Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valószínűleg kevés asztalos-, vagy lakatosmunka volt abban, amit csináltál.
Ezt hogyan érted?
Hopp, nézd csak a hozzászólásom tetszésnyilvánításának alakulását.
Azért törölték a moderátorok, mert egész weboldalt tévesztettél, nem topikot.
Egy Javascriptes amőba játéknak semmi keresnivalója nincs a Hobbielektronika.hu Ki mit épített fórumán. Nem szükséges kisarkítani, mert nem fizikai munka - szellemi munka kérdés van, hanem weboldalt tévesztettél: Prog.hu, HUP, stb-n a helye. Kérlek ne legyél felháborodva, hanem előbb jó weboldalt válassz az alkotásod bemutatására. Szerk: Igen, az asztalosmunka sem túl a Ki mit épített téma szerves része. Max dobozolás, hangfal, stb. A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2018
Ez a drákói szigor miért nem érvényesül oldalakon keresztül más topikokban? Pl. Led világítás, Érdekességek, stb. topikok? Menetmetszés, Kresz szabályok, mekis hamburger taglalása oldalakon keresztül.
Ja, aha...
Ezekben a topikokban lassan több a törölt hozzászólás mint a megmaradó, tehát a kérdésedre a válasz az, hogy a topikban a moderálási kérelmek végrehajtásra kerülnek mindig.
Az Érdekességek, Off témák nem (csak) elektronikai témájúak, sőt az egyikben ez kifejezetten tilos is. Mit nem lehet ebből érteni?
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2018
Nézz be a Led világítás topikba olvass vissza pár oldalt és akkor talán megérted...
Off topikot pedig nem említettem.
Akkor köszönöm a hozzászólásod a témában.
És milyen érdekes el is tűnt. Ügyesek voltatok srácok.
A kekeckedésen kívül van olyasvalami, amivel hozzájárulsz amúgy a fórumhoz?
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2018
Kedves Topi, jelen esetben itt mit értesz kekeckedés alatt? Azt, hogy kifejtettem a véleményem?
Elnézést, hogy esetleg ellentétes a tiéddel. Igen, fenntartom, hogy Zsombor hozzászólása is volt olyan érdekes, értékes mint bárki másé. Fiatalember, sokat kell még tanulnia. De lehet egyszerűbb kiutàlni innen, mint segíteni, felkarolni. Ugyanígy gondolkodom K. Krisztiánról. Érdemes lenne 13 évvel visszapörgetned az idő kerekét... Amúgy, ha ennyire nem tetszik az itteni ténykedésem, nyugodtan töröld a regisztrációm.
A rasszista megnyilvánulásokat szíveskedjetek a fórumon kívül hagyni!
Idézet az adatlapodról:
Idézet: Mivel én nem olvasok mindent, lehet elkerülte a figyelmemet a segítő hozzászólásaid özöne. Légy szíves idézz már ide egy ilyet. Köszönöm. „Mindenhol ott vagyok, mindent olvasok. Segítek, ha tudok, de elmondom a véleményem is.”
Nagyon érdekes lenne visszapörgetni a fórumot 13 évvel korábbra; egyben szörnyű is lenne, az akkori nyelvezet miatt, amit mára sikerült (majdnem) kigyomlálni. Bár egyesek próbálkoznak úja meg újra meghágni a helyesírás és a fórum szabályait. Ha Neked ez tetszik, akkor az utolsó mondatoddal egyetértek.
Idézet: „Amúgy, ha ennyire nem tetszik az itteni ténykedésem, nyugodtan töröld a regisztrációm.” Szerintem ezt neked kell kérned... A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2018
Valaki nem tudja hogy miért nem frissül a szétszedtem rovat?
Más/fontosabb dolga is lehet?
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2018
Frissül az, de csak a "belsősök" látják. Pontosabban azok akik fel vannak iratkozva a hírlevélre. Elvileg szervercsere ("költöznek a szolgáltatások" G. Géza) van folyamatban ezért nem frissül a nyilvános oldal.
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2018
Akkor azt hiszem én is feliratkozom, kösz az infót. Jellemzően hetente frissült, de most már egy fél éve nem láttam semmit.
Pedig Géza minden héten (jellemzően hétfőn) kiad egy friss "szétszedtem"-et, és küldi is a hírlevelet róla. Sőt, olyan is van, hogy egy héten kétszer is frissül. Hol a "szétszedtem" (kétszer), hol a "szétszedtem" és a "tücsök és bogár" rész. Érdemes feliratkozni a hírlevelére.
Valaki magyarázza el nekem, hogy lehet feliratkozni. Ha az oldalon felül rámegyek a hírlevélre, kihozza a gép, hogy melyik programmal szeretném megnyitni, de nekem gmailes címem van. Vagy írjak neki egy emailt?
Egyszerűen írj a webkonyvek-es (gmailes) címre egy levelet.
Mert nincs a gépeden kitekintő gyorsvonat. Outlook Express
"Kipihent Pákások témája"
Jobbklikk rá, email cím másolása. A többi menni fog.
Igazad lenne, ha a "bakelit lemez"-t is ugyanúgy üldöznétek, mint korábban a "hangfal"-at
Persze lehet, nem következetlenek vagytok, hanem csak nem tudtok minden pillanatban mindenre figyelni. https://www.hobbielektronika.hu/forum/index.php?q=bakelit+lemez&l=forum A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |