Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is, ma volt párszor belépési hiba. :no:
Én a megjelenése óta a gmailt használom. Két éve az asszonyt is rávettem, a freemail-címére érkező leveleket meg egyszerűen átirányítottam a gmail-címére, amíg át nem állt teljesen a levelezése az új címre. Csak ajánlani tudom a gmailt, az egyik legjobb, szerintem.
Szerk.: A freemail már 5-6 évvel ezelőtt is nagyon gyenge levelező volt...
Térj át a gmailra, hamar meg lehet szokni. És évente talán egyszer van baj vele maximum.
Ez nekem új! Kihat az egészségre is? Azt hittem hogy csak addig mérgező,amíg a savban van!
![]() Köszönöm neked is! ![]()
Hosszú életet,gondtalan éveket és jó egészséget kívánok a szülinaposoknak!!! Én most hét feles és egy sör után köszönömm jól vagyok. Ma én főztem, menü csülkös pacal. Főzés közben ittam két szilvát nehogy csapágyas legyen a szakács. Haztán jött egy havarom még két szilva mert Ő átfázott. Aztán megint csengetnek, te jó Isten megint inni kell.újabb három szilvba. Aztán vacsora arra egxy sör. köszönöm jól vagyok, vagy voltam?
Várj, még 2 perc és én is ott vagyok. Remélem, nem fogyott el a gyümölcslé.
![]() ![]() Idézet: „Én most hét feles és egy sör után köszönömm jól vagyok.” Mi volt a nagy ünnep tárgya? ![]() Én ha ennyit levernék, szerintem már a gödörben lapátolnák rám a földet ![]()
Most lehet, hogy utálni fogsz de van még pontosan 48 liter körte és szilva. úgy,hogy szertettel várlak!
Idézet: „Aztán megint csengetnek, te jó Isten megint inni kell.újabb három szilva.” Ez jó szöveg volt! ![]()
Ejha! Ha tűzifával is ilyen jól állsz, akkor elmondhatod, hogy kiválóan felkészültél a télre.
![]()
Tudod fiatal barátom az idő vasfoga meg edzi az embert.Én nem vagyok iszákos! De az évi 20 liter töményet meg iszom.Napi egy feles ha nem jön vendég. Az 365 nap alatt kb 18 liter. Közben vannak bulik, vendégek, barátok, stb a 20 liter kevés is.
A fához most olcsón jutottam itteni viszonylatban, ezért megvettem több szezonra mert fázni és éhezni a legrosszabb a világon. Ezért van a pálinka is biztonság kedvéért.
Na ez igaz mert mi van a Bibliában is : az ember nemcsak kenyérrel él. Na az igaz rám is csak asszony most ne kúpászkodjon a gép körül mert akkor nekem. :gun: :hide:
... és a sör, ami - mint tudjuk -, folyékony kenyér.
![]()
Értem.
Én nem is olyan rég lettem nagy korú. De én valahogy megvagyok pia nélkül.. Néha buliba elmegy de egy szintig. (semmi koordinációs problémáig). Aztán nekem az bőven elég, leültetni nem bírnak ![]()
Az alkohol féregtelenít és fertőtlenít...
![]() Lehet, én azért vagyok ilyen girnyó (187cm/80kg), mert nem iszok alkoholt... :yes: Régebben a feleségemmel megittunk hetente egy palack száraz vörösbort péntek vagy szombat este. Aztán egyre ritkábban került erre sor, végül vagy két éve teljesen felhagytam vele, egyszerűen nem esik jól, pedig tudom, hogy egészséges. Feleségem havonta 2-3 alkalommal iszik egy doboz sört, és ennyi. Tavalyi évben ittam összesen 1 deci szilvapálinkát, kábé 3 deci vörösbort, meg 2 deci pezsgőt szilveszterkor. Nem vittem túlzásba, azt hiszem... ![]()
És semmilyen gyógyszert nem szedek illet nem szedtem életem során, és a 64.-ben vagyok.
Ez mekkora duma:
Idézet: „...ne kúpászkodjon...” ![]()
Láthatod koordinációs problémáim nekem sincsenek csak ne keljen fel állni.
Én gluten-érzékeny vagyok, meg bagózok. Gyógyszerhez csak akkor nyúlok, ha már a kaszás kerülget, de ez elég ritka...
![]()
Te csak azt hiszed, hogy nagykorú lettél...
![]() Én is azt hittem, mikor 18 lettem, de hamar rájöttem, hogy ez csak papíron van így... :yes:
A 64-ben vagy? Akkor átugrok Hozzád, én meg az 54-56-ban lakom...
![]()
Na, uzsgyi, csináljunk LED-es pólót!
![]()
Pedig ez egy régi magyar kifejezés ami most csak jött spontán mint a családban a nem várt gyerek
![]() ![]()
Ezenkívül oldja vérben a zsírokat, kiváló vízhajtó stb. Nem is értem a körzeti orvos miért nem írja fel.
Nagyanyám meg a leselkedés helyett azt a kifejezést használta, hogy "Rozi nénéd má' megin' a kerítés mögül bazsingatott..."
![]()
Pedig aztán semmivel nem károsabb, mint a raklapnyi mesterséges gyógyszer a mesterséges betegségekre...
Gusztustalan, hogy a gyógyszergyárak reklámaitól leszel beteg, és nem a valódi vírustól, belédbeszélik, hogy márpedig neked ez és ez a bajod, és erre csak az ő csodaszerük a megoldás. A mentális betegségek legalább fele csak kitalált baromság, hogy el tudják adni a sok gyogyószert...
Gondolj bele: szombat este gyertyafényes vacsora, egy szál virág. Néhány pohár vörösbor a nejeddel és a következő héten kenyérre lehet kenni Őt. Próbáld ki de ez mindenkire érvényes. Apró kedvességekkel eléred, hogy Te leszel az úr a háznál! Ma én főztem,ezzel szereztem legalább 100 jó pontot.Kicsit beszívtam de ez nálunk szintén jó pont.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |