Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszönöm, jó lenne beizzítani ezt a motort.
Sziasztok.
Gondoltam megosztom veletek épülő labortápom képeit. Atmega8 vezérli, kimondottan ebbe a műszerdobozba terveztem.
És még egy-két kép.
Nagyon szép igényes munka!
Két dolog. A puffer egy kicsit közel van a meleg zónához. Illetve egy picit pazarlásnak tűnik a trafó alá panelt tervezni. Mellesleg tényleg nagyon tettszik! :kalap:
Nagyon szép lett.
Csak így tovább! Gratulálok!
Le a kalappal, mást nem tudok hozzászólni! :kalap:
Ez tényleg profi.Nekem tetszik az is hogy helye van a trafónak.(Ízlések és pofonok)
Erre szoktam mondani, hogy bizony a részletekben rejlik a dolgok ereje. És te figyelsz a részletekre. Gratulálok a munkádhoz!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon szép!
Tulajdonképpen mást én sem tudok: :taps:
Ez tényleg nagyon jól néz ki! Az előlapja még nincs beültetve? Nem lesz baj, hogy a hűtőborda a dobozon belül van? Jól látom hogy ez egy nagyon alacsony műszerdoboz? Milyen magas?
Sziasztok.
Köszi a dícséretet. Vicsys: Sajnos hely szűke miatt kénytelen voltam ennyire közel tervezni a hűtőbordához a kondenzátorokat. A nyák pedig azért van a toroid alatt, hogy egybe ki lehessen venni a panelt, ha esetleg javítani kell (remélem nem lessz rá szükség). Geri 303: A kapcsolás már most is publikus a digitális labortápegység topicban fenn van. Attila86: Igen az előlap még nincs beültetve. A hűtéssel remélem nem lessz gond, mert két ventillátor fogja a bordát hűteni, amik még nincsenek beszerelve, de amint ezek a részek is elkészülnek ígérem rakok arról is fel képet. A műszerdoboz 200x250x60-as, a Lomexben vettem. Üdv mindenkinek
Sziasztok.
Hellyel közel elkészült a labortápom. Még az előlap hiányzik. Itt van egy-két kép kedvcsinálónak
És még képek...
Elég komoly masina! Csak gratulálni tudok! Hátrul mi az a 4-es csatlakozó a kapcsoló alatt?
Szerintem az a kimenete.
Raiman, nagyon szép lett, csak gratulálni tudok!
Szia! Nagyon jó lett!! Öntapadós papírra ha nyomtatsz egy rátervezett igényes előlapot és ezt lelaminálod fóliával majd ráragasztod gyári lesz
Sziasztok!
Elkészültem egy újabb fejhallgató erősítővel. Ebben most két BC546B tranzisztor dolgozik, földelt emitteres kapcsolásban. Érdekessége talán az, hogy munkaellenállásnak ledeket használtam. Egy átalakított 9 voltos elem szolgáltatja a szükséges tápfeszültséget, az egész egy átlátszó műanyagdobozba került. Sok tapasztalatot szereztem egy ilyen egyszerű kapcsolás építése során. A hangja szerintem nagyon szép lett, úgy gondolom megérte a fáradtságot. Röviden ennyi, képeket itt találhattok.
Üdv!
Nagyon szép és profi munka, gratulálok!
Szép, csak nyák képet hiányolok..
Aranyos.Nekem tetszik.
Mit görcsölők a dobozolásokon Te meg fogod és csipőből átlátszó dobozolást készitesz.
Jól néz ki nagyon, gratulálok! Lenne egy kérdésem: milyen néven keressem a nyomógombokon lévő hosszabitó rudat?
Szia
Igen mark.budai jól gondolja az a táp kimenete
Szia
A Lomex-ben vettem a nyomógombot és a hosszabító pöcköt is. A lomex.hu-n írd be a keresőbe, hogy "acessories button" ott megtalálod Köszi mindenkitől a dícsérő szavakat Sajnos egyébként még nem teljesen 100-as a működése ugyanis valamiért nagyon lassan reagál a gombok megnyomására, pedig gyorsabbnak kellene lennie. Lehet, hogy az a baja, hogy ATmega8 helyett ATmega8A-t raktam bele Egyébként működik szépen rajta minden, csak lassan reagál. Ha minden jó lesz akkor elvileg ilyen gyorsasággal kéne működnie. Bővebben: Link
Nem lehet inkább az a baja hogy a fuse biteknél rossz órajelforrás van beállítva?
Elkészült a labortápom bocs a minőségért de csak a teló volt kéznél.
Bocsi hogy ide írok. Közérdekű közlemény:
A Texas instruments megvette a National semiconductort. Sajnos nem nagyon megy az angol még ugyhogy akit érdekel az nézzen utána a gyártó honlapján. |
Bejelentkezés
Hirdetés |