Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
SoundCraft Live 16 keverőhöz keresek kapcsolási rajzot. Köszönöm
Sziaszttok,van egy ,Jamo- sw400e mélyláda ,és benne a végfok ,rész hiányos ,elszort alkatrészkkel ehez kellene ,a kapcsolási rajz ha van valakinek.
Sziasztok!
Samsung VP-D105i videó kamera töltőjének kapcsolási rajzára lenne szükségem. Tipusa: AA-E8 Üdv.: Petya
Helló szeretnék segítséget kérni a fent említett erősítő shematic rajza kéne. előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Helix esprit E40-es autó erősítő rajzát keresem! Üdv.:Gyuri
Sziasztok! Marantz SR 50 L erősítő kacsolási rajzára lenne szükségem. Főleg a hálózati trafó és környéke érdekelne,ugyanis az hiányzik belőle. Ha tudna valaki segíteni,annak örülnék.
Ez csodálatos,pont erre gondoltam! Köszönöm!
Helló,
Van egy '98 Golf 4 1,9TDI autóm. Manuális ablakokkal és tükrökkel, valamint sima slusszkulcs van hozzá. Talán még annyi infót, hogy digitklímás. Szeretném átépíteni az autót elektromos ablakos-tükrösre, valamint bicskakulcsot is szeretnék hozzá. Ajtókárpitokat ülésekkel együtt már szereztem elektromos ablakost. Most a panelokat kutatom. Tud valaki adott autóra kapcsolási rajzot adni a fent említett témában? Köszönöm a válaszokat! Üdv Laika
Keresem Vicsys napkövetőjének kapcsolási rajzát.
Sziasztok!
Kelene nekem ennek a hangfal tipusnak a kapcsolási rajza. Köszönöm
Üdvözlet!
Polyfon Poly-Voice WX series márkájú keverőhöz keresek kapcsolási rajzot. Még leírást se találtam róla, de hátha...
Sziasztok!
Tud valaki olyan kis (kompakt fénycső tokjába a fénycső elektronika elé beköthető) megoldást, ami megvédené a gyakori kapcsolgatástól? Úgy tudom, hogy nem tesz jót neki, ha újra bekapcsolják mielőtt lehűl. De van akit nem érdekel, és nem is lehet mindig tudni, hogy előttünk más mikor kapcsolta le. Ha lenne ilyen elektronika, akkor sose lehetne rosszul kapcsolni, és mondjuk 2 kompakt fénycső esetén várakozni sem kéne, mert ha az egyik nem ég, a másik igen, ha nem égett mindkettő előtte.
Üdv mindenkinek!
Kellene nekem egy kapcsolási rajz egy Philips Ah 305 erősítő végfokjáról Előre is köszönöm
Üdv! Egy hőfok kapcsolót bekell kötni elé és akkor nem engedi hogy kapcsoljon a fénycső )))
Esetleg több adat jólenne róla a hátuljára biztos rávan irva az adatai )))
Igen én is arra gondoltam, hogy ha az a lényeg, hogy hűljön, akkor hőkapcsoló kéne, de hogy ezt ilyen kicsiben hogy lehet kivitelezni, vagy milyen hőfokon kapcsoljon, vagy az üveg hőfokát hasonlítsa össze a tokban lévő levegővel, vagy hogy lenne jobb azt nem tudom.
Pont az hogy nincs adattábla a hátulján.
Szerintem elég a tokba berakni van ilyen kicsi hőfok kapcsoló mint egy kis tranzisztor csak annyi hogy 2lába van és az neked a célnak teljesen megfelel 50-100ft-os dolog
Úgy meg kicsit nehéz megkeresni a kapcsi rajzát
Igy se találni semmit szval kevés az adat a hnagszóró dobozába nézz valami adatot hátha...
Googgle a barátod!
Keresőbe beírod Philips, aktív PC-hangfal, kiad sok-sok találatot. A képekre keresel, szintén sokat talál, ha szerencséd van felismered, és megvan a tipus. Örülsz... Ha nincs akkora szerencséd, vársz mig valaki felismeri. Ha nincs türelmed, belenézel, és a panelen már biztos találsz valami azonosítót..
Hálózati feszültségre kéne, és fogalmam sincs hány fokra.
Lehet, hogy rosszul értettem, akkor előre is bocs!
De ha eléteszel egy hőkioldót, ami csak lehülés után enged bekapcsolni, az már üzemközben leoltja a lámpát, ha felmelegszik nem? Én valahol azt olvastam ,hogy az újabb fajta égőkre (ezek már hunyorgás nélkül, "azonnal" kapcsolnak be) ez a szabály már nem vonatkozik.
Na igen ez nem jó így.
Azt kéne csinálnia, hogy amint felkapcsolom a lámpakapcsolót, ellenőrzi, hogy jó-e a hőmérséklet, és attól függ, hogy a fénycsőelőtét kap-e áramot, és ha jó, akkor bekapcsolna, és úgy is maradna, míg az egészet áramtalanítom a kapcsolóval, ha nem jó, akkor lehet, hogy jobb lenne, ha áram alatt marad, és idővel lehűl, akkor se kapcsol be, csak, ha ki-be kapcsolom a kapcsolót. Így nem maradna véletlenül sem égve.
Sziasztok!
Egy Panasonic RX-C45L típusú HiFi-hez keresek kapcsolási rajzot, vagy vmi ehhez hasonló rádióhoz. Segítségeteket köszönöm! Üdv: stefi |
Bejelentkezés
Hirdetés |