Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok
Nekem egy 27 Mhz-es távirányítós autó kapcsolási rajza kellene. ha valaki tud segíteni,akkor légyszi írjatok.
Sziasztok! A következő tv-hez keresnék rajzot:schneider nr stv 2804
Sziasztok!
Orion AT1161 oc mecsek tv service manualja kelene nekem. Előre is köszönöm.
Pedig sasszi szerint is kerestem az elektrotanyán meg is találtam de valamiért nem bírtam letölteni pedig regisztrálva vagyok. Úgyhogy hálás köszönetem kedves uram! További szép napot!
A regisztráltakat nem engedi tölteni egy ide. Csak ha feltöltesz, akkor tölthetsz le is. Ne jelentkezz be és akkor engedi a napi 2 letöltést.
Szia!
Rajzzal tudok szolgálni.
Milyen sasszi van benne? Keress feliratot az alaplapon!
Ha elég gyakran vagy az oldalon, akkor is kapsz pontokat, és tudsz letolteni!
Üdv!
Az mit jelent, hogy az oldalon vagyok? Be kell írogatnom sok segítő szádékú okosságot?
Nem kell feltétlenül hozzászólnod, elég, ha hetente egyszer-kétszer belépsz az oldalra. Nekem speciel 15 pontom van, pedig még sosem szóltam hozzá. Sőt, ha hosszabb ideig nem lépsz be, mail-ban figyelmeztet, hogy ritkán látogatod az oldalt.
Komoly oldal... Erről ennyit. Amióta nem enged letölteni, azóta nem is léptem be Róka fogta csuka esete.
Sziasztok!
Keresek egy ESBE VZA162-es fűtés váltószelephez kapcsolási rajzot. Vagy esetleg az F906I/SN típusú IC-hez adatlapot. Előre is köszi
Itt van, de nem sokra mész vele a belevaló program nélkül...
Köszi a választ. Van egy másik ilyen szelepem is ami jó. Nem lehet a jó Ic-ből kiolvasni a programot:
Köszi
Üdv mindenkinek! Keresem az "Universalmesser" UNI 7 tipusú műszer kapcsolási rajzát, gépkönyvét.(Gyártó: Messtechnik Mellenbach)
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Keresem a Vilati Typ OS-75 típusú hordozható magyr gyártmányú oszcilloszkóp és a Wangine WGA-220 és Wangine WNA-120 típusú erősítők kapcsolási rajzát. Köszönettel: Frici
Sziasztok. Palladium 1200 erősítő kapcsolási rajzra lenne szükségem.
Sziasztok! Német gyártmányú DUAL CV3600 típusú erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot! De elég ha csak megmondjátok milyen típusú végfok van benne.
Köszönöm előre!
Sziasztok!
Keresem Electrolux ESF6122 mosogatógép kapcsolási rajzát, és vagy robbantott ábráját. Segítségeteket előre is köszönöm.
Nem tudom ez segit-e?
Nekem a Saba 100-ashoz, a Saba 8061-es rajza segitett. Idézet: „ Sziasztok! Keresem a Matrix-3005L labortáp kapcsolási rajzát, ha tud valaki segíteni. Köszönettel: Steve” Senki nem találkozott vele, pedig elég sok van forgalomban ?! Steve
A rajz nem akar felmenni sajnos. Dual cv 90 lenne.
A varrógépnek az elektronikája hibásodott a tirisztoron nincsen szám azért keresek rajzot. kérlek benneteket hogy ha tud valaki ilyet nagyon megköszönném.
Tisztelettel kajfer3.
Sziasztok!
Keresem Sony SEQ711-es készülék kapcsolási rajzát. Segítségeteket előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |