Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Le akarod rontani a fórumot a facebook színvonalára?
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Nem, csak vicceltem
![]() Nos , ha semmilyen szóval nem kezdenénk mondatot, az valahogy így nézne ki (2 megfogalmazásban): 1; 2; ez nem egy mondat ,hiszen nem nagybetüvel kezdtem ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Be kell vallanom, nem tudom nyelvtanilag helyes-e, vagy sem a "hátozás", de számomra jelentéssel bír - főleg írásban -, bizonytalan intonációt társítok hozzá.
Ugyan úgy, ahogy az előbbi hozzászólásod "Na erről beszélek..." mondata is értelmes "Na" nélkül, mégsem egészen ugyanúgy hangzik (már amennyire az írott szöveg hangzik).
Na
![]() ![]()
Hasonló rendszer most is működik (értékelhető a hozzászólás), mégis igen kevesen használják.
Épp a napokban visszaolvastam a hozzászólásaimra érkező válaszokat, és a szakmailag értékeseket elkezdtem "teccikelni". Visszafele reménytelenül nagy munkának látszik, de megfogadtam, hogy a jövőben aktívabban használni fogom. Akad néhány különösen jó praktikát, néha sajnos pontatlanságot tartalmazó hozzászólás, ezek kiemelése nem hiszem, hogy az oldal színvonalának csökkenését okozná.
Hozzá kell tenni, hogy a fórumozás nyelvezete elég informális, írott szóbeszéd szerű, itt talán elfér. Irodalmi igényű, vagy tudományos munkában én sem érezném helyesnek a "töltelékszavak" használatát.
Be kell állítani az oldalt úgy , hogy a háttal kezdődő mondat elejéről a hát-ot leszedi. Mint az ohm jelet csak itt törölne.
Szeretnék segítséget kérni itt, mert nem elektromos témájú.
Honnan tudnék venni, vagy olcsón összerakni otthon, egy 30cm átmérő körüli forgó tányért/zsámolyt? A festéshez kellene, hogy a tárgyat tudjam az asztalon körbeforgatni.
Nem. Szimpla csapágyas forgatható tányér. (Bukósisakot kellene festenem airbrush-al és jó lenne ha könnyedén körbe tudnám "járni".)
Idézet: „De ezentúl tuti 100 hogy nem teszek szóvá, egyetlen nyelvtani hibát sem.” Nem erről van szó. Igenis, a moderátornak kötelessége ilyesmikre is felhívni a figyelmet, azaz, ha valaki kirívó hibákat vét, pláne, ha rendszeresen teszi ezt. Viszont nem kell átesni a ló túloldalára, mert nem hiteles és alátámasztás / valódi magyarázat nélkül irritálja a nagyközönséget. Ergo - nulla értelme van, csak a feszültséget kelti; a billentyűt, az időt és az agysejteket koptatja...
Csecse lett! Nem lehetne a tengelyből levágni, hogy ne legyen olyan magas? A 2 tányér között elég lenne max 1cm táv is.
Lájkoljátok az oldalt! Bővebben: Link
Köszi! Pedig már épp fontolgattam a kis csípőfogóm használatát...
![]() Idézet: „Ha valami problémát találtok Névjegy menupon es ott írhattok nekem egy e-mailt.” helyett: Ha valami problémát találtok a weboldalon, a névjegy menüponton belül üzenhettek nekem. (Szerintem.) Ja, és a lájk: LIKE. (Mivel kérted...) A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
... és a zasszony körömreszelőjével meg sorjátlanítom...
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Egy kis nyelvtani upgrade- elés nem ártana...
![]() ![]() szerk.: vicsys után szabadon: Idézet: „Ja, és a lájk: LIKE. (Mivel kérted...)” A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Na! Álljon meg a vízibusz! Azt Topi dönti el, hogy mi a moderátor dolga (kötelessége... Bár ez itt pont nem helytálló kifejezés.)
Annak meg, hogy minek mennyi értelme van, ne Te döntsd már, légyszives. (Ha már a moderátor munkájáról van szó.) A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2012
Idézet: „De ezentúl tuti 100 hogy nem teszek szóvá, egyetlen nyelvtani hibát sem .” Az nagyon szomorú lenne. Ezért kérlek ne tedd. ![]()
Szerintem sem lenne jó ötlet, hiszen az lenne a cél, hogy minél színvonalasabb legyen ez a szakmai oldal. Elsődleges az, hogy az írások is tükrözzék, itt szakemberek vannak, akiknek igénye a precizitás, a pontosság és küllem.
Szomszédunkban járt minap az áramkommandó. Vazze, a kocsijukat elfogadnám, mármint a benne lévő cuccokat. Most nézegettem utána a NET-en, hogyan is buktatják le a delikvenseket. Nem sok esély van ellenük manapság már.
![]()
Készítettem egy képet az akváriumomról. A kép webkamerával készült kb. 1 méter távolságról.
A kamera ilyen rossz, vagy zavaros a víz? Halat nem látok benne azért van?
Jó kis téli időtöltés az akvarisztikai is.
![]() Én is lőttem egy képet!
Is-is. 3 hal van benne, de nem akváriumi, hanem tavi: küszök.
Ez azért sokkal szebb és a halacskák is mutatósak.
![]()
Jól elbújtak, vagy csak én nem látom őket?
A tied azért szebben néz ki. Az enyémnek az a hibája, hogy a mosás ellenére még mindig maradt rajta apró törmelék, ami a színezést okozza. Majd ha ismét tisztítani kell, akkor majd ügyesebb leszek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |