Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   1151 / 1151
(#) img válasza Gombszem hozzászólására (») Vas, 19:59 /

Ez érdekes, ilyennel nem találkoztam még, hogy a CSM engedélyezése a dGPU-hoz kötött.

Csak akkor látja az MBR partíció sémájú meghajtókat ha a CSM be van kapcsolva, ahhoz pedig a secure boot-nak ki kell lennie kapcsolva.
(#) Skori hozzászólása Hé, 14:23 /

Youtube Video Downloader

Firefoxon használtam néha az Easy Youtube Video Downloader Express PRO kiegészítőt, de mostanában csak 360p felbontásban lehetne vele menteni a videókat. Elérhető jelen pillanatban olyan kiegészítő firefoxra, ami le tud tölteni (akár FHD) youtube videókat, és ténylegesen valóban működik? Firefox 115.18.0esr (64 bites) verziót használok (Win7 alatt)
(#) majkimester válasza Skori hozzászólására (») Hé, 15:55 / 2

Nem Firefox kiegészítő de jól működik w7-en is mindenféle oldallal: JDownloader2
(#) Skori válasza majkimester hozzászólására (») Hé, 16:56 /

Köszönöm, ki fogom próbálni!
(#) Udvari Zsombor válasza Skori hozzászólására (») 12:16 /

Én az "Easy YouTube Video Downloader" beépülőt használom (zöld mappa-szerű ikonja van az eszköztáron), bár július óta nem töltöttem le semmit se, akkor még működött.
(#) Skori válasza majkimester hozzászólására (») 12:50 /

Működik, köszi mégegyszer.
(#) Suba53 válasza Skori hozzászólására (») 13:23 /

Telepítettem, de elvesztem a részletekben. Ezzel hogy lehet letölteni egy sima reels videót?

Nekem korábban működött a y2mate.bet online letöltő, de mostanában egyfolytában Wrong Service hibával leáll.
Valami hasonlóan egyszerű downloadert keresek, ahol csak megadom a linket, és letölti egy adott mappába, minden faxni nélkül.
(#) Ge Lee válasza Suba53 hozzászólására (») 13:42 /

A 4k video downloadert szoktam használni, egyszerű mint a faék, letöltésnél felajánl 3 vagy 4 minőségi lehetőséget de az sem mindenható, vannak olyan oldalak és videók amiket nem tud letölteni, én nem csak a jutubhoz szoktam használni.
(#) Skori válasza Suba53 hozzászólására (») 14:00 /

Sima youtube linket belemásoltam és szépen letöltötte.
Első letöltéskor felajánlja, hogy letölt egy ffmpeg-et is, az audio és video letöltés egyesítéséhez, ezt érdemes engedni neki.
Ha adsz egy video linket, szívesen megpróbálom, hogy le tudja-e tölteni

Kipróbáltam a windows-os verziót, de az oprendszer független java fájlt is kipróbáltam és azt is sikerült működésre bírni.
A hozzászólás módosítva: 14:02
(#) mikrodigit válasza Suba53 hozzászólására (») 17:10 /

y2mate.com ? Nekem pár napja ez működött.
(#) szs válasza mikrodigit hozzászólására (») 17:23 /

Pont pár napja nem működik.
Pedig vannak videok, amiket mentene az ember, mert félő, hogy nem sokáig matad a YT-n.
De a majkimester által ajánlott (bar picit lassú) működik.
(#) Ronin válasza Suba53 hozzászólására (») 19:25 /

Következő: »»   1151 / 1151
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem