Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
Olyan áramkört keresek, amivel mono hangfelvételt tudok készíteni és visszajátszani---mp3 lejátszó Az egészet egy Gitárerősítőbe lenne beépítve és a torzítóról venné le a jelet amit mp3-ben rögzít és ha kell vissza is tudja játszani. Rögzíteni SD kártyára kéen vagy pendrive-ra. Gondolkodtam már régi mp3 lejátszóban aminek a mikrofon jel helyére kapná a bemenetet, de nem tudom jó lenne-e. Ötleteket várnék tőletek, hátha van egyszerű és nagyon olcsó megoldás. Esetleg egyszerű cél IC hozzá. Segítségeteket előre is köszönöm
Parancsolj : Bővebben: Link
Köszi, ez is nagyon jó, de egyszerű megoldást keresek
Pl: mp3 lejátszó átalakítás
Szia!
Egy olcsó diktafon nem lenne jó az tudja ami neked kéne.
Szerintem azok 8biten rögzítenek, annál kicsit több kéne
Ha az mp3 lejátszó mikrofonja helyére illesztett jelszinttel beadok mono hangjelet akkor szerinted jó lenne-e? Idézet: „Ha az mp3 lejátszó mikrofonja helyére illesztett jelszinttel beadok mono hangjelet akkor szerinted jó lenne-e?” Jó lehet, próbáld meg! Üdv Inhouse
Mi lenne ha nem a dobozba raknád a cuccot?
Ha van telefonod azon van mic bemenet és hang kimenet is. Szerintem csak egy kábelt kellene hozzá csinálni. A telefon felvételi minősége viszonylag jó (márkafüggő)., de lehet, hogy egy próbát megérne.
Kiderült, hogy a diktafon funkcióknál gyenge 8bites jel van nagyon gyenge a hangja
Na ezt még kipróbálom!!! jó ötlet
Még nem tudom milyen lesz a minősége
Fillérekért kapsz használt hi-fi magnódecket. Felveszed analóg szalagra, majd egy jobb hangkártyán digitalizálod egy pc-be.
Ennél egyszerűbb/olcsóbb megoldás nem nagyon van. A mobil eszközökön nem tudsz tömörítési opciókat állítani. A végeredményed az analóg szalag bedigitalizálásával jobb lesz, mint egy akármilyen diktafon funkcióban működő telefon vagy mp3-4-5 lejátszó esetében. |
Bejelentkezés
Hirdetés |