Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Ahol laksz, ott a közelben nincs jó nyomda?
Talán Szabadkán, ahova tanulni járok , csak nem tudnék hol, meg minden szerbül van, és nem tudok szerbül. Nem értenének meg.
Azért a Vajdaságban elég sokan beszélnek magyarul, legalábbis ez az én tapasztalatom. (Igaz, régen jártam arra...) Egy próbát megér, szerintem.
[OFF] Fénymásoló van egy csomó, de nyomdát nem tudok, profit, ahol valami ilyet is tudnának. Na , meg az árak errefelé..
Ne idegesíts már, hogy nem tudsz szerbül semmit.
Ott születtél, ott nőttél fel és nem kellett?
Ott születtem, egy 92%-ban magyarul beszélő kis faluban, és 3 hónapja járok városba, ahova kell a nyelv. Emellett 9. éve tanulom, de az olyan, hogy semmi...
Ovoda, iskola az is totál magyarul ment?
Ja, totál magyarul, heti 2 szerb órával !!!
Sziasztok!
Megszülettek a képek. /GMP 17LSI/
Ne ez már döfi! Nem semmi felépítmény, még egy tankot is áthúzna! Egy ilyen szerkezetben nem lehet hiba! Így meglátva megéri az árát talán...
Átépítés nélkül NEM.
Én is vettem egy ilyet (is) és 106 fokos hőkapcsoló van benne. Ez minden porhoz kevés. Átalakítottam a fűtését, de akkor meg az egész ház olvadt szét...
Jól néz ki a kis gép, de ez már tud alsó, és felső oldalt egyben melegíteni?
szerintem nem, de mindent feltettem róla, fentebb.
üdv
Sziasztok...
Az előzőekben írtam én is vettem boss61-től ilyen laminálót és nekem HP nyomtatóval kinyomtatott rajzokat tökéletesen felviszi... Mind a két oldalt melegíti mivel sorba vannak kötve ....
Ezek szerint akkor az alsó, és a felső hengert is melegíti? Érdekes, mert idáig csak 1 fűtő hengereseket láttam csak.
Ez nem lézernyomtató, ez egy nagy lamináló. Legalább is mindenhol ezt olvasom és látom a képeken...
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy Sprint layou-t hoz hol találok TDA2030-as IC-t?
Köszönöm
Egyébként én is szlovákián születtem 18 éve itt elék suliban tanultam szlovákot és mégse tudok szlovákul folyékonyan beszélni.
Szia!
Azt látom én is, de nem venni ki a képből, hogy mennyi henger van fűtve.
Minden lamináló két hengert fűt. Olyan nincs ami csak egyet. Olyan csak lézerhenger van...
Bővebben: Link A keresővel könnyen lehet...
[OFF] Ez az. Annyira gond, hogy az m.oi.-ak nagyon keveset tudnak a külföldi magyarokról, és azt hiszik, mi is mindent tudunk, csak a nyelvünk magyar... :bummafejbe:
Sajnos nem nagy ...A5!!!!
Nehogy valaki csalódjon benn...
Hidd el, nem hisszük, hogy Te mindent tudsz.
Hahaha, nem abban az értelemben, tudjuk, hogy Te vagy a legtapasztaltabbak egyike, mi pedig ezt a szintet próbáljuk elérni. Néha csökönyösek vagyunk, néha nem, de végül is mindig belátjuk az "öregek" igazát..
Uraim!
Kérem, hogy az OFF-topic hozzászólásokat fejezzétek be, legyetek szívesek! Ennek a beszélgetésnek a folytatására javaslom ezt a témát a továbbiakban. Megértéseteket köszönöm.
Hali. Láttam egy pár nyákot, ami elkészítés után nem rézszínű, hanem ezüst, mert ónréteg van rahta. Hogy is hívják ezt az eljárást, és hogyan is kell csinálni? Valami leírás róla?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |