Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   276 / 1685
(#) GrandF hozzászólása Aug 10, 2008 /

Sziasztok!

Most lett kész az Usb-s AVR progizóm.
Csak a Nyák-terv saját (amit igyekeztem viszonylag kicsire csinálni), a többi innen van.

Üdv.

DSC04306.JPG

(#) vtsoftware válasza GrandF hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Ez, jó, szép munka, mint a PICKit 2 csak kisebb...
(#) GrandF válasza vtsoftware hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Köszi!

Egyébként 6.5 x 3.5 cm körül van, de azon az oldalon, amit linkeltem, ott van egy smd-s változat a lap alján.
Na az pici
(#) vtsoftware válasza GrandF hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Tényleg. De jó, majdnem kisebb mint egy pendrive.
(#) Maverick91 válasza GrandF hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

egy nyáktervet ha küldenél, megköszönném
(#) GrandF válasza Maverick91 hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Itt a nyákterv.
Vasaláshoz még éppen elég nagy...
Eagle-el nyitható.
Még annyi, hogy azért van 2db 1kohm-s ellenállás sorban, mert nem volt itthon 2 kohm-os (2kohm-ost is betehetsz az 1kohm-osak helyére)

usbasp.rar

(#) lamalas válasza Müszi hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Koszi, de sajnos ez a "muhely" egyben a haloszobam is ami nem tul jo parositas, talan majd lesz jobb is Azota a vegfok masik fele is szepen feléledt, semmi gond nem volt. Jo kis erosito lesz ez.
(#) Maverick91 hozzászólása Aug 10, 2008 /

köszi!

most csinálok egy spektrum analizátort (sajna alk filccel), aztán belevágok egy erősítőbe ez után a TDA-s után. egy 2x150 vagy 2x200-asra gondoltam. csak vmi dobozt kéne szereznem.
(#) Maverick91 válasza lamalas hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

a huzalozást le tudnád írni érthetőbben mint a cikkben van? lehet h nekem nehéz a felfogásom, de vhogy nem vágom
(#) lamalas válasza Maverick91 hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Nem tudom pontosan mit nem ertesz a huzalozason es ezert nem is tudom mit irhatnek rola. Ha a szoveg nem ertheto, akkor nezd a rajzokat, mert azok mindent elmondanak! A legfontosabb, hogy ketfele huzalozas lehetseges az erosito kialakitasatol fuggoen:

1. hagyomanyos, amikor kozos taprol uzemel a jobb es bal csatorna

2. dual-mono kivitel amikor ket teljesen fuggetlen taprol uzemel a ket csatorna

Ennel tobbet egyszeruen azert nem tudok irni, mert nem tudom mit nem ertesz. Kerdezz konkret kerdeseket es azokra remelhetoleg tudok valaszolni.
(#) Maverick91 válasza lamalas hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

már megvan
(#) Doncso válasza GrandF hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Szép munka, GRAT!!
(#) szilva válasza GrandF hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

Jól néz ki, gratula! Milyen progival használod?
(#) szilva hozzászólása Aug 11, 2008 /

A hétvégén elkészítettem az AVR910-es appnote alapjain nyugvó AVR programozóm második verzióját. Ez már tudja ki/be kapcsolni a céláramkör felé menő tápfeszültséget és van rajta pár visszajelző LED is.

A sorozatból az utolsó 3 képen látható az új verzió:

Bővebben: Link
(#) Maverick91 válasza szilva hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

szép munka, profi
(#) GrandF válasza szilva hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

Bascomot használok fejlesztőkörnyezetnek, és avrdude a progizó, mert a bascom nem támogatja ezt a hw-t.

A te programozód is jól néz ki, profi!

Üdv.
(#) Doncso válasza szilva hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

Nagyon szép munka, fotóztad avagy vasaltad?
(#) Gery hozzászólása Aug 11, 2008 /

Sziasztok!
Végre-valahára kész lettem a labortápommal. A kapcsolás a BSS-ről van és a nyákrajzot, és némi segítséget gr89 fórumtárstol kaptam!
A táp 30V-os, 2A bír és kettő van belőle. Már kivolt próbálva, párhuzamba kötve is, minden, csak a fénykép erejéig kiforrasztottam az idétlen mindenféle fajta kábelt(úgyse azok lesznek),az előlapra szerelhető biztosítéktartót is, meg az idéglenes bordát gyors lekaptam. Az alja azért csillog mert még most takarítottam le nitróhígítóval a gyantát.
Magamhoz képest szerintem jól sikerült
(#) Doncso válasza Gery hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

Szép munka! GRAT
(#) Gery válasza Doncso hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

Köszönöm szépen!
(#) Ricsi89 válasza Gery hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

Jó lett nagyon. Még én is megpróbálom a héten megcsinálni a másik felét, ha sikerül a nyák, meg el nem fogy addig a forrasztó ónom. :kalap:
(#) szilva válasza Doncso hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

Köszi. Nyomtatva van, még nincs meg mindenem a fotózáshoz, bár szeretném majd azt is kitapasztalni.
(#) Doncso válasza szilva hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

Akkor meg főleg szép lett nagyon!!!!
(#) sound.man hozzászólása Aug 12, 2008 /

Egyik kedves barátomnak csináltam két TDA7294-et. Nem nagy cucc nem lett túl szép de gondoltam megmutatom. Még az élesztés hátra van remélem nem kell majd vele sokat szenvedni.
(#) zoz11 válasza sound.man hozzászólására (») Aug 12, 2008 /

Szerintem meg nagyon jó lett!
(#) tomi675 válasza sound.man hozzászólására (») Aug 12, 2008 /

Üdv! Nagyon szépek. Egy kis ideig én is nézeettem, csinálni akartam TDA7294-es erősítőt, de nekem ez túl bonyolult.
(#) Peti_85 válasza sound.man hozzászólására (») Aug 12, 2008 /

Príma lett! Mintha a magamét látnám
Szerintem ez a legjobb, legnormálisabb TDA7294 nyák!
(#) sound.man válasza tomi675 hozzászólására (») Aug 12, 2008 /

Azért van a fórum h ha valaki elakad segítsünk neki. A nyák hááát egy két kondi kicsit nehezen fért be de megoldottam.
(#) fegyverzoltan hozzászólása Aug 12, 2008 /

Halihó én keltetőt épitettem hütőböl már 12-éve keltetek velük azét velük mer 6-keltető és 2-db bujtatót hoztam ösze kitünően müködnek és tejesen autómata mehanikus szabájzóval amit fél-óra alat ösze ütök 1-2 tized pontoságal müködik a forgatás foradalman új egyszerű-és nagyszerű párásítás szint úgy 560db osak 3360-at keltetek egyszere és 1120-bujtatok forgatás 1000-ft os mosógép motor végzi mind a hatot egyszere!!!a hőfok szabájzó 2000-ft kb lég keverés 2000-7000-ft tapasztalatbol mondom egy fajta ventilátor ami igazán jó ezen nem lehet spórolni. 1-gép 10-e.ből megvan egy berakásból meg van az ára regel csak rá nézek fel töltöm vizel és más napig menek . :
(#) Gery hozzászólása Aug 12, 2008 /

Sziasztok!
Ma lettem kész a kis szabályzott tápommal. +-12V és +-5V szabályzott feszültséget ad le. Egy sokat használt próbapanelra építettem így szépségversenyen nem indítanám, bár szerintem nem lett annyira rossz. És szépen működik, a kimenetek a merőleges kondik két oldala. És a hűtőbordáknak köszönhetően terhelhetőbb is. A labortápom mellé lesz.
Következő: »»   276 / 1685
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem