Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1826 / 3607
(#) vilmosd válasza BarnaPili hozzászólására (») Márc 15, 2012 /

Lehet vegulis veszelyes, de ez a szereles modjatol fugg. Viszont ez egy sima TRIAC-os szabalyzo, ennyi penzert szerintem tobbet lehetne csinalni otthon.
(#) BarnaPili válasza vilmosd hozzászólására (») Márc 15, 2012 /

Nem akarok venni,Isten őrizz...
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 15, 2012 /

Az érettségire nagy szükség van. Az emberek nagy többsége életében akkor tudja a legtöbbet és onnan kezdve már csak felejt. Nem csak szakma kell, hanem egy kis általános műveltség sem árt. Igen is tudja minden magyar ember a történelmünk nagyjai, vagy az irodalmunk kiemelkedő személyiségeinek nevét, vagy munkásságát.
(#) zolika60 válasza mex hozzászólására (») Márc 15, 2012 /

Szoktam én is olvasgatni és írogatni is nevelő célzattal. Hátha valaki ezen okból előveszi a hetedikes fizika könyvet. Bár a hozzászólásaim időnként eltűnnek.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 15, 2012 /

Az idén, bot nélkül fogott csukám. Az előzetes megállapítások alapján az éhezés és a máj probléma végzett vele. A kifolyó zsilipen akadt fenn.

csuka.jpg

(#) ekkold válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 15, 2012 /

Így igaz, kell az általános műveltség is, de attól még jó lenne hasznos dolgokat is tanítani. Emlékszem anno pl. azért utáltam irodalmat tanulni, mert (tisztelet a kivételnek) olyan emberekről tanultunk akik szerintem nem érdemesek arra hogy tiszteljem (hiába akarta a tanár úgy beállítani). Alkoholista, elmebeteg, *, öngyilkosjelöltekről van szó - és nem érdekelt hogy a csak félig működő agyából milyen förmedvényeket írt le. Persze lehetett volna más is, vannak igazán nagyszerű irodalmi alkotások, amiket nem kínszenvedés olvasni/tanulni, hanem akár szórakoztató is lehet, és nem utálja meg az összes diák mindjárt az elején.
Magyarul: amit irodalomból tanítottak ugyanolyan hazug dolog volt, mint amit pl. történelemből. Józan paraszti ésszel belegondolva is látszott, hogy mekkora marhaságokat kell megtanítani. (Pl. ideiglenesen hazánkban tartozkodó szovjet barátaink - ez még gyerekfejjel is nehezen hihető volt)
(#) jani1987 hozzászólása Márc 15, 2012 /

Amit én soha nem untam meg, mert 2* is elolvastam az Csukás István: Nyár a szigeten című könyve.
(#) zolika60 válasza ekkold hozzászólására (») Márc 15, 2012 /

Sem Mikszáthról sem Adyról sem mondjuk József Attiláról nem gondolnám, hogy nem kellett volna tanulnom róluk. Pedig az elmebeteg jelzőn kívül mindegyikükre igaz a többi megállapításod. Szerintem az életrajzon kívül a műveiket is olvasni kell.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 15, 2012 /

Ez persze mindenkinél más. A kötelezők közül én az
Egri csillagokat, meg a Koppányi aga testamentumát szerettem a legjobban. De a Pál utcai fiúk, vagy Kőszívű ember fiai sem volt rossz.
(#) nagy hoho válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 15, 2012 /

Nincs egy rendes képed? Nem látom mert nagyon kicsi.
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 15, 2012 /

Mobillal milyen képet rakjak fel? Kép mentése és villámnézetbe nagyítás. De így se lesz sokkal jobb.
(#) nagy hoho válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 15, 2012 /

Nem tudtam, hogy mobillal készült. Mutatok egy csukásképemet én is, igaz ez horoggal lett fogva.

csuka.jpg

(#) kowi válasza poros hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Köszönöm! Üdv!
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Arcra annyira ismerős. Nem szerepelt véletlenül a Sporthorgász valamelyik rekord hal fogásos cikkében?
(#) zenetom hozzászólása Márc 16, 2012 /

Szalajtott már valakinek a (mounten bike) biciklije attól, hogy el volt használódva kicsit a hátsó váltó (illetve a váltóban a fogaskerekek, amin fut a lánc) ?
Én most szenvedtem 2 órát el azzal, hogy szétszedtem, benzinben megmostam, majd visszaraktam, de tán még rosszabb lett. Ami érdekes még, hogy csak akkor szalajt, ha erősen tekerem. Egyébként szépen "fut" a lánc.
(#) hibbantpasi válasza zenetom hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Szia!

Nekem anno annyira szalajtott, hogy hegymenetből rollerezés lett a Gellérthegytől Budafokig.
Többszáz kemény forintért sikerült új racsnit vennem bele.

üdv: hp
(#) vicsys hozzászólása Márc 16, 2012 /

Vicces ez a google translate. Csináltam egy új weboldalt a honlapomra és megnéztem angol fordításban. Az üres lőszer hüvelyt, vaginának fordította. Nem baj, maximum a látogatottságom nő.
(#) zenetom válasza hibbantpasi hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Én meg abszolút nem tudom mit tegyek, mert ahogy néztem, végülis minden jó, csak mégsenemse
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Szerintem a racsni kopott meg.
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Nekem is volt ilyen bajom... Totál csere megoldotta...

DSC_0076.JPG

(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

A lánc lehet lazább lett, majd megpróbálok kivenni belőle egy szemet. :yes:
zolee1209: nekem is kéne már, főleg hogy egy fog ki van törve (de nem azon fut a lánc..).
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Viktor, Call Of Duty szerelmes vagy? Vagy miért épp ez a játék?

Értem én.
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

A cikk elején írtam:
Idézet:
„...jómagam nem játszok és nem is ismerem a játékot. Túl nagy tapasztalatom nincs, hogy éppen mi a menő,...”
Nem, nem vagyok az. Gondolom, hogy piacképesebb lesz ezzel...
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Ja, értem. Azt hittem 'belső használatra' lesz...!
(#) lui144 válasza hibbantpasi hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Az se semmi. Nekem meg a hajtás ment tönkre mert tekertem és időnként mintha nem is tekerném a biciklit, hanem csak ülök rajta, de hiába tekerem a pedált, egyszerűen nem megy. Tekerni tudom, csak nem viszi hátra a kerékhez pedig jó volt a lánc. Így miután az elszállt így kénytelen voltam hazatolni biciklimet. De hazatolás közben az oldalán kiálló csavardarab kitépett egy kb 8 centi hosszú és 3 centi mély darabot a jobb lábamból. A "húsevő bicikli" tevékenysége után félek kerékpárra ülni.
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Szép kis szomszédaid vannak...

Ja vagyúgy, értem mostmár, akkor lehet új lánc kéne.
Bár azthiszem nem olyan régi, talán 1 éves.
(#) Gafly válasza lui144 hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Húsevő bicikli, ez jó

Annó nekem olyan volt, hogy bekapta az első lácnkerék a nadrágom szárát. Hát persze hogy pont azt a lábamat kellett volna letenni megállás után

Olyan is volt, hogy amikor kanyarodtam be, eltört a kormány. Hát persze hogy az árokban kötöttem ki
(#) lui144 válasza Gafly hozzászólására (») Márc 16, 2012 /

Igen valóban húsevő volt, mert a kitépett darabot nem találtam meg. Azután, hogy kitépte a darabot a lábamból, hívtak mentőt és bevittek a kórházba és a kórházban egyenesen a műtőbe vittek. A műtét alatt végig ébren voltam. Annyit csináltak, hogy beadtak egy érzéstelenítőt és utána beleöntöttek néhány folyadékot (a folyadékoktól borzasztóan csípett a seb) kis idő múlva sebkimetszést végeztek és a végén összevarták a sebet. Utána egy ideig naponta, majd háromnaponta jártam kötéscserére.
Következő: »»   1826 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem