Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   137 / 308
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Tíz éve én is kicseréltem a hegyét.
(#) Dániel X válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Üdv!

Játékboltban kapható usb s mikroszkóp. annak kéne utánanézni mennyibe kerül és menyit tud.
(#) huba válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Használom egész jól bevált, vettem akkor a hőlég részébe tartalék fűtóbetétet, kopp kopp de még nem kellett. A pákája is kiváló, csak kicsit vékony a drótja, mostanra kezdett kontaktos lenni, és hamis hőmérséklet értékeket ír ki. A pákahegyet nem kell nagyon feszegetni, mert görbül. Amúgy határozottan megérte a pénzét.
(#) Action2K válasza rascal hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Idézet:
„ha ennyire biztonságos, miért kellett a virsli?”
Hogy utána legyen mit a sörrel megenni.
(#) bankimajki válasza huba hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Na és mennyi ideje használod?
(#) Doszpot válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Szia!
Itt is nézz körül, talán még több az információ
Egyébként volt szerencsém hasonló eszközhöz. Az csak meleg levegős készülék volt, így a páka részéről nem tudok nyilatkozni. A kezelőszervei, a doboza olyan mintha egy ügyes hobbista készítette volna. (szét nem szedhettem, belül nem tudom milyen ) Ettől függetlenül remekül használható, pláne ennyiért.
(#) huba válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 25, 2011 /

Ha minden igaz 2009 decemberétől,de lehet korábban megvolt. Bővebben: Link
(#) blackdog hozzászólása Okt 28, 2011 /

Sziasztok!

Ma ismét gyarapodott a műhelyem. Bővebben: Link és Bővebben: Link

Ez a program magyon állat. Nem győzöm élvezni ahogyan ismerkedem vele.
Voltcraft VC920 és UNI-T 803 multikat kötöttem rá :-8
(#) koczka válasza blackdog hozzászólására (») Okt 28, 2011 /

Üdv.

És ez a szoftver a gönyörűszép grafikon rajzoláson kívül még mire képes?
(#) blackdog válasza koczka hozzászólására (») Okt 28, 2011 /

1000+1 féle képpen dolgozhatod fel az adatokat. Te magad tervezed meg a multimétert.
Több multiméter adatait tudod egyszerre, egyidőben a kívánt célnak megfelelően feldolgozni.
Szóval segítségével olyam műszert állítasz össze ami éppen kell.
(#) koczka válasza blackdog hozzászólására (») Okt 28, 2011 /

Érdekes ez nekem is ki kell próbálnom csak hozzávaló multit kell még beszereznem, te hol szoktad beszerezni ezeket a finom műszereket?
(#) blackdog válasza koczka hozzászólására (») Okt 28, 2011 /

A Voltcraft-ot a Conrad-nál vettem (mindkettő) a UNI-T műszert pedig az S.O.S nál.

De itt egy lista a támogatott műszerekről. Bővebben: Link

A UNI-T nekem asztali multi és halál pontos. A VC-920 kézi multi, de még pontosabb. De a listából válogass neked megfelelő multit.

Szerk.:
12e forint volt a program. Egyre jobban tetszik.
Ha olyan műszert veszel ami sz.gépre köthető a szoftverét el is dobhatod. 100x 1000x jobb szoftvert állítaszt itt össze.
Rakás analizálási lehetőség. Adott célnak testreszabott megjelenítési forma és mentés. Egész este sorolhatnám.
(#) hormi hozzászólása Okt 29, 2011 /

Sziasztok
Pár kép a műhelyemről....
(#) Alkotó válasza hormi hozzászólására (») Okt 29, 2011 /

Az 1-es kép neonja kiolvasztja szemedben lévő látósejtek nagy részét, de miután ez megtörténik (kell hozzá pár hét), már biztosan nem lesz zavaró.
De a tréfát félretéve, mindenképpen kéne elé egy takarólap, ami előlről takar, de lefelé kiengedi a fényt.
Nem túl sok monitor ez egy hobbi műhelybe? Nálam 0 db van, de ha neked van felesleges, akkor megegyezhetünk (akkor egy gépet is kell hozzá kerítenem).
(#) Gafly válasza Alkotó hozzászólására (») Okt 29, 2011 /

Csatlakozom.
Minimál megoldásnak akár pár újságlap is megfelel a ládák alá téve és meghajtogatva...
Nekem hirtelen sokat romlott a szemem, azóta egyre inkább próbálok figyelni ilyesmikre.
(#) hormi válasza Alkotó hozzászólására (») Okt 29, 2011 /

A látszat csal ...Mivel nem nőttem túl magasra szem magasság allatt van és csak akkor kapcsolom be ha szükség van rá..Monitorokat javítom és adom el jelenleg ennyi van...
(#) nagy hoho válasza hormi hozzászólására (») Okt 29, 2011 /

Tágas, szép műhelyed van. De nem látok ablakot. Én tíz évet húztam le egy sötét egérlyukban. A természetes fény nagyon fontos, ha van, teljesen más az ember hangulata.
(#) hormi válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 30, 2011 /

Sajnos műhelynek már csak a pince jutott....
(#) blackdog válasza hormi hozzászólására (») Okt 30, 2011 /

Én a garázsban tudtam kialakítani magamnak egy sarkot és sajna itt sincs ablak.
De most jóidő van így sarkig tárva a garázsajtó
(#) hormi válasza blackdog hozzászólására (») Okt 30, 2011 /

Nekem mákom van a ház alatt van a pince...
Van fűttés!!!
(#) joetaylor válasza hormi hozzászólására (») Okt 30, 2011 /

Én már voltam ott két éve és kijelentem nem rossz műhely az Hormi, megismered melyiket vettem tőled? Azóta majdnem minden nap használom.

img_3760.jpg

(#) hormi válasza joetaylor hozzászólására (») Okt 31, 2011 /

Szia
Köszönöm A baloldalit ha jól emlékszem...
(#) peterpan válasza joetaylor hozzászólására (») Okt 31, 2011 /

...Hál' Istennek, nem csak én vagyok güzü....
(#) petemazi hozzászólása Okt 31, 2011 /

Meguntam, hogy a szobámban van tele az asztal a sok gányával, cselédszobába átköltöztettem a cuccokat. Igen, még marha nagy kupi van, csak az asztal környékével foglalkoztam eddig.
Lesz még kinn egy ősöreg laptop kapcsirajzot nézegetni, és hangkártyás szkópnak.
(#) patexati válasza petemazi hozzászólására (») Okt 31, 2011 /

Szia! Idővel alakul majd.) Én is a szobában kezdtem aztán a konyhaasztal és jött a műhely,most azon filózok,hogy a műhely egy másik helységbe lenne jó mit fel kéne újítani mert egyszerűen kinőttem Na azért még elférek de lehet a satupad az kimegy csinálok egy lakatos műhelyt külön
(#) petemazi válasza patexati hozzászólására (») Okt 31, 2011 /

Az igazi műhely az kinn van a nyaralónál, ez csak a szükség mechanikai, és az elektro. Nagyon nem szándékozom belemászni a témába, főleg hogy szinte csak audioval foglalkozom, bőven elég elsz ez szerintem. Van még egy szekrény rahedli polccal, oda meg majd költöznek a gyűjtögetett hulladékok az ágyneműtartómból.
(#) patexati válasza petemazi hozzászólására (») Okt 31, 2011 /

Nekem is az ágyneműtartó volt a "tárhelyem" 20 éve Most egy kis helység van külön hová beszórom amit nem dobok ki meg összeguberálok
(#) rascal hozzászólása Okt 31, 2011 /

Csináltam pár ládát csavaroknak, és hasonló apróságoknak, a maradék hátlapból pedig egy 4 rekeszes kis szerszámtartót a szekrény egyik polcára.
(#) satlokk válasza joetaylor hozzászólására (») Okt 31, 2011 /

Weller gyüjtemény az igazi!
(#) joetaylor válasza satlokk hozzászólására (») Okt 31, 2011 /

Van még több is Nagy Weller mániás vagyok ám! Ez kábé a fele a levegős forrasztó cuccomnak, bár ezzel a készlettel már bármit meg tudok valósítani.

4563.jpg

Következő: »»   137 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem