Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3620 / 3620
(#) Gafly válasza sany hozzászólására (») Csü, 7:01 / 1

Idézet:
„Ettől megy a verda.”

Meg a benzintől, ha van jogsi. Bővebben: Link
(#) kitartás válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 7:38 /

Köszi!
Tárcsás már volt. Igaz hogy jóval olcsóbb de használni nem tudtam. Vastag anyagokat nem akarok aprítani . Van kb 40 m túl magasra nőtt sövényem. Azt illetve a fák metszési hulladékát szeretném hasznosan eltüntetni.
Nem nagyon ismerem ezeket a mostani márkákat de gyanítom hogy egyik sem tudja azt a minőséget amit a kb 25 éves metabo vagy makita tudott. Azért működőt szeretnék
(#) Jonni válasza And hozzászólására (») Csü, 8:05 /

Figyelni kell azokra hogy a PC/tablet/okostelefon amin írni akarsz legyen lefrissítve, mind az oprendszer mind a böngésző. És be kell jelentkezni ahhoz , hogy minden flottul menjen
(#) Gafly válasza kitartás hozzászólására (») Csü, 8:05 / 1

Az enyém ilyen, sajnos több éves, de nem kell cserélni, mert csendben (nyamm, nyamm, ág felül be, alul dobozba be ) teszi a dolgát. Nálam is ez a feledat, minden évben...
Hogy most mi a menő, azt nem tudom, de anno alsó középkategóriás maróhengeres volt a Vauhaus-ban.

agaprito.jpg

(#) Jonni válasza kitartás hozzászólására (») Csü, 8:21 / 1

Én ILYENSMIVEL dolgoztam a tavaj nyáron. Bár ez nem elektromos hanem benzines, méghozzá nem is gyenge, ennek ellenére ez is lefullad ha túlterheled. Nagyon tömni nem lehet mert eldugul a kijövő része aztán leállit, aztán szétszed , aztán kitakarít, aztán összerak, és ez elég időigényes. A száraz ágakat nem igazán szeretik ezek a gépek, inkább a frissen vágottakat.
A hozzászólás módosítva: Csü, 8:30
(#) bbb válasza kitartás hozzászólására (») Csü, 8:59 /

Én tavalyelőtt írtam az enyémről: Bővebben: Link
Még mindig ugyan ez a véleményem róla, ugyan úgy teszi a dolgát, csak sajnos dolgozni kell vele, nem csinálja meg helyettem Mondjuk ahogy nézem, nagyon durván elszállt az ára.
A hozzászólás módosítva: Csü, 9:01
(#) And válasza Jonni hozzászólására (») Csü, 9:29 /

Köszi! A baj az, hogy ugyanazon PC / böngésző alá a saját nevemmel belépve működik, megjelenik az a menü, az ő accountjával pedig nincs ott. Nyilván nála sem oké, ráadásul korlátozott a nethozzáférése.
(#) Jonni válasza And hozzászólására (») Csü, 9:55 /

Akkor itt tényleg az lessz a megoldás , amit már mások is írtak, hogy rá kell kérdezni a Moderátoroknál .
(#) kitartás válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 12:20 /

A ryobi nevű műrkával van valakinek tapasztalata? Azt tudom hogy peca orsoban a legjobbak között van de gépekben ? Ezt találtam . Szerintetek ez jó lehet? Bauhaus
(#) Gafly válasza kitartás hozzászólására (») Csü, 16:12 / 1

Erősen hasonlít az enyémre, többet nem tudok kijelenteni...
(#) bbb válasza kitartás hozzászólására (») Csü, 18:49 / 1

A konstrukciója ugyan az, mint az enyémnek, vagy éppen Gaflyénak. Az amcsik pedig szeretik a ryobi márkát. Nekem sincs vele első kézből tapasztalatom, de öt év garit adnak rá...
(#) kitartás válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 19:08 /

Köszönöm a tanácsokat és neked bbb. Rá fogok próbálni hamarosan mert rendet kell csinálni a kertben.
Következő: »»   3620 / 3620
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem