Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintetek mért nem tudom megnyitni a firef@x-szal a he-t?Erre akar felmenni amikor csak hobbielektronika.hu-t írok be: --törölt link--
Egyébként mire számolunk vissza?Négy éves lesz a HE?
Én most állítottam át a rendszerórát éjfélre! Nem semmi!
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lézetik-e és ha igen, mi a program neve, amivel a következő dolgok vagy hasonlókat lehet megvalósítani. -a program tartalmazna egy csomó alkatrészt, vázakat, rugókat, fogaskerekeket, munkahengereket, stb és saját elképzelésünk szerint rakhatjuk össze az általunk kitalált szerkezeteket és leszimulálhatjuk vele a működését. Valami ilyen programot keresek, de még nem hallottam ilyenről, de hátha létezik valami hasonló és ti tudtok róla
Ne adj már ilyen tanácsot, hogy "befagyasszuk a szervert"! Miért lenne az neked jó?
Sziasztok!
Van egy nagy progblémám a gépemmel. Felakartam rakni a Kubuntut az egyik vinyómra csak próbaképp Window-on belül, (a windows a C-n van, a másik vinyó G) beállítottam a felhasználó nevet meg a jelszót. Újraindul a gép, és nemtudja feltenni, újraindítom belépek windowsba, bemegyek a vezérlőpultba elakarom távolítani a kubuntut a vinyóról és nem tudja leszedni. Valaki tud segíteni hogy mit csináljak?
Vezérlőpult->felügyeleti eszközök->számítógép kezelés-> lemezkezelés
Letörlöd, és újrarakod a particiót ahol az ubuntu volt. Gondolom ott nincs más adat.
De van adat, de az NTFS partició megvan, a ubutu mappa foglal belőle 14,6GB-ot és az Uninstall-Kubuntu.exe -vel lehetne eltávolítani az egészet, meg néhány fájlt a C-ről mert ott is van. de nem indul el az exe.
Semmiért, csak akkora látogatottság lesz, hogy látok rá esélyt.
Egész délelőtt H-híddal bajlódtam (terveztem). Lesz még feladatom vele Mindenki jelentkezett a Robotversenyre, aki akart, ma van az utolsó nap.
Nem hiszem, hogy emiatt a dolog miatt a HE szervere megrogyna. Technikailag kizárt.
még nem tudom mi a fejlesztés, nem tudom mit terhel, ha mindenki teszteli egyszerre.
Hogy elektroncsövek is lettek a HEStoreban, kellemesen meglepett. Lesz itt minden ami nekünk kell. Idézet: „még nem tudom mi a fejlesztés” Még jó... Tudnád mekkora feladat, a HE rengeteg pontját módosítani úgy, hogy közbe ebből semmi se látszódjon.
Ha jól sejtem az ilyesmihez szoktak máshol fél napos leállást alkalmazni.
Igen... De akkor Ti HE hiányból eredendően félő, hogy neurológiai vagy szervi rendellenességeket szenvedtek
Na meg akkor kevésbé cukkolna mindenkit az a visszaszámláló, mi a fene lehet az
Igaz, + Te meg tudod így is csinálni, mások nem (egy weboldalon láttam átállást, fél nap nem volt, utána is fele funkció csak dísz volt, nem működött.)
Akkor ilyen progól nem tudtok? Bővebben: Link
Nem. De a szabályzat említi:
Idézet: „VIII. Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid időn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínűleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet: - a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni - a kérdés túl nehéz volt és senki nem tud rá válaszolni - a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolni Azt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom".”
Ilyet a 3D Studio Max v6-tól felfelé tud szimulálni, ha megtalálod a megfelelő összetevőket. Azt most megmondom, hogy a program alap dolgait is igen nehéz használni. Ezeket az eszközöket Reactor-oknak hívják, van minden mi szem-szájnak ingere.
A másik program, ami szóba jöhet, az a SolidEdge, vagy a Catia.... Ez a kettő közel egyforma struktúrájú. Baromi nehéz őket használni és a programok beszerzése is igen körülményes. Én ismerek valakit, akinek megvan mind :whistle:
Köszi szépen a válaszod!
A 3D Studio max 8-cal már foglalkoztam, meg is van a 3ds max biblia 8 is, potom 2000 oldal. Régebben foglalkoztam vele. SolidEdge is megvan, de azt még nem használtam. A Catia studióról meg csak hallásból ismerem. Valami olyanra gondoltam, mint a legó csak össze kell rakni és kész de ezek szerint ilyen progi nincs. Igen, ezek vakóban nagyon bonyolult programok, pláne ha mozgást, dinamikát akarunk vele készíteni. @vicsys Tisztában vagyok a szabályzattal, csak már ezelőtt volt 2 olyan hozzászólásom is (hetekkel, hónapokkal ezelőtt, hogy az került az oldalon az utolsó oldalra, egyből jött egy másik felhasználó az ő hozzászólásával és az enyém felett mindenki átment és azóta sem kaptam rá egy választ sem... Most is ettől tartottam és valószínű ez is lett volna vele, ezért kérdeztem rá mégegyszer.
*"hogy az került az oldalon az utolsó oldalra"
Tehát az volt az oldalon az utolsó hozzászólás
Kérek szépen egy warn-t, mert ma megszegtem a vacsorázási szabályaimat! Ejnye Googa!
Ez nekem szól! Mindenki ilyen nagynak látja? Köszönöm! Megtiszteltetés! Googa keze messzire elér...
Googa barátunk újév óta nem vacsorázik, mert le akar fogyni.
Nem. Csak neked nagy. (A többieknek kicsiben jelenik meg)
Topi már megint elemében van.
Ha tényleg azóta nem vacsorázott akkor nem le hanem ELfog fogyni
Csak fura volt a neved a warnosok között...
Ezen az alapon Topinak nincs akkora warn-ja, ami engem megilletne...
Ééértem
2 teljes hónap.. én 2 napot is kínkeservesen vagy egyátalán ki sem bírnám.
Hát az túlzás, hogy nem vacsorázok...kettőkor még általában eszek valami szénhidrátmentes hungarocellt, vagy ilyesmit. Az esti kajám egy finom kis fehérje turmix, hogy a zsírral együtt az izmaim el ne fogyjanak. Egyébként január 5.-én voltam 95 kiló, ma reggel 87,4 voltam. Nem csak fogyok, hanem gyúrok is.... Meglepően jobban érzem magam azóta!
Ó, basszus, le akartam printscreen-elni, csak eltűnt |
Bejelentkezés
Hirdetés |