "DIO" Tact kis robogó rajzát keresem, tud-e valaki segíteni, köszönöm.
(#) proli007 válasza IMi hozzászólására (») Jún 12, 2011 /

Hello!
Szerintem az A-B-C pontokról tegyél egy-egy diódát a +12V pontra, valamint egy elkót a +12V és GND közé és már kész is a tápfesz.
üdv! proli007
(#) hossszú. hozzászólása Jún 13, 2011 /

Sziasztok!
Viszék Farmer 2000 tipusú CO2 hegesztőhöz keresnék kapcsolási rajzot.

Előre is köszönöm!
(#) dravecz válasza elektrotonti hozzászólására (») Jún 13, 2011 /

Helló elektrotonti!
Köszönöm a leírásodat számomra ez egyértelműbb,érthetőbb.
A relé 220V-os az biztos.
Remélem sikerül is majd beüzemelnem!
Még egyszer köszi szépen.
Üdv:László (Cegléd)
(#) magos istvan hozzászólása Jún 14, 2011 /

sziasztok!

Ford Fócus 2001-hez keresek klima kapcsolási rajzot,ha tudtok segitsetek.köszi.
(#) elektrorudi válasza IMi hozzászólására (») Jún 14, 2011 /

...és? Akkor most melyiket építetted meg? Egy képet küldhetnél!
(#) IMi válasza elektrorudi hozzászólására (») Jún 14, 2011 /

Szia!
Tekintve, hogy ilyen relék nincsenek itthon (ráadásul az árukon már kapnék egy-egy glimmes jelzőt is), így a kadaris kolléga linkjén szereplő kacsolást fogom megépíteni proli007 kiegészítésével. Ráadásul szinte minden meg van hozzá, csak az nem tudom mikor fogok odáig eljutni...
(#) zek99 válasza Riccsusz hozzászólására (») Jún 14, 2011 /

Helló sajnos annyira kínai ,hogy az sincs talán még az tudna segíteni hogy hogyan lehetne átkötni az órát hogy a simson-on is jól mutassa a km/h de azért köszi.
(#) sanykaraj hozzászólása Jún 17, 2011 /

Hello szertnék valamilyen 200W-os erösitöt épiteni ami biztosan muködik és megy is
(#) soos csaba hozzászólása Jún 17, 2011 /

Hali itt nez korul. Van minden fele fajta.
(#) zek99 válasza soos csaba hozzászólására (») Jún 18, 2011 /

köszi de ezen nincsenek qvad kapcsolások (motorra gondoltam nem erősítőre)
de azért kösz
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jún 18, 2011 /

Sziasztok.

Kezem közé került egy régi
"csoda" amihez nincsen dzsojsztik', úgy gondoltam építek majd hozzá egyet ( mert egyébként van, csak nem ehhez való) de nem tudom a csatlakozó lábkiosztását. Ha ezzel tudna segíteni valaki, nagyon megtudnám köszönni.

A képen az eredeti ATARI változat látható, ez azonban a csánjnai' kopí' verzió, de pontosan ugyan úgy néz ki.
A típusa: 2600B-5999
(#) IMi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Szia!
Parancsolj: Bővebben: Link
(#) leocska66 hozzászólása Jún 22, 2011 /

Sziasztok!
Egy Beijixing Electric nevű és BJX58 típusú 24V 250W , elektromos roller vezérlőjének a rajzát keresem! Ha valakinek van vagy tudja hol van az legyen olyan kedves és tegye közzé.
Köszönöm
Tibi
(#) zolika60 hozzászólása Jún 23, 2011 /

Nem találtam ennél alkalmasabb témát és ezért újat sem akartam nyitni, tehát ide teszem fel a kérdésem. Van egy Wittenborg FM4000 típusú szendvicsautomatánk a szervizben. Sajnos elromlott. A cég akitől van már nem akarja javítani, mondván túl régi. Kínomban neki álltam én. Sajnos rajzok és leírások nélkül igen nehezen megy. Nincs-e köztetek valaki, aki látott már ilyet? (természetesen belülről gondolom)
(#) Tomi94 hozzászólása Jún 24, 2011 /

Sziasztok! Saba CR-326 (326K) típusú magnó rajzára lenne szükségem, legfőképpen a beállító potméterek szerepére. Az előmágnesezést és a motor fordulatszámot állító potmétereket rajz nélkül is beazonosítottam, de a másik kettőt nem tudom, mire való, és próbára eltekergetni meg nem szeretném (a felvételi kivezérlés 0 dB-es szintjét akarom pontosítani). A készülék korából ítélve benne lehet valamelyik Magnósok évkönyvében a rajz (nekem 1980-as van, abban nincsen). Előre is köszönöm!
Tomi94
(#) mp3maker válasza Tomi94 hozzászólására (») Jún 24, 2011 /

Ez a típus nincs benne a Magnósok Évkönyvében (ha jól emlékszem)
(#) Davidd hozzászólása Jún 24, 2011 /

Sziasztok.Lehet nem ide illik,de kapcsolassal kapcsolatod.Egy olyan erosito kapcsolasi rajzot keresek ami egy asszimetrikus taprol +36 v rol 10000µF szuressel mukodik szepen.Mert megszeretnek vele hajtani 2 db 40 wos 6 ohmost hangszorokat.Valaszokat elore is koszonom.
(#) leocska66 hozzászólása Jún 24, 2011 /

Sziasztok! TLC59025 IC hez keresek kapcsolási rajzot! Ha valakinek van kérem ossza meg velem. Köszi
(#) Sebi válasza leocska66 hozzászólására (») Jún 25, 2011 /

Milyen rajzra gondolsz?
Az adatlap szerint ez egy 16db LED-t állandó árammal meghajtani képes shift-regiszter.
Az SDI bemeneten várja az adatsort, mikrokontroller nélkül elég nehézkesen tudod vezérelni.
(#) kaqkk hozzászólása Jún 25, 2011 /

A sony SEN - R 5520 aktív láda kapcsolási rajzát keresem
(#) leocska66 válasza Sebi hozzászólására (») Jún 25, 2011 /

Szia! Köszi már találtam hozzá egyet és müködik is
(#) sanykaraj hozzászólása Jún 26, 2011 /

Üdv kellene házibulikra egy400W-os erősítő valami olyan ami nem tartalmaz programozott mikrocsipeket mert az megfekszi a gyomrom minden jöhet bármilyen jó
(#) golem hozzászólása Jún 27, 2011 /

Sziasztok!

Ennek a tv kapcsolási rajza kellene. Orion AT 1161 OC Mecsek Előre is köszönöm
(#) soos csaba hozzászólása Jún 27, 2011 /

Szevasztok, szuksegem lenne egy ablak torlo rajzra, egy olyan rajz kellen amelyik a motort egyszer jobbra egyszer balra forgassa, ha van valakinek egy ilyen rajza azt nagyon meg koszonem. kosyonom elore is.
(#) kaqkk válasza soos csaba hozzászólására (») Jún 27, 2011 /

Az autókban a kétirányú mozgás mechanikusan van megoldva ! Ha megkapja a motor a tápot forogni kezd és a mechanika ezt a forgómozgást átalakítja "alternáló"mozgássá. Elektronika nincs benne
(#) proli007 válasza soos csaba hozzászólására (») Jún 27, 2011 /

Hello!
Az ablaktörlőt, nem elektronika forgatja jobbra-balra, hanem az mindig egy irányba forog, és az "irányváltást" egy excenter végzi. De irányváltásnak egyébként egy relé is megteszi, ha azt egy ütemadóval húzogatod.
(Mert gondolom nem ablaktörlőt szeretnél készíteni, hanem ablaktörlő motorból valamit, csak még nem árultad el mit.) például
üdv! proli007
(#) Sebi válasza soos csaba hozzászólására (») Jún 28, 2011 /

Amik a kezembe kerültek, azok mind tekercselt állórésszel készültek, ami sorba van kötve a forgórésszel. Az orosznál ráadásul úgy, hogy az egyik kefére az egyik fél tekercs, másikra a másik fél tekercs kivezetése volt kötve (így volt a legrövidebb). A két fennmaradó állórész tekercsvég a betáp, tehát polaritás cserével is mindig egyirányba forog. Az irányváltáshoz erősen dolgozni kell vele, mert le kell venni a kefékről az állórész-végeket és összekötni, majd a két kefét külön ki kell vezetni. Így 4db kivezetéshez jutsz és az irányt az fogja meghatározni, hogy az állórész melyik végét kötöd (mondjuk a "jobb oldali") keféhez.
Az is megoldás, ha "messzebbről" kell megoldani a váltást, hogy az állórész tekercspárt egy graetz híd kimenetére (+ és -) kötöd és így sorbakötöd a forgórésszel (egyik kefére). A graetz bemeneti oldalának másik pontja és a másik kefe lesz a betáp, ami már polaritásváltásra forgásirányt vált.
Aztán ahogy proli0007 írta.
(#) _ampervadasz_ válasza IMi hozzászólására (») Jún 28, 2011 /

Köszönöm a segítséged Imi.
(#) kaqkk válasza sanykaraj hozzászólására (») Jún 28, 2011 /

Ha úgy gondolod hogy egy hf erősítőbe kell programozott mikrocsip akkor jobb lesz ha mondjuk először egy TBA 810 es ic vel építesz erősítőt majd ha ez működik akkor kezdesz nagyobb teljesítményű erősítőt fabrikálni .
Következő: »»   168 / 375
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem