Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendezvény-hangosítás (PA) hangtechnikái
Lapozás: OK   104 / 244
(#) Bassmester válasza andras1 hozzászólására (») Dec 12, 2011 /

No igen
Ez olyan 15-20 ezres kategória. Nekem csak házistúdió célra kell, mert a hangkártyám (M-audio Delta 1010LT) miki bemenetei nem az igaziak. Mindenképpen csövest akarok, ésszerű költséghatáron belül.
(#) Massawa válasza ozpecs hozzászólására (») Dec 12, 2011 /

Ha már ennyi energiát pocsékoltál a trafo mérésére, gondolom azt is tudod, hogy mibe kerülnek ilyen trafok...
(#) Bassmester válasza hangszoros hozzászólására (») Dec 12, 2011 /

Bemenetre, 200-600 Ohm/500k-1M impedanciára.
(#) ozpecs válasza Massawa hozzászólására (») Dec 12, 2011 /

Vigyázok is a meglévő pár tucatra mert már nem nagyon tudok szerezni többet Utoljára egy BEAG keverőpultból gyüjtöttem még egy marékkal , azok is meglehetősen jók
(#) Bassmester válasza ozpecs hozzászólására (») Dec 12, 2011 /

Milyen trafóról van szó? Milyen illesztésre való? Dobsz egy linket, vagy valamit?Köszi.
(#) Massawa válasza ozpecs hozzászólására (») Dec 12, 2011 /

Ha jol emlékszem egy idöben a dán trafok voltak a BEAG pultokban. Azok meg nem kinai occo cuccok. Tudom, hogy manapság, aki hozzájuk fér, majdnem ingyen jut hozzájuk, de ha venni kell, nagyon besavanyodna sokak fizimiskája....
(#) ozpecs válasza Massawa hozzászólására (») Dec 12, 2011 /

Igazad van, ezért is igykszem begyüjteni amikhez hozzá tudok még férni.
(#) ozpecs válasza Bassmester hozzászólására (») Dec 12, 2011 /

Az STM bemeneti és kimeneti trafóiból tudtam szerezni egy marékkal. A bemeneti fogadja a vonaljelet, a kimeneti meg hajtja a vonalat, lényeges méretkülönbség van köztük, a bemeneti az hasonló a BEAG toroidokhoz méretben.
(#) andras1 válasza Massawa hozzászólására (») Dec 12, 2011 /

(#) bajtaig válasza Haliapu hozzászólására (») Dec 13, 2011 /

Saját vélemény:olcsó jól használható.(Az én botfülemnek jó.)
Használttal csak akkor van baj. ha recseg a potija,nehéz és drága cserélni.
(#) Haliapu válasza bajtaig hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Köszönöm.
(#) bajtaig válasza Haliapu hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

A 3400-as Behri crossal vigyázni,a limitere gyilkos!
A limitálás pillanatában akkora DC-t enged a kimenetre hogy a végfok DC védelme lekapcsolja a hangfalakat.Sajnos a rajza nincs meg,megnézném hogy működik,hátha lehetne segíteni rajta.
(#) andras99 hozzászólása Dec 18, 2011 /

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek abban, hogy melyik keverőt válasszam. (Otthoni használatra, pl.: szilveszteri buli) Amiket kinéztem:
-Phonic AM-440D
-Behringer XENYX 1202FX

andras99
(#) bencikusz válasza andras99 hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Szia!
Én a Phonic-ot ajánlanám.
(#) zitzaki válasza andras99 hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Ez a két keverő szinte ugyan az amúgy én lehet a Behringer mellet maradnék nekem az van más 5 éve nyüstölöm egyik buliból másikba kül-beltéren még gondom nem volt vele. (és használtan vettem) Bár ebben az árkategóriában lehet inkább Phonic.
(#) andras99 válasza bencikusz hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Szia, köszönöm a válaszod! Estleg megkérdezhetm miért, ismered a Phonic-ot? Mondjuk a Phonic olcsóbb mint a Behringer, ami nekem jó.

andras99
(#) andras99 válasza zitzaki hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Szia! Köszi a választ!
(#) Bassmester válasza andras99 hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Én a Beri 802-est cseréltem le Phonic 440D-re és nem bántam meg. Jó az effektje és a zaja is kisebb.

Sziasztok! Most néztem 2500Ft különbség van a kettő között. Én 5-6000Ft-ra emlékeztem.

Sziasztok, köszi a véleményeket! Úgy látszik a Phonicot fogom megvenni. Úgy is nemsokára itt a szilveszter, majd beszámolok milyen. Nekem úgyse kell csúcsminőség, egyenlőre sal hangfalakon fog szólni, ha meg lesz pénz úgyis veszek jobbat. Eddig ez a legnagyobb értékű dolog amit veszek. (Eddig a lézernyomtató tartotta a csúcsot 25000Ft-tal. )

andras99

Én ITT rendeltem.
Ennyiért nagyon jó vétel.
(#) andras99 válasza Bassmester hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Én is itt néztem ki! Most ingyenesen ki is szállítják. Egyébként mennyi idő alatt szállították ki? És milyen a színe? A Google kiadott olyan képet is amin fémszínű, és amin sötétszürke.

andras99
(#) bencikusz válasza andras99 hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

A suliban egy Behringert használtunk, és sajnos tud nagyon zajosan viselkedni.. Nekem van egy Phonicom, annak sokkal "kellemesebb" a hangja. (Bár ami most a legújabb kedvencem az egy Ecler Smack 42-es )

Pontosan olyan mint a képen. Kb 2-3 napot vártam rá, ha jól emlékszem.
(#) Bassmester hozzászólása Dec 18, 2011 /

Dinamikus mikrofon jelszintjét hogyan lenne célszerű csökkenteni?
A hangkártyám (M-Audio Delta 1010LT) mikrofon bemenete egy kissé túlérzékeny és szoftveresen nem lehet (vagy csak nem tudom) csökkenteni. Kb -6 dB lenne optimális a jelenlegihez viszonyítva.
Van valakinek ötlete?
(#) reloop válasza Bassmester hozzászólására (») Dec 18, 2011 / 1

Szia! Úgy látom a manuáljában, hogy van jumper az elnyomáshoz.
(#) Bassmester válasza reloop hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Húúú köszi! Akkor szemügyre veszem a vasat, meg a manuálját is
Nemrég vettem használtan ezért még nem is nagyon ismerem.
A rajz szerint vonal szintre is vissza lehet venni az XLR bemeneteket? Jól értelmezem?
(#) reloop válasza Bassmester hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Nincs mit! Nekem ezt dobta a gép. Ha jelenleg az "1" szerint áll a jumper, akkor "1A"-t dugnék. A vonali szintet is tudnia kell, itt is az "A"-s a kisebb érzékenységű.
(#) Bassmester válasza reloop hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

Letöltöttem, köszi még 1×
Kiveszem és átnézem a jumper-okat.
(#) andras99 hozzászólása Dec 19, 2011 /

Sziasztok!
Képzeljétek, a Phonic 440D elfogyott és azt mondták már nem gyártják.

andras99
Következő: »»   104 / 244
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem