Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Ha a keresőbe beírtad volna a density-it akkor ezt kaptad volna:
Density SPRAY LF for laser fiols Hungraphic Trade Kft 1047 BP. Labdarúgó u. 31 1/390-0517 1/370-5464 EZ VAN címkén. Legalább 2 éves ,........... (sokáig elég)!! Közvetlenül világítom a pauszt. Nem kell Pauszklar.......stb
Köszönöm a segítséget.
És legközelebb ne kérdek semmit Van az ugy hogy nem talállja meg az ember.
Nyugodtan kérdezz, ott a K betű a linkek alatt a jobb felső saokban. Mutatom itt felül ________
Ez nagyon állat, de szerintem még 1-2 év mire kapható lesz, ezüst alapú tinta, háááát elég húzós lehet az ára.
Ebben a hírben csak az az érdekes hogy sem ídőpontot nem említ megjelenéssel, sem ellenőrizhető hír forrást. Sőt még a nyomtatóról semilyen kép ami ilyenkor szokás a hír származása : A neten található BLOG.-ok
Nekem is van saját hírportálom, de ennyire alaptalan technikai újdonságot nem mernék leírni vagy legalább is nem egy elmosódott rosz minőségű nyomat bemutatásával. A XEROX egy sajtóközleményen közzé tette hogy kisérleti stádiumban van egy új technológia "nanosilver" ennyi a valós hír. Szóval évek múlva talán horror áron mi is használhatjuk otthon
Azt én nem tudom, de a vírusirtó jelzi és megszakítja a kapcsolatot
Igaz nem ide tartozik de ezzel:
Én is Avast-ot használok, és nálam is ez a helyzet. :no:
Azt jelenti, hogy ezt a scriptet jelzi vírusnak az avast. Ami valójában valószínű nem az, hacsak nem valami vírust irányít a gépedre.
Én is megtaláltam nagyon sok helyen de a Xerox hivatalos közleményében, tesztelés alatt van a technológia, és ha nagyobb méretben megnézed a képet láthatod mennyire hibás néhol elmosodott a tinta a nyomtatáson.
Persze az hozzátartozik hogy blog-okban felelhető a hír, a hivataloson kivűl, amit linkeltél azok sem megbízható források. Így csak szívfájdításnak jó, ezzel a megoldással elég soká fogunk otthon nyomtatni.
Én felhívtam a xeroxot gondoltam eredeti forrásból szerzek infót, most keresnek valakit aki már látott ilyet, meg hogy milyen nyomtató kell hozzá. Ha kapok válszt közzéteszem.
Bocs hogy belinkeltem. Érdekességnek szántam, nem gondoltam hogy ennyire rápörög valaki. Nyilvánvalóan ez még nagyon fejlesztési stádiumban van, ha kereskedelmi termék lesz is belőle valamikor, nyilván drága lesz nagyon, és csak nagyobb cégeknek lesz kifizetődő beruházni ilyesmibe. Tehát abban ne nagyon bízzunk hogy 15e Ft os kategóriájú printerbe veszünk ötezeré' egy csodapatront, és neki is állhatunk nyákot nyomtatni.
Szia!
Ez nyilván nem olcsó házi technológia lesz, hiszen nem csak NYÁK kialakítására, hanem egész áramkörök (félvezetők, ellenállások, kondik, induktivitások) kinyomtatására alkalmas a cikk szerint. Hír a Xerox oldalán Kicsit hasonlít a technológia a vékonyréteg-ick előállítására...
Sziasztok. Csináltam egy buborékos maratót Na-per szulfáttal, de ez ilyen lassan mar? Mármint több mint egy óra kellet egy kb: 8*14 cm-es panel maratásához. Egyenlőre nem tudom melegíteni(nem volt kedvem kiadni 3000 egy melegítőért) a mosdóban meleg vízbe állítva használtam a hőfok kb 30 C fok volt. Egyébként szépen dolgozik csak a sebességgel van baj.
200g/fél liter a keverési arány.
első nyák max 20perc. 3 hónap után nekem már 3 óra, de egyenletes marad... (3hónap: nyákmennyiségtől függ) Melegíteni nem érdemes, kb 10%-kal gyorsul, de 50 fok körül elbomlik.
Szia
Nekem is nátriumos maratóm van buborékoltatóval, az Attila86 féle forrasztóállomás2 paneljait (kb14×7 és 7×5cm) kb 15 perc alatt marta le frissen a kb 30°C-os maratófolyadék. A keverési arány: a tartályba kb 2,3liter fér, és ebben először csak fél kg volt de nem találtam elég erősnek és még fél kg-ot feloldottam benne. Nálam egy ezer éves 30W-os akváriumi melegítő fűti, 2 napon át teszteltem, 40°C fölé nem tud menni a hőmérséklet. Azóta csak kisebb panelokat marattam vele (logikai teszter) de nem vettem észre jelentős lassulást, igaz ritkán is használom. Bari
Sziasztok. Köszi a válaszokat. Valószínűleg kevés anyagot raktam bele. A marató kb 1,5l-es. Egyébként én is a forrasztó állomást csinálom.
Én sacc per kb. raktam bele de amikor voltak a minuszok, akkor 5cm vastagon befagyott alul. Ez azt jelenti, hogy szinte semennyire nem sűrűbb és a melegítő az 35fokot tud max, de vagy 15 perc volt mire kiolvadt, de a buborékok azért kijöttek a jégből. Érdekes volt. Mondjuk én autópumpával nyomatom bele a levegőt, úgyhogy van benne erő rendesen.
Viszont ha lassul csak önteni kell bele oszt ágyesz bugyesz, nem kell cserélni az egészet mint a vaskloridnál, és igy is nagyságrendekkel tovább eltartható mint a sósavas, mert az 1 nap alatt lebomlik, és ennek nincs szaga, és iszonyat egyenletes.
Nálam egy 30-40l-es akváriumhoz való levegőztető van ami nyomja a buborékokat, eddig még nem volt vele gond, csak vigyázni kell, hogy magasabban legyen mint a maratókád, mert jártam már úgy, hogy a csövön belefolyt, és ki kellett takarítani. Nekem a műhelyem egy fűtött pince, így befagyást még nem tapasztaltam, annyit nem használtam még, hogy fel kellett volna javítani, mert mostanában nagyon kevés időm van elektronikával foglalkozni. Vas-kloridhoz képest nekem sokkal jobban bevált, a sósavasat nem használtam még mert nem tudnám a műhelyben a szellőzést megoldani, bár az alapanyagok megvannak hozzá. A nátriumos maratóval elleszek egy darabig, betankoltam belőle :]
Bari
Először is üdv mindenkinek!
Nagy nap ez a mai! Végre, hétvége lett és sikerült elkészítenem az első vasalt nyákom, sok kínlódás és próbálgatás után... Mivel más nem volt kéznél egy régi IC adatlapjából vagtam ki kapásból valamit, amit valamikor a szomszéd nyomtatott ki nekem, persze sima xeroxlapra. A nyák nem a legcsodálatosabb, de én örülök neki és ezt még sok követi majd, szebbek-jobbak!(remélem...) :whatever: Utólag is köszönöm a tanácsaitokat, s végül egy pár kép:
Én is kipróbáltam a vasalást nyákra, mert amikor kipróbáltam hogy milyen vékony vonalat lehet maratni, meg ilyenek, akkor közel azonos volt a két nyák minősége. (vasalós-fotózásos.) Reszeltem egy kapcsitápot, és mondom kipróbálom mit tud a vasalós.
Nem lett rossz, de a széles vezetősávoknál látszik, hogy bepróbálkozott az alámarással, de nem volt olyan vészes, mint itt láttam egy két embernél. Teszek képet, hogy sikerült. Valószínű, hogy toner függő a dolog. A nyomtatómat vastag papírra állítottam, és ennyi. Mindjárt föltöltöm a képeket egy képtárba, és fölteszem a linkjét ide :yes:
Igen, néha tényleg alámart, ezen még csiszolnom kell, kiváncsi vagyok a nyákodra!
Na itt a képtár linkje a vasalós panelről. Amikor ki van már maratva, akkor nem olyan durvák azok a csiszolás nyomok élőben mint a képen, csak így esett rá a fény. Legközelebb csak szálirányba csiszolok
http://tap200w.dbcup.fotoalbum.hu/
Ez profi! Hát nekem még nagyon sok van eddig...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |