Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Most vettem nemrég új gépet, de a monitor csatlakoztatója nem jó! A gépen 9 pólusú van, a monitor meg 15 pólusú! Hogy lehetne megoldani ezt a problémát? Előre is köszi!
Ilyen átalakító kapható, a videokártyákhoz szoktak is adni.
CRT DVI átalakító Már ha ilyenre gondolsz.
Én pontosan arra gondolok, hogy a vga monitoromat rá szeretném kötni az új gépemre, amin csak 9 pólusú van
![]() És köszi, megrendelem, remélem jó lesz! ![]() amúgymeg nem adtak ilyet a géphez ![]()
Helló
A gépen úgy néz ki mint a soros port csatija?
Nézd meg a csatlakozót. Lehet a fordított kell neked.
Nomeg ha van ilyen keresztszerűség a csatlakozón, az DVI és akkor valszeg ilyesmi kell neked. Most zavar, hogy 15-öt mondasz, de a DVI mintha több lenne. Csekkold le mielőtt hallgatsz rám, ez csak hirtelen ugrott be, mint lehetőség!! Edit: Nekem van ilyen átalakító, most néztem meg. A 15 az a CRT, de 9 ??? Akkor passzolom a témát.
Vá, a 9 az a soros port, nem?
Minek akarod oda dugni a gépet? ![]() Edit: Tudom, hogy néz ki a DVI, de 9-es monitorcsatit még sose láttam. Túl fiatal lehetek még, tán azért ![]()
Nekem valamikor volt ilyen átalakítóm ,de már nincs meg. Valami régi gépben volt olyan videókari, aminek 9-es volt a kimenete és ezzel kellett rákötni a monitorra. De tutira nem DVI az.
na akkor illusztrálom képekkel is...
az új gépemen a 9 pólusú csatlakozó: ...nemlétező kép helye... a monitoromé viszont ilyen 15 pólusú: ...nemlétező kép helye... a régi gépemen ilyen volt a 15 pólusú anya: ...nemlétező kép helye... Na, ezért nem szabad beszúrni a képeket. -- kobold
Rossz helyen keresed a csatlakozót!!! A 9 pólusú a soros port, neked nem az kell....
Ez a soros port csatija.
![]() ![]()
Ez sorosport, ide nem fogsz tudni moncsit kötni. Videokártya nincs a gépben ?
Mivaan?
![]() ![]() akkor lehet, hogy nem tettek bele vidkarit, mert összerakattattam :C
Olyat keress, mint itt a felső:
Bővebben: Link Akkor nem beszéltem akkora hülyeséget, mert mai gépben tuti nincs 9-es csati ![]()
csinálj egy képet a gép hátuljáról, ahol az összes csatlakozó látszik!!
Hát ha a hátulján nincs olyan csati, akkor valószínű hogy nincs benne.
Szerk.: A képet csatolmányként töltsd fel, ne foglalja itt a sok helyet. ![]()
mindjárt, csak most nem ismeri fel a telót a gép :C
Hi!
Ott van aljább kicsit. Egy kék és egy fehér csatis. A fehérbe kösd majd a monitort. DVI-VGA átalakitó kell neked. DVI a videókártya, VGA a monitor. üdv. tomi
Amúgy nem értem ezeket a gyártókat. Egyre több videókártyából hagyják ki a vga csatit. de mi a fenéért? Azt hiszik hogy már nem használ senki normál monitort, vagy mi? elég hülyeség a részükről ez. vagy még vegye meg az ember külön jó pénzért az átalakítót hozzá, ha használni akarja a kártyát. grat minden gyártónak, aki kispórolja még ezt is.
![]()
köszi!
akkor csak jól gondoltam én... és köszi Thomy-nak, hogy segített, mert ugye ő írta le legelőször, hogy mi kell hozzá ![]() (akkor csak van benne vidkari, igaz? ![]()
Hali!
Még valami! Ha úgy rakták össze a gépedet, akkor a videókari dobozában kell lennie ilyen átalakitónak. Még olyat nem láttam hogy nem adtak volna hozzá. Ha nincs akkor lenyúlták a boltban hogy eladják külön. Sztem járj utána mielött veszel.
Az az igazság, hogy nem is adták ide a videókari dobozát...
![]()
Pedig oda kellett volna.
Nekem mindig odaadták. De volt olyan egy helyen hogy megkérdezték hogy eldobják-e, de elöbb kipakoltam belőle ![]()
A dobozzal sokat nem ér amúgy, mert ha összerakatta, akkor a szervíz vállal garanciát, ez nem olyan, mintha netes boltban vett volna egy videokártyát.
Az átalakítóért meg szedd le a fejüket, ez sajna Magyarország és mindenki megpróbálja a legjobban lehúzni a másikat.
De lehet, hogy véletlenül nem adták ide...
Mert a Darkcompban vettem Miskolcon, és az nem hiszem, hogy ilyen üzlet lenne, hogy lenyúlják az ilyen cuccokat... De mindegy már, nem hiszem, hogy bemegyünk érte, mert Apám dolgozik egész héten estig.... Inkább megrendelem innen...
De minden cuccnak (proci, RAM, alaplap, dvd-író) ide adták a dobozát...kivéve a vidkariét...
Amúgy meg szerintem az Asus dvd-író fehér előlapját is elcsórták, mert oda van írva az elejére, hogy extra bonus: white panel, és nincs sehol. szóval ennyit a darkcompról... nem gondoltam volna, hogy ilyen kötsögök, mert eddig mindig csak jó tapasztalatokat hallottam felőle...
Az enyém nem olcsóbb?
![]() Thomy: Én komplett gépeket szoktam venni, azokkal foglakozok. |
Bejelentkezés
Hirdetés |