Fórum témák
» Több friss téma |
Hali!
Aki próbált segíteni annak köszönöm de már csak egy driver hiányzik az viszont az ismeretlen kategóriába tartozik.Azonosítója: ACPI\ATK0100\1010100
Össze jött ez is bár igen jól el volt rejtve !
Én tudom ez mi! Meg fogsz lepődni, lehet már a google-vel is rákerestél és azt "javasolta", hogy az ASUS-tól töltsd le... ez a megoldás, asus atk100 ezt letöltöd és működik, hogy egy toshiba laptophoz hogy jön az asus azt nem tudom de talán szintén l40-et telepítettem és ez az egy driver hiányzott, a pontos letöltési helyet nem tudom de asus gyártmányú driver kellett hozzá...
Vagy a legutóbbi hozzászólásoddal úgy értetted, hogy közben meglett ez is?
Sziasztok!
Szereztem egy Samsung SP2014N 200GB IDE HDD-t. Az lenne a problémám vele, hogy nincs smartja.A biosban ha bekapcsolom a smart-ot akkor megakasztja a biost. A HDD-t hibásnak, bizonytalannak mondták, de írni olvasni lehet róla. A HD sentinel ugyan nem lát adatokat, sem hőmérsékletet a HDDről , de a felület tesztjei sikeresen lefutottak, egy hibás szektort sem mutattak. Szerintetek mi lehet vele?
Ha nem boldogulsz akkor szerezz rá egy másik panelt. Szokott lenni sok BAD vinyó a neten eladó.
Legtöbb esetben mindig hardver gyártójánál kell "érdeklődni" illesztőprogram után mert újabban ternd, hogy a különböző gyártók hardverelemeikből összeállított noteszgéphez egyáltalán semmilyen illesztőprogramot nem mellékelnek, illetve ha igen, de csak akkor veszel mellé egy platformot amit telepítesz rá. pénz, pénz pénz...
Szia.
Idézet: „problémám vele, hogy nincs smartja” Van! Igen van, csak frissítsd a chipset illesztőprogramját, és egyből látni fogod a S.M.A.R.T. értékét. Ha a merevlemezt külön PCI portba csatlakoztatott IDE portbővítőkártyával használod, akkor meg annak firssítsd az IDE vezérlő illesztőprogramját, vagy kösd át az alaplapra próbaképpen. Ugyan ez a felállás S ATA vezérlők esetén is. Példaképp a JMicron S ATA AHCI / RAID vezérlőmre csatlakoztatott merevlemez S.M.A.R.T. értékét nem tudtam kiolvasni mert az illesztőprogram nem volt erre, vagy csak hibásan kifejlesztve, és mióta frissítettem azóta látja rendesen.
Sziasztok!
Sikerult olcson recserelnem az alaplapom procival egyutt es rammal, az 1,4ghz/256/400-az procimat lecsereltem egy 2,4ghz/1m/533 prescott magos procira az mv42-es alaplapom egy Jetway PT88AS sata raid-os alaplapra ami ddr 400 ramokat tamogat es amibol 1Gb van jelenleg, es a lap max 800 mhz FSB-t tud.+128mb geforce FX5200 agp 8x. Tehat az lenne a kerdes hogy ezen az uj konfigon elmenne a windows7 szerintetek?
El! Mire akarod hasznalni?
A legfrissebb chipset driver van fent. Maga a BIOS sem lát smart adatokat a vinyó felől, még az ESTOOL sem: "Smart command failed". A másik gép sem lát smart adatokat a vinyó felől..
Karcsú az az 1GB. A prescott az jó ,de azt már tudni kell hűteni is.
Az FX5200 a leggyengébb láncszem, az AERO-t nem biztos, hogy tudja...
Biztos nem tudja. Most raktam össze egy gépet ilyennel..
Win 7 x86. 95.68 az utolsó forceware driver hozzá.
A hutesz az egy rezmagos eredeti intel huto es eleg jol hut.
szoval a kartya lenne a keggyengebb, hat amugy altalanos hasznalatra szeretnem: film, messenger, net, kissebb jatekok szovegszerkesztes, ilyesmi. Elmenne turhetoen? Nem akarok egy jol kinezo de lassu gepet, akkor inkabb hagyom a tuningolt xp-t.
Ha már ilyen szépen összegyűltünk, kérdeznék én is valamit.
Próbálta valaki az AMD-ATI Hybrid Crossfire-t? Ez a chipset- diszkrét videókártya összekötésével működik (elméletileg). A dolog ott bukik el, amikor a telepítő a grafikus hardvert keresi, a Win7 lefagy. Az utolsó üzenet szerint a grafikus hardver keresése folyik... Próbáltam már mindenféle verziójú Catalyst programot, de ugyanaz játszódik le...Minden ötletet szívesen fogadok.
A videókártya miatt a filmnézés sem lesz egy kéjhömpöly, azt mielőbb le kell cserélni...
Win 7et nem ártana újrahúzni...Crossfire rendszert akarsz kiépíteni?Gondolom az alaplap tudja és közel egyforma vga-kat választottál...pl:hd5770-5750;4870-4850...
Nem, Hybrid Crossfire-t.
Az chipset (AMD 780G) tartalmaz egy HD3200 videót, ahhoz kellene párosítani egy HD3450-et. Ezért vettem ilyen alaplapot, mert így "költséghatékonyan" megúszhatom a videókártyát.
"meguszhatom"-ot tenném idézőjelbe. Szerintem visszafogná a másikat...
Láttam teszteket a Hybrid CF-el, a HD3450-nél a Hybrid kb. 70%-80%-al volt jobb!
Két GPU osztja meg a munkát (ha kell, egyébként a diszkrét kártya alszik), szóval visszafogásról szó sincs. Az alaplapi kártya a "főnök". Tulajdonképpen lesz egy 256 MB DDR2 RAM-mal gazdálkodó két GPU-s videókártyám - feltéve, hogy sikerül beüzemelni. A másik lehetőség a HD2400 diszkrét kártya, az viszont gyengébb valamivel a HD3200 alaplapinál.
Ajjaj...Én úgy tudom, hogy a crossfire rendszernél első két számnak stimmelni kell a típusban és így fog tudni egymással együttműködni, mert azok vannak egy családból...De nem tudom, a hybrid CF mit tud...Egy ideig én is gondolkoztam a crossfire rendszeren egy 5770 mellé egy 5750-et vagy 5770 et...csak szerintem ez a e7500 as core2 nem tudná teljesen kihajtani a két kártyát...De így a E7500 as proci nyugodtan kihajtja a 5770-est.
Sziasztok!
Nemrég csináltam egy töltőt egy Szatelit L40-hez.(Toshiba)A Töltővel nincs semmi gond de a töltéssel igen.Az a problémám hogyha ráakasztom a gépre a töltőt világít a sárga led úgy 10'-ig aztán kialszik.Ha meg mozgatom a táp vezetéket akkor fel fel villan a led de egy pár másodperc múlva elalszik.Ha bekapcsolom a gépet akkor meg a üzem állapot jelző ugrál a hálózat és a telep kijelzés között.De ha kiveszem a telepet a gépből akkor a töltőről folyamatosan működik a PC minden gond nélkül.Mi lehet vele?
Valóban, de ez Hybrid CF (lenne, ha menne), egy kicsit más.
Az érdekes az, hogy ha a HD3450 beszerelése után csökkentett módban indítom el a rendszert, akkor felismeri, hogy van még videókártya, fel is rak valami WDM drivert, de mindkettőhöz, és utána ha elindítom a Catalyst telepítőjét, az felháborodva közli velem, hogy neki ATI driver kell. OK, feltelepítem azt is, újraindul a gép, és a Se7en bejelentkező képernyőig el is jut, de ott kővé válik. Ezt eljátszottam - ha jól emlékszem - 4 különböző verziójú Catalyst-al, de az eredmény ugyanaz.
Nem lehet hogy a laptop nyákjában a tápcsatlakozó kontakthibás? Lehet, hogy esetleg a csatlakozó forrasztása van elöregedve, megrepedezve...
Tehat akkor szerintetek elfut a w7 a gepemen vagy?
Ertem hogy gyenge a videokari meg sovany az 1 gb ram de elmegy a w7 vagy nem rajta? Es ha megy szerintetek lassu lessz?
Azt, hogy fut, nem mondanám...
Elmegy, ha találsz az alaplapodhoz Win7 drivert, és ez áll a videókártyára is. Az 1 GB RAM elég, nem az a fő baj, hanem a megfelelő driverek begyűjtése. Szerintem kezdj el vadászni, és ha minden hardverhez találtál kompatibilis drivert, csak akkor telepítsd fel!
Windows 7 rendszerkövetelmények:
1 GHz processzor (x86 vagy x64) 1 GB RAM (x86) vagy 2 GB RAM (x64) 16 GB tárhely (x86) vagy 20 GB tárhely (x64) DirectX 9 kompatibilis grafikus kártya WDDM 1.0 (vagy újabb) támogatással
Az lenne a kerdesem h vanm ez a 2,4ghz/1m/533 prescott procim amit egy rezmagos eredeti intel hutovel hutok, es atlagba 35-40 celsius fokon megy.
Az jo vagy nem? Vagy van meg egy hutom, csatoltam roluk kepet is, es probaljam meg azzal is h hogy megy? Szerintetek melyiket hasznaljam? |
Bejelentkezés
Hirdetés |