Fórum témák
» Több friss téma |
Hali! Valaki csinált már erölködőt tda 7295-tel? Vettem egyet, a boltban azt mondták hogy 2x80w de kapcsolási rajz alapján csak 1x80w-ot bír!
Ha van valakinek kapcsolási rajza elküldhetné!
Hello!
Idézet: „Valaki csinált már erölködőt tda 7295-tel?” általában a tesóit szokták építeni, ezek: tda7294 - 100W tda7293 - 120W Hát nem értelek! Azt mondod, hogy: "kapcsolási rajz alapján csak 1x80w-ot bír!" igen "Ha van valakinek kapcsolási rajza elküldhetné!" , de akkor hol nézted meg, hogy 1*80W-os az ic adatlapja itt a katalógusban: [link=http://www.hobbielektronika.hu/katalogus/alkatresz_670.html]http://www.hobbielektronika.hu/katalogus/alkatresz_670.html[/link] üdv
Ez egy mono végfok, a 10%-os torzítással tud 80W-ot.
Ha jót akarsz (szépen szólót), akkor 35W-nál többel ne számolj.
szerintem csak jo trafo kell hozza meg jo nagykondenyatorok esakkor igazan jol fogszolni maxteljesitmenynel is
hello.én építettem egy erősítőt.a végfok tda7294-es.elvesztettem a kapcsolási rajzát és az lenne a kérésem hogy ha valaki tud tegyen már fel egy pár kapcsolási rajzot,vagy linket amin meg tudom nézni.100Wos mono erősítő.1V bemeneti jel.előre is köszi.
Sziasztok!
Ezzel a ICvel szeretnék egy erősítőt építeni! A hűtőborda méretezéséhez elovastam az oldalon található cikket de 0,9K/W jött ki. Ez normális érték vagy valamit rosszul számoltam? Ptot=50W Rth j-case=1,5K/W Ha jól számoltam akkor hol lehet ilyen paraméterekkel rendelkező hűtőbordát kapni mert én néztem a HQVideonál és a TMEnél is de egyiknél sem volt. Válaszokat előre is köszönöm! Üdv! Levii
szevasztok én megépitettem ezt a 80 wattos erősitőt atda7295 el de mikor rendeltem kettőt 1 tda7295-öt és 1 7294-et kültek összeraktam a tda7295-ös rajza szerint és nagyon jól működik szépen szól szép tisztán csak az áramkör nagyon melegszik igaz,hogy van rajta hűtőborda és ventillátor. És azt szeretném megkérdezni,ha valaki tud angolul szabi83 tett fel infót a tda7295-ösről-hogy van-e benne hőkioldó ha túlmelegszik kikapcsol annélkül hogy kisülne az áramkör itt van pár kép izelitőnek a segitséget előre is köszönöm!!!
Igen, rendelkezik termikus védelemmel. Ha túlmelegszik, akkor először nagyon torz, ha tovább melegszik lemutézza magát, miután lehült újra visszakapcsol. Adatlap szerint 145 foknál történik mindez.
Üdv! Légyszíves használj írásjeleket, ha nem túl nagy gond... Mellesleg egyre gyakoribbak ezek az "ezt kértem, de azt kaptam" balesetek, véletlenek, vagy átverések. Csak azt tudom javasolni, hogy a boltban tüzetesen nézzetek meg mindent (koncentrálva a drágább, vagy kritikus alkatrészekre). Rendelés esetén, pedig szépen vissza kell küldeni (cserét, vagy visszafizetést kérve, követelve). Sajnos ezen a "piacon" egyre inkább terjed a nemtörődömség. Régen még odafigyeltek az emberre, de azért szerencsére vannak még kivételek. Reklám ide, reklám oda javasolom, egy boltjellemző topik indítását (nevekkel, címekkel, tabuk nélkül), egyre több az átverés. Ez most főként a moderátoroknak szól (ha úgy gondolják jóváhagyják), majd elteszik oda ahova akarják.
hy
Kössz az infót Tomi20 csak tudni akartam,hogy mi a helyzett ezzel az IC-vel. Kössz!
Hello !
Ja az irásjelek nem gond. A tda7294-et amit kaptam a da7295-öd helyet megnéztuk ügyan olyan a beköése. De hát összeraktam és jól működik szépen szól. ja lenne egy olyan kérdésem , hogy van 1 öngyújóból szinesen villogó LED-em és 12 voltom. Milyen ellenálás kell nekem oda ,hogy az a LED működjön 12 voltról a LED nek kell kb 3,8-4 volt! HY
Üdv!
A kék ledek többnyire 4.5V-nál nyitnak rendesen 20mA mellett. Szerintem 390ohm 0.4W megfelelő lesz (7.5/0.02).
van egy nem használt hifim és abbol az eröstitöt szeretném kiguberálni és mélynyomohoz megcsinálni!!!! csak nem tom hogy néz ki az erösitö benne ha van kép vkinek küldjön h hogy néz ki a hifi erösitöje msn:radvanszkiistvan@freemail.hu elöre is köszönöm
Szia!
Úgy néz ki az a cucc hogy sok lába van (melyiknek mennyi) és hűtőbordán van erről meg lehet ismerni és ha visszaköveted a hangszóróból jövő kábelt oda jutsz a végfokhoz egy koppanásgátlón át (persze ha van benne) üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |