Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tudom a mai tizenévesek mit nem árulnak el direkt. Én 1x évesen ilyen dolgokról otthon nem beszéltem internet meg akkor még nem volt.
Igaz a fiam csak 8 éves lesz, de azért itt-ott kicsúsznak belőle a "nő ügyek". Részleteket nem mesélek mert megígértem, hogy a kettőnk titkat az összes, de az ő korában irigylem. Szóval Jani gyanús a mosolyod a monitor mögött...
Őő, most semmi ilyen dologra nem gondoltam, hanem elmesélem, mert ti lehet megértitek:
Szóval, az iskolában egyszer a barátommal a kapun kijöttünk, és közben magyarul beszélgettünk. Eközben egy tanár is tartott kifelé, az meghallott minket, és szétdobta magát, és nekilökött az ajtónak. (csak mert magyar vagyok) És olyan gyilkos tekintetett vágott, hogy... Aztán mesélték, hogy ki is ez valójában.. Szóval ezt azért nem mondtam el itthon, mert tudom apu bement volna a suliba, és aztán nagy cirkusz lett volna . Sőt a helyzet csak rosszabb lett volna. Amúgy nem tagadom, én is megnézem a lányokat, csak ők nem engem, mert nem vagyok az a menő srác típus. :yes:
Ez mondjuk kegyetlen helyzet, hogy a Magyarságod miatt bántanak. Nem tudom mit tettem volna a helyedben, de az normális, ha a szülő félti a gyerekét. Bár akkor talán balhét sem szit csak jobban odafigyel. Tényleg nem tudom... Nagy dilemma.
Az meg, hogy menő vagy nem menő... Hidd el jobb így. A végén te nyersz mert lesz tudásod amit kamatoztathatsz és jön a többi is. Értelmes ember értelmes nőt kap és jól jár. Én igazi lúzer voltam a suliban és még a taulásban is gyenge. Aztán összeszedtem magam. Eltelt jó pár év és azt látom, hogy a volt menő srácok többsége lecsúszott. Csak az maradt fenn akit a szülők most is pénzelnek.
Ez így van ahogy mondod. Ettől eltekintve ismerek mára már egy 30 éves mesterembert, aki legnagyobb büszkesége az az , hogy 15 évesen vesztette el, és azt mondta nekem is, hogy most kell a lányokat k@@@i, mert ez a szép élet. Később már nem lesz rá alkalom annyit.
Ami azt illeti, még nem éltem az ötlettel, barátnőm sincs már 1 éve, lehet jobb is. Még csak 16 leszek. Mondjuk a nővéremre irígy vagyok, mert ő 17 éves korában ismerkedett meg a férjével, azaz már 9 éve, és azóta házastársak is lettek. Szóval nekem is itt lesz az ideje... De szerintem elromlott a világ, mert vagy szépek, de elkényeztet libák a lányok, meg beképzeltek, vagy buta bunkók. Egyik se kell...
Keresd a számodra szépet és okosat. Se többet se kevesebbet.
Kivételek vannak, de 17 évesen megismert emberrel leélni egy életet érdekes mutatvány. Főleg a mai világban. Én 24 a feleségem 18 volt mikor megismerkedtünk. Ő állítólag még mindig szeret én meg menekülnék. Na, de ne használjuk a fórumot lelki öröm vagy szemetes ládának. Mindenkinek az jut ami. De a magunk módján élvezzük az életet. Forrasztok is 1-2-őt és lefekszem. Persze aludni.
Az ilyen "tanár" szégyellheti magát. Abban biztos lehet, hogy apád helyében én sem álltam volna meg szó nélkül. Egyrészt mert szeret téged, másrészt meg ez a dolga. Nem kell attól félned, hogy rosszabb lenne a helyzet. Az ilyen hernyók pont attól kapnak bátorságot, ha rájuk hagyják a kis gonosz dolgaikat. Egyébként egy gyáva alk lehet, ha veled kötekszik.
A lányok is megnéznek téged titokban, csak úgy tesznek, mintha nem érdekelnéd őket. A fiúknak illik kezdeményezni.
De csak azért mert állandóan azzal csesztettek, hogy még idáig semmi nem volt. Más meg állandóan azt hajtogatja, hogy ő a falu csődöre. Tesztelés után már csak csőd.
Jujj, ezt azért rossz volt olvasni
Zolika60: Igazad van, de aztán tudom más lesz a helyzet. Hidd el. Egyszer megtörtént, máskor remélem nem fog. Jani: Nem kell vele foglalkozni. Engem is szoktak, hogy miért nem cigizek vagy hasonlók. Egyik fülemen be, másikon ki.
Ép eszű ember nem áll be a sorba. Más csak sóvárog azután, ami nekem van. De csak azért mert nem szívtam el az agyam.
Idézet: „Engem is szoktak, hogy miért nem cigizek vagy hasonlók.” Helyes hozzáállás. Addig jó, és addig örülj, amíg pontosan tudod, hogy az életben minek van értelme és minek nincs, és mi okoz örömöt és mi nem.
A cigizésről annyit, hogy engem megszívattak 2 szállal még amikor kilencedikes voltam. Még a tavaszi szünet előtt elszívattak velem 2 különböző bagót. Aznap még semmi bajom nem volt. Másnap hajnalban kirázott a hideg rendesen. Még akkor sem volt semmi gond, majd egy kicsit utazgattam, majd érzem, hogy eléggé meleg van. Hazamentem és lefeküdtem aludni. Hazajönnek szüleim és látják, hogy igen rosszul vagyok meg fulladozom. Megmérték a lázamat 39,5°. Másnap elmentem háziorvosomhoz ő felírt egy pár gyógyszert. Több se kell hozzá, hogy 2 héten keresztül 39 és 40° közötti lázam volt és 4 napig fulladoztam majd volt egy nap amikor beszélni sem tudtam és megint volt egy nap amikor nem győztem csak állandóan köpni járni. A legkellemetlenebb az volt ebben az egészben, hogy amíg beteg voltam, akkor vendégek is jöttek. Mivel én ennyire megszívtam vele, ezért én megfogadtam, hogy soha nem fogok rágyújtani. Ez megtörtént eset. Különösen azért gondolom, hogy a bagók okozták ezt a hosszú betegséget, mert előtte való nap semmi bajom nem volt.
Uhh, hát ez biztos kellemetlen volt... Én szerencsére komolyabban beteg már rég voltam, de nem is akarok..
Na, megyek, és tanulok ezerrel, holnap matek doga ! Szép napot !
Tegnap be LINK-eltem ezt:Bővebben: Link Sajnos mára kiderült, hogy kacsa. Bővebben: Link
Ez kacsa. Kepzeld el akkor a dohanyosok miatt mar reg kihalt volna az emberiseg. 1-2 bago elszivasa nem okoz ilyen tuneteket. Te talakoztal egy kivilagitatlan tudo"gyuszival. De azt nem a bago okzta.
Ez nagyon elkeserítő (hogy kacsa), mert két unokaöcsém is dolgozott a mekinél, mindegyik azért hagyta ott, amit ott látott! A bevezetési időben olyan volt a meki kaja, hogy szinte otthon nem is evett a gyerek. Aztán mélyrepülésbe kezdett a szint (már mindenki rászokott), és otthagyta (az idősebb). A fiatalabb később ment oda, és ételmérgezés után ő is otthagyta! (előtte nem hitt a bátyjának!). Én egyszer karbantartónak mentem oda, de a próbaidő egy napig sem tartott (láttam, amit láttam!).
Csak a bagósok (a sápadt-arcúak nem!). Sajnos tény; okozhat olyan allergiás rohamot, ami végzetes lehet. Egy barátom bizonyítottan (makk egészséges sportoló) :yes: 45 éve ettől van stiglic-kertben! (egy fél száltól, amilyet a többik is szívtak!)
Azé' írd meg; mi volt a "vérfürdő" tárgya, és mi lett az eredménye?! Oszt' mi van a trafó(i)ddal, nem gyúrod a dolgot? Szia: Kálmán
Hát, már a franc tudja. Általában hasmenéses járvány szokott elkapni.
A trafós, pákás dolog szünetel. Valószínűleg jövő péntekig. Akkor már vége a sulinak, 10 nap szünet itt. Holnap matekdoga, pénteken föci és info, szombaton is iskola, hétfőn latin felelés, szerdán latin ell. Szóval , van mit tanulni.. Idézet: Ez mi lenne? „45 éve ettől van stiglic-kertben!”
Ez nem kacsa, ez igenis megtörtént. Mindenki szervezete másképp reagál a bagóra. Azért volna néhány kérdésem: Szerinted milyen érzés az amikor hajnali 2-kor arra ébredsz, hogy kiráz a hideg úgy, hogy egy ablak se volt nyitva semelyik helységben és a lakásban is 27° volt?
Szerinted lehet egyik pillanatról a másikra heves tüdőgyulladást kapni? Volt már tüdőgyulladásom ráadásul "epyema thoracis"-sal párosítva. De az nem így hirtelen alakult ki egyik pillanatról a másikra, hanem fokozatosan jött elő és nem hirtelen.
Vannak aztán még szép és buta, bunkó lányok is. Mi sem több napi többször is látok ilyet. Sajnos az iskolában van jó pár ilyen. Amikor meglátja az ember, akkor hűű de szép meg minden és amikor megszólal... Hát néha elhánynám magam, amilyen intelligenciával megáldotta őket az élet.
Ilyenek azok, akinek az iq-juk a se@@ük alatt van.
Az én barátnőmmel azt tárgyaltuk, hogy a mai lányokkal valami baj van. Szexelni szeretnek, de a konyhában csődöt mondanak. Ez persze nem mindenkire igaz.
Amíg mi a lucernát hordtuk haza addig a barátnőm hagyta a kaját leégni. A pesszimizmusa és az egyebek elég volt ahhoz, hogy 4 hónap után dobjam.
Hát igen, az égett kaja már válóok...
Aktuális vicc: Az ifjú házas férj arra ér haza, hogy az ara zokog. Mi a baj? Kérdi a férj. - Szerettem volna főzni neked valamit és pudingot készítettem- szipogja a feleség. Kiraktam az ablakba hűlni és az a hülye macska az összeset felzabáhááltaha...! Ó, hát ezért nem kell sírni! Mondja a férj. Majd holnap veszünk egy új.... cicát! Idézet: Ez bizony nem jo erzes, de nekem is epp 2 napja jott elo igy a natham. Azt sem mondhatom hogy hideg volt, mert nalam a napi atlag homerseklet 2x fok, es a leghidegebb hajnal is 15 fok felett van. Viszont elmentem a bevasarlokozpontba, ahol lehet hogy a sorbanallas alatt valaki nem hasznalt zsebkendot. Pont elegendo osszeszedni egy kellemes bacillust. Amugy egy tudo"gyuszihoz elegendo egy kis izzados tevekenyseg, es utana leulni a huvosbe, ahol fuj egy kis szello. „Szerinted milyen érzés az amikor hajnali 2-kor arra ébredsz, hogy kiráz a hideg” |
Bejelentkezés
Hirdetés |