Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért elforgathattad volna 90°-al a kamerát (telefont?)
![]()
Elforgathattam volna, de akkor mivel adom a gázt?
![]()
Konkrétan elektromos ótó mobil (Brushless) De ha egyszer gázkar a neve a távirányítón akkor csak nem nevezhetem pl kolbásznak.. jól is nézne ki " adj még egy kis kolbászt neki"
![]()
Boldog karácsonyt mindenkinek és kedves családjának is!
![]()
Marhára.. Mostanra elolvadt a hó az útról
![]()
Majd januárban meg februárban még alagutat is áshatsz neki a hóban.
![]()
Áááá addigra a kocsi megszűnik létezni....
Én meg kicsit átszíneztem.
![]()
Mindenkinek jó a kedve, nekem meg nem akar működni az ajándékom.
![]()
Én tegnap megkaptam saját magamtól az ajándékomat, és szerencsére működik is. Még majd talán meglepem magam egy könyvvel és ennyi.
![]()
Mármint az nem akar, amit építettem anyuéknak..
![]()
Kitartás!
Én is hasonló cipőben járok, csak ez nem ajándék, hanem egy saját project, de a vadiúj PIC nem akar működni. Most csinálok SOP28->DIP28 átalakítót ![]()
Már kész, feladtam: -senki nem segít kezdőben
- nem lehet a k**** furatgalvanos panelból kiforrasztani semmit -nem működik Már a sírás határán vagyok. Annyi pénzt, stb-t beleöltem, és nem jó... ![]()
Na menj szerelj, megpróbálok segíteni, nehogy sírva fakadj itt karácsony este.
![]()
Úgy hogy szét lesz szedve és készül belőle egy GAZ 66 full fémből. Most csinálgatom az alvázát.
![]()
Sziasztok!
Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!És valaki fel tudna rakni egy képet házi készítésű bejgliről mivel nálunk ez évben sajnos nincsen ![]()
Tomi, Neked bejön a Grand Staff zenéje?
Bejglim nincs de kaptam az egyik barátomtól egy gitárt kölcsönbe, hogy hozzam rendbe egy kicsit. Az elején a koptató üvegszálas nyáklemezből készült ami annyira zöld volt, hogy nem is gondoltam volna, hogy réz. Itt az első képen is már fényesre van pucolva, de aztán csiszoltam, fóliáztam, kapott egy másik pickup-t, meg fázisfordító kapcsolót. Pickup keretet. Mindezt természetesen minimális anyagi ráfordításból, reszelővel, csavarhúzóval. Szóval házi készítésű gitárra már van receptem
![]()
Ez sajnos kivitelezhetetlen. Azért esett a választás "dobozos" autóra, mert nekem középen van az áttételem az összkerék hajtás miatt, így ott el kell férnie a kihajtásnak, áttételnek, motornak, szabályzónak és az akkunak... De jó kis masina a GAZ 66 is
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |