Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1968 / 3601
(#) jani1987 válasza silent15 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Le akarod rontani a fórumot a facebook színvonalára?
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
(#) silent15 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Nem, csak vicceltem Teljesen ironikus volt , még csak az kéne ..... szörnyű lenne.
Nos , ha semmilyen szóval nem kezdenénk mondatot, az valahogy így nézne ki (2 megfogalmazásban):
1;

2; ez nem egy mondat ,hiszen nem nagybetüvel kezdtem
(#) idlob válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Be kell vallanom, nem tudom nyelvtanilag helyes-e, vagy sem a "hátozás", de számomra jelentéssel bír - főleg írásban -, bizonytalan intonációt társítok hozzá.
Ugyan úgy, ahogy az előbbi hozzászólásod "Na erről beszélek..." mondata is értelmes "Na" nélkül, mégsem egészen ugyanúgy hangzik (már amennyire az írott szöveg hangzik).
(#) silent15 válasza idlob hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Na ez egy nagyon jó megfogalmazás! Szerintem simán be lehet küldeni a nyelvtan szerkesztőknek (nemtudom mi a rendes nevük )
(#) idlob válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Hasonló rendszer most is működik (értékelhető a hozzászólás), mégis igen kevesen használják.
Épp a napokban visszaolvastam a hozzászólásaimra érkező válaszokat, és a szakmailag értékeseket elkezdtem "teccikelni". Visszafele reménytelenül nagy munkának látszik, de megfogadtam, hogy a jövőben aktívabban használni fogom. Akad néhány különösen jó praktikát, néha sajnos pontatlanságot tartalmazó hozzászólás, ezek kiemelése nem hiszem, hogy az oldal színvonalának csökkenését okozná.
(#) vicsys válasza idlob hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Na, hát ez így már érthető!
(#) idlob válasza silent15 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Hozzá kell tenni, hogy a fórumozás nyelvezete elég informális, írott szóbeszéd szerű, itt talán elfér. Irodalmi igényű, vagy tudományos munkában én sem érezném helyesnek a "töltelékszavak" használatát.
(#) kokozo válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Be kell állítani az oldalt úgy , hogy a háttal kezdődő mondat elejéről a hát-ot leszedi. Mint az ohm jelet csak itt törölne.
(#) vicsys hozzászólása Szept 30, 2012 /

Szeretnék segítséget kérni itt, mert nem elektromos témájú.
Honnan tudnék venni, vagy olcsón összerakni otthon, egy 30cm átmérő körüli forgó tányért/zsámolyt? A festéshez kellene, hogy a tárgyat tudjam az asztalon körbeforgatni.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Nem. Szimpla csapágyas forgatható tányér. (Bukósisakot kellene festenem airbrush-al és jó lenne ha könnyedén körbe tudnám "járni".)

Naná, hogy igen!
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 30, 2012 / 2

Idézet:
„De ezentúl tuti 100 hogy nem teszek szóvá, egyetlen nyelvtani hibát sem.”

Nem erről van szó. Igenis, a moderátornak kötelessége ilyesmikre is felhívni a figyelmet, azaz, ha valaki kirívó hibákat vét, pláne, ha rendszeresen teszi ezt.

Viszont nem kell átesni a ló túloldalára, mert nem hiteles és alátámasztás / valódi magyarázat nélkül irritálja a nagyközönséget. Ergo - nulla értelme van, csak a feszültséget kelti; a billentyűt, az időt és az agysejteket koptatja...

Csecse lett! Nem lehetne a tengelyből levágni, hogy ne legyen olyan magas? A 2 tányér között elég lenne max 1cm táv is.
(#) Szabi1 hozzászólása Szept 30, 2012 /

Lájkoljátok az oldalt! Bővebben: Link

Köszi! Pedig már épp fontolgattam a kis csípőfogóm használatát...
(#) vicsys válasza Szabi1 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Idézet:
„Ha valami problémát találtok Névjegy menupon es ott írhattok nekem egy e-mailt.”

helyett:
Ha valami problémát találtok a weboldalon, a névjegy menüponton belül üzenhettek nekem.
(Szerintem.)
Ja, és a lájk: LIKE. (Mivel kérted...)

... és a zasszony körömreszelőjével meg sorjátlanítom...
(#) zolee1209 válasza Szabi1 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Egy kis nyelvtani upgrade- elés nem ártana... Itt már rég elakadtál volna!

szerk.: vicsys után szabadon:
Idézet:
„Ja, és a lájk: LIKE. (Mivel kérted...)”
(#) vicsys válasza Norberto hozzászólására (») Szept 30, 2012 1 /

Na! Álljon meg a vízibusz! Azt Topi dönti el, hogy mi a moderátor dolga (kötelessége... Bár ez itt pont nem helytálló kifejezés.)
Annak meg, hogy minek mennyi értelme van, ne Te döntsd már, légyszives. (Ha már a moderátor munkájáról van szó.)
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Idézet:
„De ezentúl tuti 100 hogy nem teszek szóvá, egyetlen nyelvtani hibát sem .”

Az nagyon szomorú lenne. Ezért kérlek ne tedd.
(#) vicsys válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Szerintem sem lenne jó ötlet, hiszen az lenne a cél, hogy minél színvonalasabb legyen ez a szakmai oldal. Elsődleges az, hogy az írások is tükrözzék, itt szakemberek vannak, akiknek igénye a precizitás, a pontosság és küllem.
(#) szamóca hozzászólása Szept 30, 2012 /

Szomszédunkban járt minap az áramkommandó. Vazze, a kocsijukat elfogadnám, mármint a benne lévő cuccokat. Most nézegettem utána a NET-en, hogyan is buktatják le a delikvenseket. Nem sok esély van ellenük manapság már.
(#) jani1987 hozzászólása Szept 30, 2012 /

Készítettem egy képet az akváriumomról. A kép webkamerával készült kb. 1 méter távolságról.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

A kamera ilyen rossz, vagy zavaros a víz? Halat nem látok benne azért van?
(#) bundibacsi válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Jó kis téli időtöltés az akvarisztikai is.Tényleg elég zavarosnak néz ki a víz vagy csak optikai csalódás?

Én is lőttem egy képet!

DSCF2046.JPG

(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Is-is. 3 hal van benne, de nem akváriumi, hanem tavi: küszök.
(#) zolika60 válasza bundibacsi hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Ez azért sokkal szebb és a halacskák is mutatósak.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Jól elbújtak, vagy csak én nem látom őket?
(#) jani1987 válasza bundibacsi hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

A tied azért szebben néz ki. Az enyémnek az a hibája, hogy a mosás ellenére még mindig maradt rajta apró törmelék, ami a színezést okozza. Majd ha ismét tisztítani kell, akkor majd ügyesebb leszek.
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 30, 2012 /

Tudod mikor látni őket? Nappal közelről, este meg a felszín közelében (leoltott villanynál). Amikor aludnék, akkor a víz felszínén cuppognak. A növényzet a Berettyó folyóból származik.
Következő: »»   1968 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem