Fórum témák
» Több friss téma |
Ez érdekes, ilyennel nem találkoztam még, hogy a CSM engedélyezése a dGPU-hoz kötött.
Csak akkor látja az MBR partíció sémájú meghajtókat ha a CSM be van kapcsolva, ahhoz pedig a secure boot-nak ki kell lennie kapcsolva. Youtube Video DownloaderFirefoxon használtam néha az Easy Youtube Video Downloader Express PRO kiegészítőt, de mostanában csak 360p felbontásban lehetne vele menteni a videókat. Elérhető jelen pillanatban olyan kiegészítő firefoxra, ami le tud tölteni (akár FHD) youtube videókat, és ténylegesen valóban működik? Firefox 115.18.0esr (64 bites) verziót használok (Win7 alatt)
Nem Firefox kiegészítő de jól működik w7-en is mindenféle oldallal: JDownloader2
Köszönöm, ki fogom próbálni!
Én az "Easy YouTube Video Downloader" beépülőt használom (zöld mappa-szerű ikonja van az eszköztáron), bár július óta nem töltöttem le semmit se, akkor még működött.
Működik, köszi mégegyszer.
Telepítettem, de elvesztem a részletekben. Ezzel hogy lehet letölteni egy sima reels videót?
Nekem korábban működött a y2mate.bet online letöltő, de mostanában egyfolytában Wrong Service hibával leáll. Valami hasonlóan egyszerű downloadert keresek, ahol csak megadom a linket, és letölti egy adott mappába, minden faxni nélkül.
A 4k video downloadert szoktam használni, egyszerű mint a faék, letöltésnél felajánl 3 vagy 4 minőségi lehetőséget de az sem mindenható, vannak olyan oldalak és videók amiket nem tud letölteni, én nem csak a jutubhoz szoktam használni.
Sima youtube linket belemásoltam és szépen letöltötte.
Első letöltéskor felajánlja, hogy letölt egy ffmpeg-et is, az audio és video letöltés egyesítéséhez, ezt érdemes engedni neki. Ha adsz egy video linket, szívesen megpróbálom, hogy le tudja-e tölteni Kipróbáltam a windows-os verziót, de az oprendszer független java fájlt is kipróbáltam és azt is sikerült működésre bírni. A hozzászólás módosítva: 14:02
y2mate.com ? Nekem pár napja ez működött.
Pont pár napja nem működik.
Pedig vannak videok, amiket mentene az ember, mert félő, hogy nem sokáig matad a YT-n. De a majkimester által ajánlott (bar picit lassú) működik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |