Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sziasztok!
Most lett kész az Usb-s AVR progizóm. Csak a Nyák-terv saját (amit igyekeztem viszonylag kicsire csinálni), a többi innen van. Üdv.
Ez, jó, szép munka, mint a PICKit 2 csak kisebb...
Köszi!
Egyébként 6.5 x 3.5 cm körül van, de azon az oldalon, amit linkeltem, ott van egy smd-s változat a lap alján. Na az pici
Tényleg. De jó, majdnem kisebb mint egy pendrive.
egy nyáktervet ha küldenél, megköszönném
Itt a nyákterv.
Vasaláshoz még éppen elég nagy... Eagle-el nyitható. Még annyi, hogy azért van 2db 1kohm-s ellenállás sorban, mert nem volt itthon 2 kohm-os (2kohm-ost is betehetsz az 1kohm-osak helyére)
Koszi, de sajnos ez a "muhely" egyben a haloszobam is ami nem tul jo parositas, talan majd lesz jobb is Azota a vegfok masik fele is szepen feléledt, semmi gond nem volt. Jo kis erosito lesz ez.
köszi!
most csinálok egy spektrum analizátort (sajna alk filccel), aztán belevágok egy erősítőbe ez után a TDA-s után. egy 2x150 vagy 2x200-asra gondoltam. csak vmi dobozt kéne szereznem.
a huzalozást le tudnád írni érthetőbben mint a cikkben van? lehet h nekem nehéz a felfogásom, de vhogy nem vágom
Nem tudom pontosan mit nem ertesz a huzalozason es ezert nem is tudom mit irhatnek rola. Ha a szoveg nem ertheto, akkor nezd a rajzokat, mert azok mindent elmondanak! A legfontosabb, hogy ketfele huzalozas lehetseges az erosito kialakitasatol fuggoen:
1. hagyomanyos, amikor kozos taprol uzemel a jobb es bal csatorna 2. dual-mono kivitel amikor ket teljesen fuggetlen taprol uzemel a ket csatorna Ennel tobbet egyszeruen azert nem tudok irni, mert nem tudom mit nem ertesz. Kerdezz konkret kerdeseket es azokra remelhetoleg tudok valaszolni.
már megvan
Jól néz ki, gratula! Milyen progival használod?
A hétvégén elkészítettem az AVR910-es appnote alapjain nyugvó AVR programozóm második verzióját. Ez már tudja ki/be kapcsolni a céláramkör felé menő tápfeszültséget és van rajta pár visszajelző LED is.
A sorozatból az utolsó 3 képen látható az új verzió: Bővebben: Link
szép munka, profi
Bascomot használok fejlesztőkörnyezetnek, és avrdude a progizó, mert a bascom nem támogatja ezt a hw-t.
A te programozód is jól néz ki, profi! Üdv.
Nagyon szép munka, fotóztad avagy vasaltad?
Sziasztok!
Végre-valahára kész lettem a labortápommal. A kapcsolás a BSS-ről van és a nyákrajzot, és némi segítséget gr89 fórumtárstol kaptam! A táp 30V-os, 2A bír és kettő van belőle. Már kivolt próbálva, párhuzamba kötve is, minden, csak a fénykép erejéig kiforrasztottam az idétlen mindenféle fajta kábelt(úgyse azok lesznek),az előlapra szerelhető biztosítéktartót is, meg az idéglenes bordát gyors lekaptam. Az alja azért csillog mert még most takarítottam le nitróhígítóval a gyantát. Magamhoz képest szerintem jól sikerült
Jó lett nagyon. Még én is megpróbálom a héten megcsinálni a másik felét, ha sikerül a nyák, meg el nem fogy addig a forrasztó ónom. :kalap:
Köszi. Nyomtatva van, még nincs meg mindenem a fotózáshoz, bár szeretném majd azt is kitapasztalni.
Egyik kedves barátomnak csináltam két TDA7294-et. Nem nagy cucc nem lett túl szép de gondoltam megmutatom. Még az élesztés hátra van remélem nem kell majd vele sokat szenvedni.
Üdv! Nagyon szépek. Egy kis ideig én is nézeettem, csinálni akartam TDA7294-es erősítőt, de nekem ez túl bonyolult.
Príma lett! Mintha a magamét látnám
Szerintem ez a legjobb, legnormálisabb TDA7294 nyák!
Azért van a fórum h ha valaki elakad segítsünk neki. A nyák hááát egy két kondi kicsit nehezen fért be de megoldottam.
Halihó én keltetőt épitettem hütőböl már 12-éve keltetek velük azét velük mer 6-keltető és 2-db bujtatót hoztam ösze kitünően müködnek és tejesen autómata mehanikus szabájzóval amit fél-óra alat ösze ütök 1-2 tized pontoságal müködik a forgatás foradalman új egyszerű-és nagyszerű párásítás szint úgy 560db osak 3360-at keltetek egyszere és 1120-bujtatok forgatás 1000-ft os mosógép motor végzi mind a hatot egyszere!!!a hőfok szabájzó 2000-ft kb lég keverés 2000-7000-ft tapasztalatbol mondom egy fajta ventilátor ami igazán jó ezen nem lehet spórolni. 1-gép 10-e.ből megvan egy berakásból meg van az ára regel csak rá nézek fel töltöm vizel és más napig menek . :
Sziasztok!
Ma lettem kész a kis szabályzott tápommal. +-12V és +-5V szabályzott feszültséget ad le. Egy sokat használt próbapanelra építettem így szépségversenyen nem indítanám, bár szerintem nem lett annyira rossz. És szépen működik, a kimenetek a merőleges kondik két oldala. És a hűtőbordáknak köszönhetően terhelhetőbb is. A labortápom mellé lesz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |