Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Le akarod rontani a fórumot a facebook színvonalára?
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Nem, csak vicceltem Teljesen ironikus volt , még csak az kéne ..... szörnyű lenne.
Nos , ha semmilyen szóval nem kezdenénk mondatot, az valahogy így nézne ki (2 megfogalmazásban): 1; 2; ez nem egy mondat ,hiszen nem nagybetüvel kezdtem A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Be kell vallanom, nem tudom nyelvtanilag helyes-e, vagy sem a "hátozás", de számomra jelentéssel bír - főleg írásban -, bizonytalan intonációt társítok hozzá.
Ugyan úgy, ahogy az előbbi hozzászólásod "Na erről beszélek..." mondata is értelmes "Na" nélkül, mégsem egészen ugyanúgy hangzik (már amennyire az írott szöveg hangzik).
Na ez egy nagyon jó megfogalmazás! Szerintem simán be lehet küldeni a nyelvtan szerkesztőknek (nemtudom mi a rendes nevük )
Hasonló rendszer most is működik (értékelhető a hozzászólás), mégis igen kevesen használják.
Épp a napokban visszaolvastam a hozzászólásaimra érkező válaszokat, és a szakmailag értékeseket elkezdtem "teccikelni". Visszafele reménytelenül nagy munkának látszik, de megfogadtam, hogy a jövőben aktívabban használni fogom. Akad néhány különösen jó praktikát, néha sajnos pontatlanságot tartalmazó hozzászólás, ezek kiemelése nem hiszem, hogy az oldal színvonalának csökkenését okozná.
Hozzá kell tenni, hogy a fórumozás nyelvezete elég informális, írott szóbeszéd szerű, itt talán elfér. Irodalmi igényű, vagy tudományos munkában én sem érezném helyesnek a "töltelékszavak" használatát.
Be kell állítani az oldalt úgy , hogy a háttal kezdődő mondat elejéről a hát-ot leszedi. Mint az ohm jelet csak itt törölne.
Szeretnék segítséget kérni itt, mert nem elektromos témájú.
Honnan tudnék venni, vagy olcsón összerakni otthon, egy 30cm átmérő körüli forgó tányért/zsámolyt? A festéshez kellene, hogy a tárgyat tudjam az asztalon körbeforgatni.
Nem. Szimpla csapágyas forgatható tányér. (Bukósisakot kellene festenem airbrush-al és jó lenne ha könnyedén körbe tudnám "járni".)
Idézet: „De ezentúl tuti 100 hogy nem teszek szóvá, egyetlen nyelvtani hibát sem.” Nem erről van szó. Igenis, a moderátornak kötelessége ilyesmikre is felhívni a figyelmet, azaz, ha valaki kirívó hibákat vét, pláne, ha rendszeresen teszi ezt. Viszont nem kell átesni a ló túloldalára, mert nem hiteles és alátámasztás / valódi magyarázat nélkül irritálja a nagyközönséget. Ergo - nulla értelme van, csak a feszültséget kelti; a billentyűt, az időt és az agysejteket koptatja...
Csecse lett! Nem lehetne a tengelyből levágni, hogy ne legyen olyan magas? A 2 tányér között elég lenne max 1cm táv is.
Lájkoljátok az oldalt! Bővebben: Link
Köszi! Pedig már épp fontolgattam a kis csípőfogóm használatát...
Idézet: „Ha valami problémát találtok Névjegy menupon es ott írhattok nekem egy e-mailt.” helyett: Ha valami problémát találtok a weboldalon, a névjegy menüponton belül üzenhettek nekem. (Szerintem.) Ja, és a lájk: LIKE. (Mivel kérted...) A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
... és a zasszony körömreszelőjével meg sorjátlanítom...
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Egy kis nyelvtani upgrade- elés nem ártana... Itt már rég elakadtál volna!
szerk.: vicsys után szabadon: Idézet: „Ja, és a lájk: LIKE. (Mivel kérted...)” A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Na! Álljon meg a vízibusz! Azt Topi dönti el, hogy mi a moderátor dolga (kötelessége... Bár ez itt pont nem helytálló kifejezés.)
Annak meg, hogy minek mennyi értelme van, ne Te döntsd már, légyszives. (Ha már a moderátor munkájáról van szó.) A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Idézet: „De ezentúl tuti 100 hogy nem teszek szóvá, egyetlen nyelvtani hibát sem .” Az nagyon szomorú lenne. Ezért kérlek ne tedd.
Szerintem sem lenne jó ötlet, hiszen az lenne a cél, hogy minél színvonalasabb legyen ez a szakmai oldal. Elsődleges az, hogy az írások is tükrözzék, itt szakemberek vannak, akiknek igénye a precizitás, a pontosság és küllem.
Szomszédunkban járt minap az áramkommandó. Vazze, a kocsijukat elfogadnám, mármint a benne lévő cuccokat. Most nézegettem utána a NET-en, hogyan is buktatják le a delikvenseket. Nem sok esély van ellenük manapság már.
Készítettem egy képet az akváriumomról. A kép webkamerával készült kb. 1 méter távolságról.
A kamera ilyen rossz, vagy zavaros a víz? Halat nem látok benne azért van?
Jó kis téli időtöltés az akvarisztikai is.Tényleg elég zavarosnak néz ki a víz vagy csak optikai csalódás?
Én is lőttem egy képet!
Is-is. 3 hal van benne, de nem akváriumi, hanem tavi: küszök.
Ez azért sokkal szebb és a halacskák is mutatósak.
Jól elbújtak, vagy csak én nem látom őket?
A tied azért szebben néz ki. Az enyémnek az a hibája, hogy a mosás ellenére még mindig maradt rajta apró törmelék, ami a színezést okozza. Majd ha ismét tisztítani kell, akkor majd ügyesebb leszek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |