Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Csak úgy "szagolgatom" mint te az én LCF-emet! Nehogymá kiköveteld magadnak he!!!!! Mit képzelsz!
Figyelj, nem tudom miért a "nagy hangnem", én csak úgy mondtam... vegyél légyszíves vissza mert én nem mondtam olyat, csak poénkodtam. Ismerhetnél már.
Én sem mondtam neked hogy "mit képzelsz" mikor jó lett az LCF-ed! Úgyhogy szerintem vegyél egy picit vissza kérlek.
Idézet: „Az erősítő dobozához hozzá sem szagolsz?” És akkor ez a követelés? Idézet: „...szerintem vegyél egy picit vissza kérlek.” Kérdés: hol az igazság? Válasz: az igazság odaát van. Úgyhogy ezt privátban kéne lerendezni esetleg, bár valóban nem értem, hogy lehet véleményt követelni valamiről, akár feketén, akár szürke betűkkel...... Továbbiakban ez még mindig Ki, mit épített? topik!
Nem akarok vitát nyitni, nem úgy értettem a "szagolást" ahogy érteni lehetett... csak arra akartam kilyukadni hogy nem szólt hozzá... de mind1, nem is tartozik ide.
Nos, itt vannak a képek a forgatógomb-ról.
Sajna ennél élesebb gépet nem tudok csinálni, elég gázos már a photogépem, nem nagyon lehet állítani makroba. De szerintem amennyire kell ki lehet venni. Nekem megy a két kép ... -szabi83
Készen van életem első komolyabb (működő) eszköze, amit teljes egészen én raktam össze.
tda2030av erősítő, sztereo. panelterv saját, vasalt. ház: ex-pc-táp. egyelőre elég puritán a cucc; csak egy graetz-híd van berakva polaritásvédelem gyanánt. az ic-k külön hűtőbordán vannak és elszigetelve a bordától, a borda a tápból kitermelt kapcsolótranzisztoroké volt. nagyon szépen szól, bár még csak 24v-ról hajtottam, így fél ampert vett fel az egész cucc. tervbe van véve egy kivezérlésjelző, egy előerősítő és egy koppanásgátló is (meg egy tápegység az egésznek)
Lehet elrontottam valamit, de mikor beírtam láttam egy kép van, na mondom utána töltöm a másikat, akkor meg felülírta... de mind1, köszi
Ajánlom figyelmedbe a hozzászólás-kezelő ablak részletesebb tanulmányozását képfeltöltésnél!
Belül még üres! Azt még meg kőne' rendelni.
Ismerem az ablakot, mivel előtte 4 képet már feltöltöttem...
hogyhogy meg kőne rendelni? akkor EZ nem is a tiéd???
Egy ujabb vt-kamu.
Addig nem teszem bele, míg nincs meg minden.
Lágyindító, borda, stb kütyük. Amíg nem tudom mi mekkora lesz, addig nem teszem bele.
ügyes!
Megkedveltem a lézert, ezért elhatároztam hogy csinálok egy lézerpointert (persze hálózatról megy majd), ezért csináltam még egy áramgenerátort (a lézer DVD íróból lesz, [az előzőt kinyírtam]).
A hűtő borda az csak ideiglenes a stab IC-n
közkívánatra a belseje...
azért minden zöld-sárga, hogy legyen benne földelés a biztonság miatt :yes: szeretem a spagettit, na! egyébként azt vettem észre, hogy 24V-ról ha emeltem a bemenő jelet, akkor kb. 0,5A-es áramfelvételnél kezdett torzítani, vagyis 2x6W felvett teljesítménye volt. És nagyon hangos volt így is ha valakinek kell a panelterv, csatoltam.
Nah az enyémhez meg senki nem írt egy betűt sem. Semmilyéhez.
szerintem klassz bár szerintem valahogy máshogyan kellett volna megoldanod a kapcsolót mert így eléggé furcsa hogy két csavar van körülötte..a kivezérlésjelző hogy kapcsolod be?..1 kapcsolót látok on állásban és az erősítő ledje világít
Tuti lett, megspóroltad a doboz árát.
Én is próbáltam régebben ilyesmit csinálni, bár én csak kivezérlésjelzőt akartam tenni egy meghajtóhelyre, de valamiért nem sikerült aztán ráhagytam, amúgy is csak próbálkoztam.
igen, jól műxik, mert csak az erősítő kapcsolója van on állásban és csak az a led is világít. A kivezérlésjelzőben meg ki kell cserélni 2 ellenállást, mert a nyanya 51 ohm-os ellenállást adott 51 k ohm-os helyett :S
párszor azért ez is szét lett szedve, most is ellenállásra vár
köszi a hsz.-okat
Elég jó lett . én is csináltam tda2030-as erősítőt és én is egy táp dobozába tettem
gondolom a számítógép tápjáról működteted a tda1554q-s erősítőt és az lenne a kérdésem hogy nem torzít mert valami olyat hallottam hogy nem tökéletes hozzá ..vagy tévedek?..amúgy én is tervezem számítógépem efajta "tuningolását"
nem a számítógép tápjáról megy
Meg ugyan nincs kesz, de keszul a kovetkezo B5-os erosito (ezuttal az ajanlott MJL vegtranyokkal). Az egyik csatorna mar tokeletesen mukodik es szepen szol
nagyon tetszik, ha esetleg dobnál egy linket, vagy kapcsolási rajzot azt megköszönném
Ugyan nem tőlem kérdezted, de az erősítő itt van fent az oldalon, cikk formájában. Ime.
Nagyon gyönyörű kivitelezés, 1. osztályú munka
Mellékesen a műhelyed is nagyon szép.
igen-igen a műhely profi
nekem is ilyen pákám van |
Bejelentkezés
Hirdetés |