Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egyet értek veled. Ez sajnos nem zene. Ilyet bárki tud, aki másfél óránál többet játszik egy szintetizátorral.
Jut eszembe:
Nem találtad meg a könyveket amiket kerestem? Kiemeltem az Elméleti Villamosságtan Simonyi Károly tollából. Komolyan megvenném.
Nem volt a polcon, de holnap meg nézem kint a félretettek között is, mert arról megfeledkeztem.
Simonyi könyvet kitenni?
De azért reménykedem. Sehol nem találom. Oké, hogy *.pdf fromátumban meg van, de én tanulni/olvasni igazán papír alapon szeretek. Már megint túl maradi vagyok?
Semmi baj, nem ítélem el, ha valaki konzervatív zene terén, dehát nem vagyunk egyformák.
Én sem sértésnek szántam! Csak tessék kicsit szemléletmódot váltani! Szerk.: egyébként igencsak jó zene. :beka3:
Ezen a téren valahogy én is így gondolkozom. Sok djvu könyvet kaptam a fiúktól, de nekem az ilyen féle olvasás nem megy igazán. Csak a könyvből jó, ami papíron van..:yes:
http://www.youtube.com/watch?v=GunIepXqSS8
Mindezt 24 éves fejjel még lehet szeretni.
Szia, M1, 13.30, meg este az M2 is ismétli.
Lekésted, reggel volt, de délután lesz ismétlés. M1 13:30.
Szinte ugyanaz a stáb, talán a legjobb köztévés műsor volt mostanában, amit láttam. Meg persze HD-be adják, tényleg jobb a kép.
Sajnos kint sem lett meg. Lehet, hogy már kölcsönadtam valamelyik barátomnak, aztán nem került vissza. Én sem szeretek számítógépen olvasni, ha van nyomtatott forma. :yes:
Akkor lehet nekiállok kinyomtatni a pdf változatot. Ne, hogy má' ebből a tárgyból húzzon meg egy nálam 2 évvel idősebb gyerek akinek nulla az élettapasztalat.
Az is jó módszer, csak elég macerás.
Én ezért nyomtattam ki két alkatrész adatlapját is. Majd lefűzettem. Az egyik 96 oldalas, a másik 345...
Ez nem emlékszem már, de olyan 7-800. Azért az nem semmi.
Lehet jobban jarsz egy ebook reader beszerzesevel. Azert 700 oldalt kinyomtatni kell hozza toner, papir, sok ido. A masik ra kell szokni a kepernyos olvasasra. Az elso par honap a rossz, kesobb megszokod. Foleg a notebook 16:9 kepernyo a rossz, de rendes 4:3-as 17 collos kepernyon azert lehet rendesen konyvet olvasni. Persze azt nem tudod bevagni a taskaba.
Lapozgatni sem olyan jó, meg a buszon vonaton olvasás is esélytelen.
1 liter vodka húzóra ? - Nem gond !
http://www.napiszar.hu/
Ezt letolásként kaptam, vagy másról van szó? Vagy a mondandód értelmezésével csak nekem van bajom.
Balról 9-ik az a LINK. Erre voltál kíváncsi?
Igen, arra volt kíváncsi. Szerinted mit jelenthet?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |