Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm szépen és a jó kívánságokat is
Egy weblapon úgy rádióznak, hogy a felhasználók töltögetnek fel zenéket mindennap, és meghatározott idő elteltével azok törlődnek, majd akkor van újra zene, ha megint töltenek fel a felhasználók.
Más kérdés: Nem tudja valaki, hogy a sprint layoutot, hogy lehet Win7-re föltelepíteni? Telepítős verzióm van. Eddig nem sikerült. Vistan, meg csak úgy, hogy futtatás rendszergazdaként. Itt ez nem megy.
Próbáld így: jobb klikk a telepítőre --> tulajdonságok --> kompatibilitás fül --> legördülő menüben "Vista".
Már hiányoltalak!
Ha csak zenét akarsz játszani, ahhoz tényleg elég egy gép, de ha műsorokat is akarsz bele gyártani, akkor már kell. S mivel nem csekély kiadások is vannak,ezért kellenek reklámok is. Mindezek koordinálásához iroda (szoba). No meg a műsorvezető is ott van jó pár órát, s ha szólítja a természet, akkor arra is kell helység, amire a vendégeknek is szüksége lehet. Mind ez nem lehet egyikőnk lakásában sem, hacsak nem szereti a nyüzsgést, illetve a műsornak sem gond, hogy hol a feleség, hol az anyós, vagy valamelyik gyerek akar valamit. meg zeng a ház a gyerek hisztijétől. Ilyen körülmények között nem lehet több százezres szponzorálásról, meg a reklámozókkal tárgyalni, de még a műsort vezetni sem. Mint említettem, persze, csak zenei adót igen, de azt meg milyen pénzből fizetnénk ki? Előfizetéses? Pl.: 100Ft/hó/fő, s 100 emberkénél összejön a 10000Ft, ami talán elég vegetálni? Szóval, erre minimum egy kis 2 és fél szobás lakás kell, s ezt a komplett helység csoportot értem a stúdiónak, a maga rezsijével, amit vissza is kell termelni. Én 20 évig így vagy úgy benne voltam ezekben. Két stúdiót fel is "építettem", mindkettőben műszaki és adásvezető voltam, emellett egy harmadikba is bedolgoztam, úgyhogy tudom, mi mivel jár. Ui: Bocs csak most vettem észre, hogy Te nem Norbertó vagy. Nem baj, attól még jó, hogy itt vagy velünk!
Ez nem nyerő, már próbáltam.
Szia
Hihi semmi baj, legalább szóba álltál velem, és rendesen elmagyaráztad. Igen, így már értem. És teljes mértékben igazad van. Ahol én rádiozok, ott inkább barátok, ismerösök a vendégek, a hallgatók se százas nagyságban vannak, igazából örülünk ha elérjük a 30 hallgatót, de mi sikerre tőrekszünk, és nem adjuk fel. Így most elég egy gépről rádiózni, van pár ügyes rádiós progi, amivel jól lehet dolgozni. Csak most a netes rádióknak egyre nehezebb, mert egyre többet kell fizetni, oda kell fiigyelni mit játszunk, és mikor. Meg bevétel sincs, a műsorvezetők, és a tulaj dobja össze a szügséges összeget. Szia
Idézet: „Hihi semmi baj, legalább szóba álltál velem, és rendesen elmagyaráztad.” Ha nem kevertelek volna össze, akkor is ugyanígy elmagyaráztam volna, mint tettem ezeket már sok helyen a fórumon.
Igen Norbertó elég régen volt itt...
Arra gondoltam, bár lehet, hogy hülyeség, hogy a forrást lehetne pályázni, valamilyen kulturális alapból, mind a rádióra, mind akár a weblap és ilyenek működtetésére. -Egyrészt, ha egy egyetem megadhatja szakirodalomnak a He-t, Pic és Avr tekintetében, akkor ez azt jelenti, hogy az oldal mindenképpen egy szakmai értéket képvisel, (amit jelenleg szerencsére ingyen érünk el), tehát akár közszolgálati feladatot is lát el! -Másrészt olyan régi elektronikai gépek, szerkezetek stb. kerülnek elő akár a hazai, illetve európai készülékgyártásból, található meg dokumentációjuk, működésük, mely lehet, hogy valahol nemzeti kincsnek is tekinthető. -Harmadrészt: Ez egy online szervizszolgálat, mely egyik fő célja, hogy megjavítsuk kidobásra váró készülékeinket, ezzel lassítsunk egy veszélyes hulladékokat létrehozó, környezetszennyező folyamatot(Nem veszünk új kinait, megcsináljuk a régit) -Negyedrészt: Olyan barkács-technikai fogásokat is lehet tanulni, a restaurálástól kezdve a forrasztópáka használatáig, melyek értéket képviselnek. -És nem utolsósorban, egy online közösségi oldal, ahol fiatalok akár értelmesen is tölthetik a szabadidejüket, emberek gondolataikat közlik, és akár irodalmi értéket is képvisel. Tehát egy ilyen forrásból akár, meg lehetne támogatni egy ilyen rádiót... (Elnézést, ha valakinek némelyik pont komolytalannak tűnik, no meg gondolom nem ennyire egyszerű az egész )
Boldog szülinapot!
Én is ma születek meg!
Jól összeszervezkedtem a moderátor úrral mi?
Még 115 évet kívánok neked. Üdv!
Azaz papa, illetve Doncso apó
Így kell ezt hogy "Szkúúúúúúúúúúúb"
Köszönöm szépen!
Amikor ide regisztráltam,még nem is tudtam hogy ilyen családias ez a fórum...
Kolléga gratulálok és köszönöm
Még legalább 80-at kívánok neked :yes:
Mi pedig aztán, hát aztán, de aztán ilyenek vagyunk ám! Boldog szülinapot!
Igazán nincs mit!
Action2K:Neked is nagyon köszönöm!
Ti ünnepeltek itt én meg küzdök a náthával.
Boldog születésnapot mindenkinek, aki most ünnepli. Lehet nekem sem ártana egy kis .
Nagyon jók a felvetéseid, de ha jól tudom, ha elindulnánk közhasznúként, akkor is csak 3 év után van jogosultság pályázni. Ami meg kutya vacsora. Én már csak tudom. Támogatót, hirdetőt sem oly könnyű találni, de még mindig biztosabb, mint egy pályázat.
Itt már felejtsük el a WinAmp-os shoutcast-okat. Egy egyszerű adásbonyolító szoftver, pl a Raduga 830€. A professzionális, minden igényt kielégítő Nautilus pedig 7200€ egyszeri, vagy 220€/hó bérleti díjtól kezdődik. Vagy marad az analóg keverőpultos adásvezérlés. Nem a zenék egymás utáni lejátszása a problémás, hanem a szabályzat által megkötött szignálok időbeni lejátszása, a zene - reklám arányok, beszélgetések hosszának betartása... és még sok egyéb.
De töményen csak, mert akkor hat csak igazán!
Sziasztok.
Scooby_ ! Boldog születésnapot kívánok neked!
Csak nem tervbe van véve a He rádióztatása? Nekem így is Wi-Fi -n jön a laptopra a HE.
Csak vicc, nem tudtam kihagyni!
Katasztrófális a freemail órák óta nem megy: Probléma a levél olvasása során rendszerhiba (#03288)
És ez nem az első. Hetek óta ez van(nálam legalábbis).
Én soha többet nem akarok még hallani sem a frímélről! :gun:
Ejj,kicsit lemaradtam. BGSF korrektorát csinálgatom,így elég"korrektorban gazdag" szülinapom VAN.
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JÓ KÍVÁNSÁGOKAT! Ricsi! Te meg gyógyulj meg!
Csak arra vigyázz nehogy a korrekció az egészségedre hasson Boldog szülinapot..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |