Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok! Keresem a GANZ GLE időrelé kapcsolási rajzát. Köszönettel: 6c4c
Köszönöm, de az enyém síma GLE, 3 aktív elem van benne, két dióda meg egy tranzisztor...
Hello!
Akkor sokkal egyszerűbb, ha kirajzolod.. ![]() üdv! proli007
Így kezdtem, de úgy tűnik, nem minden eredeti az áramkörben :no:
Ennél többet nem találtam, lehet hogy már ráakadtál, mindenesetre elküldöm.
Kb 20 éve javítottam pár ilyet. Én is visszarajzoltam, de már nincs meg a papírcetli
![]()
BF759 van benne, semmi alkatrészhibát nem találtam , de sehogy sem "tetszett" az áramkör, meg állandóan húzott a relé, átfordítottam a tranyót úgy, ahogy gondoltam, a relé akkor is álladóan húzott, de zárlatos is lett a tranyó
![]()
Mindenkinek köszönöm a segítséget, egy jobban sikerült (?) visszarajzolás után úgy néz ki, megoldódott a probléma
![]()
Sziasztok!
Medion md4890 5.1 hangfal rendszer hez kellene kapcsolási rajz. Vagy ha valaki ismeri akkor a mélyláda belső tere ahol a hangszoró van.
nincs valakinek véletlenül kapcsolási rajza ERISTON 150-es típusu szirénához? Az elektris kft gyártotta,asszthiszem rendőrautókba volt beszerelve. Érdekelne az is ,hogy miképp kell átalakítani az újabb hangzás eléréséhez,meg az is ,hogy milyen mikrofon kell hozzá. A youtubon láttam átalakítva.
Hello!
Ha már lerajzoltad, feltehetted volna.. üdv! proli007
Hello!
Valaki esetleg tudna segíteni Sl 8245 ( http://www.speedlink.com/?p=3&cat=16&pid=547&paus=1 ) erősítő kapcsolási rajzában, egy műveleti erősítő van benne annak a számát, megtudná mondani? Vagy magát a rajzot megmutatni? Előre is köszi!
Sziasztok!
Egy noti táp rajzára lenne szükségem: r33030 SADP-65KB. Ha valakinek megvan és megosztaná, azt nagyon szépen megköszönném!
Mellékletben a sziréna kapcsolási rajza, a beépített erősítő nélkül.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni egy Universum Senator kapcsolási rajzzal?
le vagyok kötelezve! köszi! szereztem egy ilyet , csak a hang már nem aktuális. innen már tudom hogy hová nyúljak. bár a suzukimban már így is jól teljesített (a félrészeg kivilágítatlan falusi biciglisek esetében , már nem annyira az út közepén akarnak csalingázni.)
Üdv. Keresem RT05-3630 tipusú akkumlátortöltő kapcsolási rajzát.
Sziasztok . Keresem az UTTA 90/125-ös típusú univerzális tirisztoros automata töltő rajzát . Elektrofon kft gyártmány . Megköszönnék minden segítséget .
Festool MCU 15 gyorstöltő javításához keresek kapcsolási rajzot, előre is köszönök minden segítséget.
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni: egy EMG 1565 oszcilloszkóp (másnéven: Transiscope-K vagy TR-4652) kapcsolási rajzát keresem. A segítséget előre is köszönöm. Üdv!
Üdv!
Keresem a Bosch AL 60 DV 1411-es töltő rajzát. Köszönöm a segítséget.
Kürt, sziréna!
Sziasztok! Egy egyszerű tranzisztoros kapcsolást keresek. Kürt félét szeretnék kerékpárra, pár tranzisztor, kis hangszóró, nyomógomb, egyetlen szólam. Valamikor volt a Rádiótechnikába, de nincs meg az évkönyv. Köszönöm!
Sziasztok, kaptam egy Grundig st70-169-es tv-ből egy erősitő panelt. Amit tudok róla az, hogy hol kapja az áramot meg a kimenetet. Az lenne a kérdésem, van e valakinek hozzá rajza. Egyépként 3db tda 2052 van rajta
Van ott egy TDA7273, letöltöd az adatlapját innen , annak alapján lehet visszakövetni a bemeneteket. Kell neki a hangerőszabályzáshoz feszültség (ezt nyilván a központi vezérlője kezelte, hogy a távszabályzóval is lehessen állítani).
Ha csak a végfok kell, annak adatlapjáról kiderül a bemenet egyértelműen.
Üdv!
Vénus TIP: PYP-DMQ-2141 -es televízió kapcsolására lenne szükségem. Köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |