Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem. Mar reg nem foglalkoztam elektronikaval de most nagytakaritas kozben talaltam valamit ... meg regebben "guberaltam " ezt a - szerintem rajzpadot - cuccot de hianyos ,meghozza sztem a toll hianyzik rola.Ha esetleg vkinek van otlete eloszor is hogy mi lehet ez, masodszor pedig mivel lehetne helyettesiteni a hianyzo alkatreszt. Azert fordultam hozzatok mer sok jo dolgot olvastam itt az oldalon es remelem vkinek van vmi otlete Elore is koszonom
Rajzpad, és igen, a toll hiányzik. Hogy mivel lehetne helyettesíteni
![]() ![]()
Szoval rajzpad ... na legalabb ezt tudom ,mar csak a mukodesi elvere kell rajonnom es onnan hatha kiokoskodom hogy mit lehetne hasznalni tollnak ,sajnos a neten nem sok mindent talaltam rola sztem eleg regi darab
![]() ![]() Koszi a hozzaszolast
Szia!
Én találtam róla egy rövid ismertetőt, és azt írja hogy nyomásérzékeny a digitalizáló táblád. Szerintem valami tompább tárggyal lehetne helyettesíteni a gyári íróeszközt, mert ha minden igaz, nem áll elektronikus kapcsolatban a táblával!Bővebben: Link Üdv.
Na most mar szet is szedtem ..
![]() A COM csatijan van egy dc aljzat azt nem tom hogy a ceruzahoz van vajon kotve avagy taplalas celjabol van ott mer ha radugom a gepre az egadta vilagon semmi nem tortenik Most elemzem a NYAK -ot hatha "elarul" vmit. Koszi a leirast
Szerintem ez hasonló azokhoz a táblákhoz amit a suliban használnak csak kisebb. Azok nyomásérzékenyek és kell nekik táp. Van saját progijuk, és azok USB-vel kapcsolódnak.
ha com porton bármit rákötök a gépre akkor nem fog felugrani az "Új eszköz" buborék, ehhez a saját programját kell megszerezned ![]() Próbáld ezzel hátha megy ![]()
Nekem is van padom, de szerintem ezek mind indukciós elven működnek.
Igaz hogy az enyém drót nélküli de +nézem hogy milyen a toll belseje hátha segít valamit ![]()
Na ez az :
Genius Wizard Pad • munkaterület: 4"x 5" (100x127 mm) • felbontás: 2540 LPI • nyomásérzékeny Magán a tableten két kiegészítő gomb található, amelyeknek széles beállíthatóságaik vannak. Nemcsak egérgomboknak feleltethetjük meg, de különböző parancsokhoz is rendelhetjük, mint pl. copy, paste. A soros porti csatlakozás mellett szükség van egy külsö tápegységre, ezt mellékelik a készülékhez. A toll itt nem kötődik a táblához, a hegy nyomását a tablet felületén 256 fokozatban érzékeli; a szárgomb megnyomásáról más úton értesül. Windowsos meghajtója van csak. Ehhez az eszközhöz az Art Dabbler teljes verzióját mellékelik. Ez a rajzprogram nemcsak állóképek készítésére alkalmas, akár rajzfilmet is lehet vele készíteni. A rajzok elkészítéséhez számtalan rajzeszköz szimulációját kínálja a grafitceruzától a művészkrétán át a festékszórókig. A megjelenő látvány pedig tényleg élethű. koszi El_Pinyo tutira ez az ![]() mar csak vajon mennyirol taplaljam na es a szoft ?!?! ![]()
Igazad van ezert kell kitalajam ,hogy mennyi tapot kapjon
Koszi a drivert ,de csak miutan beindult tom kiprobalni .. es hat addig meg van 1 kicsi
Na klassz
![]() ![]() ![]() Akkor errol eennyit .. de azer csak beinditom ![]() ![]() lessz ami lessz sajna csak holnap .. Koszi
Itt találsz hozzá drivert, de csak win 95 és win 98 alatt működik ez a digitalizáló tábla.
Üdv. |
Bejelentkezés
Hirdetés |