Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gratulálok! A bemutatkozásod elképesztőre sikeredett.
A létező összes szabályt sikerült elsőre megszegned. Ha volna olyan funkció a moderátoroknak, hogy 500-szoros szabályzat olvasás, most adnám meg. Vagy kezdesz normálisan, szabályzathoz híven viselkedni, vagy az igénytelenséged miatt eltávolítunk.
Igen.. ugyan ezt mondanám, mivel volt ilyen tavaly, tavalyelőtt és minden évben.. Annyi a különbség, hogy most ha már villámlik egyet, akkor mindenki a világ végét várja..
Ezt azért ne mondd, hogy nem változott meg nagyon az időjárás, mert szerintem nagyon is. Jóformán a kemény tél 2-3 hétig tartott. Nálunk (Szeged) február közepén 50 centi hó esett, majd rá 2 hónapra áprilisban 30 fok volt. Ez nem szokványos dolog, ne mondd.
Pár példa arra hogy régen is voltak ilyenek:Legnagyobb becsült széllökés:87-103 m/s Vác-Bia tornádó 1924. június 13. Legnagyobb felmelegedés 18 óra alatt:26.7°C Békéscsaba 1963. február 3. Leghosszabb kánikula (Tmax>=30°C):19 nap Pécs 1946. augusztus 3-21. Legalacsonyabb napi maximum hőmérséklet:-23.0°C Kecskemét-Miklóstelep 1942 január 24.
Idézet: „87-103 m/s Vác-Bia tornádó” Nem kötözködésből, de ezt azért ne hidd el mert az ~370 km/h ami nehezen hihető. Gugli szerint is a legnagyobb 172 km/h volt. No de mindegy, lényeg, hogy szeszélyes az időjárás, és pont egy kemény, zivataros időszakban vagyunk, amit félvállról venni sem lehet. Joccakát'.
Hajnal 2-kor felkeltem a kutya ugatására. Kinéztem és felettünk csillagos az ég, körbe villámlik.
Sziasztok,
nem akartam új témát nyitni gondoltam itt felteszem a kérdésem és ha ráugrik valaki akkor nyithatunk is hozzá egy topicot... 0,5mm2-es vezetéket kellene kompaktálni egy ellenállás hegesztővel. a megfogó már készítés alatt. Van köztetek aki foglalkozik ilyennel? a paraméterbeállításban kellene segítség Előre is köszi Üdv Jimmy
Miért akár mindenki a offban dolgozni?? Olvasd már el az 1. Hozzászólást a topicban....
Hello,
na ezt a keresést én is megtettem csak nem találtam olyan topicot amibe tartozna a kérdésem. Szerintem félreértettél én nem építeni akarok csak olyan embert keresek aki kompaktálással foglalkozik a munkahelyén. Ezért nem akartam új topicot nyitni... Üdv Jimmy
Egyik sem rossz szakma, azt gondolnám nem gond velük elhelyezkedni. Persze lehet, hogy felétek más a helyzet, de itt a főváros környékén nem volna gond munkát találnod.
Szép estefelét mindenkinek!
Egy darabig el voltam tűnve, meló volt meg szórakozás a motorkával. Mára beindult tartósan is, bekarburálva ugyan még nincs. Itt van egy pár új kép róla, a kipufogóval nagyon jó hangja van Egy rövid videó:Bővebben: Link
Szuper lesz. Már ez is haladás, hogy jár a motor. Látom jó lett a karbi.
Bizony, hogy szuper A karbi nem volt teljesen jó bele, mert a furata 11mm volt a karbi pedig 10mm így van beleütve egy kis 0,5mm vastag falú cső De eu a kipufogó különösen tetszik nekem, nagyon brutál lett
Remélem tudtok segíteni. Egy egyszerű dísz tárgyat szeretnék péntekig készíteni. Egy sima fatörzsből vágott korong, amire egy szöveget szeretnék írni. A forrasztóval való égetés macerás, mert mégsem egy tollról van szó. Várom a megoldásokat, tippeket.
Egyre jobb lesz. Bár a fordulata még elmarad az eredetitől. Kíváncsi vagyok hogyan fog muzsikálni, ha beépíted valami szekérbe.
Igen, egyre jobb, még nem volt beállítva rajta semmi, csak annyira hogy forogjon. Teát ez még csak egy nagyon nagyon próba verzió még így
Majd belövöd. Milyen keverékkel járatod?
Pontosan nem tudom, mert apu motorjából szívtam le pár 10 ml 1:50-es keveréket, majd még adtam hozzá kenőolajat...
Sziasztok!
Tegnap este vihar volt és elkezdtem fényképezni az ablakból. Az ablaktól 3-4 méterre van néhány fa, szerintetek baj ha a fán egy ilyen finomság jelenik meg?
Csak akkor, ha a TV antenna is rajta van. Úgy 30x éve én a diófára tettem a 2-es antennát, ami jó ötletnek tűnt egy hasonló esetig. Akkor viszont porrá égett a Jácint TV-nk belseje. Naiv módon szétszedtem, de amikor a tápegység panel alján láttam, hogy elpárolgott a fólia letettem a javításáról. Még szerencse, hogy az egyik nagybátyám az Orion szervizben dolgozott és megjavította garanciában. A képcsövön kívül nemigen maradt épp alkatrésze. :yes:
Annak nagy hangja lehetett. Ha meg nem, akkor optikai csalódás.
Nem a fába csapott, valahova máshova, de villant meg szólt egy igényeset, gondolom ide is jött egy kis töltés. Ha a fába csapott volna szerintem nem marad üveg az ablakba
Huhh...
Anyám ki akar rakni a műhelyemből... Azaz az van, hogy anyu csinált egy konyhát direkt a műhelyem mellé, és azt akarja spájznak csinálni, de apa mondta neki, hogy én jó helyen vagyok ott, nem megyek sehova.. Még szép.. Remélem nem lesz tényleg semmi... Nameg, elkezdődött a legnehezebb utolsó 2 hét a suliban. Annyi minden lesz, hogy ... Megyek is biológiázni, sziasztok ! :integet2:
Érdekes, és kalandozó természetű a villamos ív. Nem feltétlenül arra megy, amerre szeretnénk. És a fizika könyvet sem olvasta.
Nekem annyira nehéz ez az utolsó hét, hogy ma nem is kell menni, holnapi nap megint lehet elmarad és szerdán sem megyek. Két utolsó napon kell menni gyakszira és vége a sulinak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |