Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az a véleményem, hogy sok okos, és segítőkész fórumtársunk van.
![]()
Ha Szervizmacskának ilyen a munkás ruhája , milyen lehet az ünneplő?
Nekem bő egy hónapja van Whats app, csak telefonon, 90%-ban híváshoz használom egy-két külföldön élő ismerőssel. Egyelőre úgy tűnik, hogy jól működik, náluk (Németország) állítása szerint amúgy a legnépszerűbb ilyen app. Előtte Viber volt, ami azért került leváltásra, mert megelégeltük, hogy ötletszerűen megszakadozott a hangátvitel a beszélgetés közepén. Frissítve volt, hardveres hiba nincsen, egyszerűen ha olyan kedve volt, néhány perc után valamelyik oldalnak kikapcsolta a mikrofonját úgy, hogy erről semmi visszajelzést vagy magyarázatot nem adott..
A sokat emlegetett Messengert, a FB-vel együtt, magánéleti okokból egy ideje nem használom, csak gépről reggelente. Szóval arról majd' egy éve nincs infóm, hogyan teljesítenek telefonon, viszont asztali verzióban (akár böngészőből, akár a Windows appból) azt sem mondanám megbízhatónak. Időnként gondol egyet, és nem mutatja a legutóbbi érkező üzenetet, csak tudom, hogy valamit írt XY, mert az én utolsó üzenetem ("Te: ....") került kiemelésre félkövérrel a listában. Van asztali gépem és egy laptopom is, mikor utóbbit előveszem pl. utazáskor, kell vagy 2-3 nap, mire ezek átfutnak (gondolom szinkronizálja a titkosított tartalmat). De előfordult az is, hogy egy túracsoportból kezdeményezett bringatúrára végül azért nem tudtam elmenni, mert azt hittem, csak gondolt egyet az illető és mégsem akar válaszolni a találkozási helyet illetően. Másnap láttam, hogy a csoportban még én lettem a megbízhatatlan, aki szó nélkül felszívódik, és nem ír vissza egyszer csak. Miután írtam neki még egyszer privátban, akkor váltott át "elküldött" állapotból "kézbesítettbe" az, amit ezek szerint nem kapott meg előző napon... úgy, hogy előtte 3 perccel még váltottunk üzenetet. Legszívesebben bojkottálnám ezekért, csak ugye itt jön be a kvázi monopol helyzet: ezen kívül nincs más, amit szinte minden ismerősöm használ.. Izzó foglalatEz most komoly?Délelőtt kicsit átnéztem a dolgokat és ez a látvány fogadott. A foglalat durván korrodált. Na akkor nézzünk körbe. Durva.
Ha csak zöld dzsuvás és van még lemez; ecetet neki.
Vigye vissza az autót az eladónak (nem kell messzire menni), garanciális javításra.
![]()
Esetleg autóbontó. Ott lehet van. Ide már nem elég az izzó csere.
![]() Ha sikerült megcsinálnod szerintem tegyél rá a képen látható módon egy gumigyűrűt. Lehet beázott. A hozzászólás módosítva: Hé, 18:49
Itt már lehet pattana a lemez, ha belerakná újra az izzót.
Van valaki Fejér megyében aki szokott a linkről rendelni? Mi soha nem rendeltünk innen.
Különben jó ötlet innen ilyet rendelni? Tudom, hogy az új drága. Azonban...
Az jutott eszembe, hogy esetleg a típus ismerői hátha tudnak valamilyen egyező de olcsóbb terméket a jelzett helyett. Megtörtént: Nissan Almera gyújtásvezérlő bárhol keresve 40-60 ezer között, még ebayról is. Valahogy ráleltem, hogy a 95-ös Honda Civic matt ugyanaz, azt meg neten 9500+csomagdíjért megkaptam......
Az aliról rendeltem már ilyesmit és tökéletesen teszi a dolgát. Amikor a gyári új ára horror, utángyártottban szintén, bontottat nem éri meg (meg azért is sokat kérnek), de ráér 2-3 hetet, míg megjön az új aliról, akkor nem kell rajta sokat gondolkozni. Rendeltem már toyotához ablakmosó motort, peugeothoz rendszámvilágítást és mind jó azóta is.
Nekem ilyen jellegű negatív tapasztalatom még nem volt, régebb óta használom , szintén németek indíttatására, ott mindenki (akit ismerek) ezt használja.
Viszont van egy jó tulajdonsága: sokat küldünk egymásnak képeket, és ha gyenge a térerő vagy lassú a net akkor is elküldi a képet csak lassabban, míg pl emailen nem megy el a kép... Inkább azt vettem észre, egyre gyakoribb a spam hívás, Laoszból meg Nigerből meg sok exotikus helyről...
Szerintem: "Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!
Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!"
Én Mexikóból kaptam egy csajtól érdekes hívást.
![]() Majdnem elhajtottam, de azután kiderült hogy apám egyik testvérének az unokája. És tényleg, Ő is örökölt. Merthogy odaszakadt hazánk lánya. És tényleg. Lényeg, nem minden átverés, de a túlnyomó (2/3-os) többség az igen.
Három hete Irakból hívtak. Tényleg rosszul éreztem magam akkortájt, de azért annyira nem.
![]()
Nekem volt Észak-koreából hívás. Ne, tudtam felvenni a telefont. Tartottam is tőle, hogy a munjkatáborban végzem, de mégf nem jöttek értem a kefehajú martalócai.
![]() Tartalom szerkSziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy egy friss HE-regisztráció esetén miért nem jelenik meg a saját menüben a "Tartalom szerk." menüpont? Cikket tenne fel egy ismerős, de nem tud. Erre a GY.I.K. / szabályok menüben sem láttam utalást. Az almenü elérhetősége a regisztráció óta eltelt időhöz, hozzászólások számához vagy esetleg máshoz kötött lenne?Idézet: „ecetet neki” Visszanőtt már az ecettől, vagy nem azért nem megy a verda? ![]()
A választ nem tudom, de az oldal alján lévő "Hiba jelentése" linken gyakorlatilag a moderátoroknak tudsz üzenni.
Ez szerintem csak a rendszámtábla világításának a foglalata. Ettől megy a verda.
![]() A hozzászólás módosítva: Sze, 22:41
ÁgaprítóÜdv! Van valakinek tapasztalata elektromos ágaprítókkal. (szervíz, használat, bolt) Kellene egy ilyen jószágot beszereznem de nem akarok nagyon gagyit venni. Olyat szeretnék ami "behúzza" az ágakat . És feltehetőleg nem csak egyszer használatos.Amiket eddig néztem kb 70 - 80 000 Ft körül kezdődnek. Pl parkside. Köszönöm.
Ha rám hallgatsz, akkor csak maróhengeres, és ellenkést ésszel beállítani.
Nagyon véknyat mindegyikbe nehéz beletuszkolni, ami rettenetesen nagy, az meg a torkán akad mindegyiknek. Például karácsonyfát egyben háztartási méretű gép nem nyeli le. Röviden: Dolgozni kell vele mindenképpen. Amúgy nagyon hasznos, nem annyira zajos (aprítótárcsás egyik nagy hátránya), valamint kicsit meg is nyomorgatja az ágakat, ami komposztálásnál nagy előny... |
Bejelentkezés
Hirdetés |