Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Már vége... Szegény srácnak is Most jöhet valami nehezebb mondjuk 4*4 vagy gyök9
Szerintem csak simán "Enyém az internet, oda írok azt amit akarok" VAGY "Kerekes kút kékes kút nem ittam sookat " VAGY "Bolond vagyoook " szindrómában szenved
Néha kell egy ilyen topik is mert feldobja az embereket. Mindenki milyen gyorsan írt. Annyit láttam h kattintok h szeretnék írni írtam egy sort és vagy 3 üzenet volt már ennyi idő alatt.
Hogy mennyi 3+3!
Amugy szerintem tudta hogy mi lesz a sorsa.. szóval szerintem "csak" szórakozott. Hogy beindult már az OFF topic
szerintem amit el is ért! beszélünk róla... Biztos nem votl gyerekszobája, (vagy nincs)
Vagy nem akart többé felhasználó lenni és kitiltatta magát.
Lehet, de nem érdemes itt hülyeséget csinálni, na meg szétbarmolni az oldalt, tessék okulni a történetből! Mert az oldal, nem JÁTSZÓTÉR! :yes:
Nyílt egy téma pont néven és annyi volt a kérdés hogy: 3+3 mennyi? Majd a kérdező válaszolt rá hogy 6 és adott magának 50 pontot.
Lehet ki akarta próbálni hogy is működik ez a pontozós rendszer.
Lehetséges, vagy lehet mindkettő érdekelte. Most jutott eszembe, hogy írtál a mobilos témába. majd holnap megcsináljuk, hogy jó legyen a teló.
Ok. Köszi. Sikerült letöltenem a fájlokat, próbáltam az xs++ al megcsinálni, magyar is lett de újraindítás után ismét angol.
Akkor most már leírhatod a fájloknak a neveit. Úgy is off-ban vagyunk.
Igen off-ba ezért nem kellene onnolni.
W300i_R9A036_FS_ CENT_EUROPE_RED49.mbn
W300i_R9A036_MAIN_GENERIC_JE_RED49.mbn
Ez eddig így jó. Viszont a customot hogy raktad fel?Az nem mindegy.
Elsőre: két fájl majd aksi ki-be utánna custom= :no:
Másodjára: két fájl és custom= :no:
A customot a listából választottad ki, vagy a custom fájlait raktad fel a telóra? Mivel a kiválasztással nem tudsz sehogy magyar nyelvet felrakni, mert nincs cent_europe a választható customok között.
na egy kis leírás hogy csináld, és tuti lesz magyar nyelv rendesen.
1, XS-t megnyitod 2, Csatlakozol a telóval 3, Alul kiválasztod az FSX funkciót 4, Start FSx gombra katt, majd megvárod míg beolvassa a fájlrendszert 5, Kikeresed a tpa/preset/custom mappát 6, Amit mellékelek fájlt kicsomagolod és a kicsimagolt fájlokat kijelölöd, majd a jobboldali ablakba belehúzod 6, majd egy kicsit gondolkodik a program felrakja a fájlokat, majd a shutdown FSX gombra kattintasz 7, Ezután amikor kiírja, hogy lehúzhatod a telót, akkor lehúzod, bekapcsolod és nyomsz egy master resetet 8, A végén örülsz, hogy magyar a telefonod.
:worship: Köszönöm szépen. Úgy csináltam és jó lett. Így már kártyafüggetlen is?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |