Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Igen, két oldalas
Amúgy köszi! Köbzoli: Neked is köszönöm!
A bufferem legújabb fejlődési foka, a tápfesz maradt, viszont 2sc5200 / 2sa1934 pár került bele, ezek jobb bétája miatt sokkal nagyobb, 68k lett a bemenő ellenállás, a csatoló 2,2µF/63V. Lehetne fóliakondi is, de nem kaptam a boltban... Az eddigi legjobb hang, ereje van, lélegzetelállító tisztaság és valóságosság, nagyon jó dinamika. Nagyon elégedett vagyok...))
De akkor minek kellett ekkora doboz?Üdv:Levente
Ez hűti... Meg biztos a legnagyobb szabály amit valaha ismertem: Ez volt(otthon vagy a boltban
Így van. Meg szeretem ha jó szellős és áttekinthető.
Hat ezt biztosan jól által lehet tekinteni !)
Halihó
Régírtam ide ebbe a topicba. De ezt most megosztom veletek, aránylag szépen sikerült a kis panel. A dolga egy 2.5kW-os trafót vezérelni, ami egy 36V 270Ah-s akku pakkot töltöget. Akku állapotot figyel, van egy töltöttség vissza jelző led, lágy indító a trafónak, téli nyári csepptöltés funkció, meg egyéb védelmekkel is el van látva. A lelke egy PIC16F684 saját programmal. Íme a képek?
Szép lett, sajnos a "takonyragasztó" lerontja a képet.
Pedig avval a ragasztóval is nagyon frappáns, profi a nyák, szép az alkatrész elhelyezés. Gratula.
Ez igen! Szép kis áramkör.
Még a ragasztó is jó úgy, ahogy van. inkább egy ilyen "rondaság" mint hogy elszabaduljanak az alkatrészek. Bár ha fixen be lesz építve a NYÁK, akkor nem indokolt a ragasztás. járműben még egy nagyobb elkót is rögzíteni kell valahogy
Köszönöm a dicsérő szavakat.
Sajnos az a ragacs úgy mond kényszer megoldás, nem álltak olyan stabilan azok az ellenállások, meg a csipogó sem. Ez a töltő egy vontatható kosaras emelő kocsinak a töltője, és ez maga a kocsira van építve, vagyis ez elég jól kivan téve a rázkódásnak, (magyar utak?) Az előző verziónál ott nem volt rajta az a ragacs, és elkonak is tört el lába meg ellenállásnak is. Vagyis akkor inkább ragacs, mint szívás. Üdv: Zoltán
TDA 7294 hidalt verzió egyik panelje készen lepróbálva , ónozott vezetősávokkal.
Egyszer javítottunk egy Blaupunkt busz-TV-t.Abban az egész panel le volt öntve egy kemény műgyantával.A javítás véséssel kezdődött...
Szia!
Egy apró kérdésem lenne. (Remélem ide illik.) Forrasztás után gondolom neked is marad némi gyanta vagy folyasztószer (ami a forrasztóónon belül van, segítve a forrasztást) pötty itt-ott. Azt mivel mosod le? Nekem tele szokta fröcskölni a panelt és elég ronda. Köszönöm!
Vannak erre lemosó szerek! Én fogkefével szoktam. Sajnos nem tudom megmondani mi a neve mert kólásüvegbe kaptam. A végén meg vízzel lemosom a panelt és kiszárítom.
Denaturált szesz, alkoholok, nitrohiggító oldja a gyantát.
Ezek nekem egyik se vált be amikor nagyon sok gyanta volt a panelen. Mondjuk a denaturált szeszt nem próbáltam.
Denszesz, izopropil-alkohol, nitróhigító. Bármelyik jó, csk dörzsölni kell kicsit. Erre jó a fogkefe.
Folteltávolító Benzin +fogkefe
Nitróhigítóval nem ajánlom mert az oldja a műanyagokat!! Denszesz az jó..Izopropil a legjobb de nehéz beszerezni..
Hello
Én már nagyon régóta nitróhigítóval mosom le, öntök ki egy kis tálba, és ecsettel, szépen leviszi. Üdv: Zoltán
Jó Estét mindenkinek Ezt két nap alatt csináltam a forrasztáshoz . Nekem a füst zavarja a szememet.:
:részei 3db kapcsoló 4db led (jelző+világitó) 4,5 v-os elem és 1db 12v-os ventilátor Én 14 éves vagyok ugyhogy szeretném ha nem szólnának le. Egy pár kép róla:
Az ember saját hibáiból tanulhat és ha nem tudsz róla akkor nem tanulsz abból !
Ez pontosan mi is? Egy ventilátor két LED-el? Próbálkozásnak jó lesz. Csak így tovább hajrá.
Figyelj Szerintem nagyon ötletes ha nincs kéznél egy profi asztal lámpával ez tökéletesen megteszi! Gratulálok hozzá ! Ventillátor anno én is csináltam mert a füst az nem jó !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |