Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok! Keresem a GANZ GLE időrelé kapcsolási rajzát. Köszönettel: 6c4c
Köszönöm, de az enyém síma GLE, 3 aktív elem van benne, két dióda meg egy tranzisztor...
Hello!
Akkor sokkal egyszerűbb, ha kirajzolod.. (a dióda passzív elem) üdv! proli007
Így kezdtem, de úgy tűnik, nem minden eredeti az áramkörben :no:
Ennél többet nem találtam, lehet hogy már ráakadtál, mindenesetre elküldöm.
Kb 20 éve javítottam pár ilyet. Én is visszarajzoltam, de már nincs meg a papírcetli Arra viszont emlékszek, hogy valami nyakatekert kapcsolása volt, amire ki akartam lyukadni: lehet, hogy eredeti az. Szóval csak próbált. Amire emlékszek: alul volt egy 180-220 Ohm ellenállás sokszor szétégett valamint a tranyó (talán bf259?), és a rellé billenő része berágott. Talán ennyit tudok segíteni, ha javítani szeretnéd.
BF759 van benne, semmi alkatrészhibát nem találtam , de sehogy sem "tetszett" az áramkör, meg állandóan húzott a relé, átfordítottam a tranyót úgy, ahogy gondoltam, a relé akkor is álladóan húzott, de zárlatos is lett a tranyó
Mindenkinek köszönöm a segítséget, egy jobban sikerült (?) visszarajzolás után úgy néz ki, megoldódott a probléma
Sziasztok!
Medion md4890 5.1 hangfal rendszer hez kellene kapcsolási rajz. Vagy ha valaki ismeri akkor a mélyláda belső tere ahol a hangszoró van.
nincs valakinek véletlenül kapcsolási rajza ERISTON 150-es típusu szirénához? Az elektris kft gyártotta,asszthiszem rendőrautókba volt beszerelve. Érdekelne az is ,hogy miképp kell átalakítani az újabb hangzás eléréséhez,meg az is ,hogy milyen mikrofon kell hozzá. A youtubon láttam átalakítva.
Hello!
Ha már lerajzoltad, feltehetted volna.. üdv! proli007
Hello!
Valaki esetleg tudna segíteni Sl 8245 ( http://www.speedlink.com/?p=3&cat=16&pid=547&paus=1 ) erősítő kapcsolási rajzában, egy műveleti erősítő van benne annak a számát, megtudná mondani? Vagy magát a rajzot megmutatni? Előre is köszi!
Sziasztok!
Egy noti táp rajzára lenne szükségem: r33030 SADP-65KB. Ha valakinek megvan és megosztaná, azt nagyon szépen megköszönném!
Mellékletben a sziréna kapcsolási rajza, a beépített erősítő nélkül.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni egy Universum Senator kapcsolási rajzzal?
le vagyok kötelezve! köszi! szereztem egy ilyet , csak a hang már nem aktuális. innen már tudom hogy hová nyúljak. bár a suzukimban már így is jól teljesített (a félrészeg kivilágítatlan falusi biciglisek esetében , már nem annyira az út közepén akarnak csalingázni.)
Üdv. Keresem RT05-3630 tipusú akkumlátortöltő kapcsolási rajzát.
Sziasztok . Keresem az UTTA 90/125-ös típusú univerzális tirisztoros automata töltő rajzát . Elektrofon kft gyártmány . Megköszönnék minden segítséget .
Festool MCU 15 gyorstöltő javításához keresek kapcsolási rajzot, előre is köszönök minden segítséget.
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni: egy EMG 1565 oszcilloszkóp (másnéven: Transiscope-K vagy TR-4652) kapcsolási rajzát keresem. A segítséget előre is köszönöm. Üdv!
Üdv!
Keresem a Bosch AL 60 DV 1411-es töltő rajzát. Köszönöm a segítséget.
Kürt, sziréna!
Sziasztok! Egy egyszerű tranzisztoros kapcsolást keresek. Kürt félét szeretnék kerékpárra, pár tranzisztor, kis hangszóró, nyomógomb, egyetlen szólam. Valamikor volt a Rádiótechnikába, de nincs meg az évkönyv. Köszönöm!
Sziasztok, kaptam egy Grundig st70-169-es tv-ből egy erősitő panelt. Amit tudok róla az, hogy hol kapja az áramot meg a kimenetet. Az lenne a kérdésem, van e valakinek hozzá rajza. Egyépként 3db tda 2052 van rajta
Van ott egy TDA7273, letöltöd az adatlapját innen , annak alapján lehet visszakövetni a bemeneteket. Kell neki a hangerőszabályzáshoz feszültség (ezt nyilván a központi vezérlője kezelte, hogy a távszabályzóval is lehessen állítani).
Ha csak a végfok kell, annak adatlapjáról kiderül a bemenet egyértelműen.
Üdv!
Vénus TIP: PYP-DMQ-2141 -es televízió kapcsolására lenne szükségem. Köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |