Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   217 / 376
(#) Sebi válasza norbi97 hozzászólására (») Jan 22, 2013 /

Az adatlapon még a nyákterv is ott van...
(#) silent15 hozzászólása Jan 22, 2013 /

Sziasztok, tudom nem rég írtam, de újra megkérdezném, valaki tud olyan kapcsolást, ami 12V DC ről csinál (most már tudom trafó függő) xV AC-t , de olyat ami szinuszos 50Hz.

Köszi!
A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2013
(#) kissi válasza silent15 hozzászólására (») Jan 22, 2013 /

Szerintem Proli007 kolléga megadta rá a választ: Bővebben: Link
Steve
(#) silent15 válasza kissi hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Igen, az jó is lenne, de az 1Khz , mit változtassak 50Hz nek?
(#) kissi válasza silent15 hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

A kimenetről a nem invertáló lábra jön vissza egy soros és egy párhuzamos RC, ez állítja a frekvenciát f=1/(2*PI*R*C ) képlet alapján ! Csatolok egy képet, azzal kb. 50 Hz a freki!
Steve

Silent15.JPG

(#) silent15 válasza kissi hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Nagyon szépen köszönöm!
(#) mraulajos hozzászólása Jan 23, 2013 /

Hozzáértő szakik jó tanácsát várom. Bővebben: Link Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2013
(#) kadarist válasza mraulajos hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Szia!
Ha csak szimulálni kell, akkor elegendő egy változtatható feszültségforrás is.
(#) mraulajos válasza kadarist hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

Tehát csináljak egy olyan trafót, tápegységet, melynek van egy olyan kimenete, amit potméterrel tudok szabályozni.? A említett rendszerben (ből) 0 tól 6-7V ig lehet mérni. Esetleg egy ilyen kapcsolási rajz, ami 24V ig tud, tudnál javasolni. Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2013
(#) nagzso válasza nagzso hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

Bocsánat, hogy megint leírom. Az L2 tekercs értéke érdekelne engem az alábbi képen: KÉP. Lehet, hogy rossz helyen tettem fel a kérdést, akkor viszont megmondanátok légy szíves, hogy hol kéne megkérdezni? Előre is köszönöm.
(#) zolika60 válasza nagzso hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

(#) nagzso válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

Köszönöm szépen.
(#) Sebi válasza mraulajos hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

Elsőként egy 9V-os rádiótelep 10 kohm-os potival (fesz.-osztóként kötve) megfelelhet...
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2013
(#) Robi. hozzászólása Jan 26, 2013 /

Üdv!
Lenne egy kérdésem, amely igazából nem is ebbe a témába való de nem tudom, hogy hol kérdezzem. Egy infrasorompó vevő része fixen rögzitve van a falra és a vele szembeni adó is szintén. Na de az a gond, hogy az adó dobozában a nyák -ot vagy magát a LED -et két irányba kellene mozgatni: fel-le valamint ki és befele. Lényegében az a célom, hogy rögzités után tudjam pontosan beállitani az infraledet. Bármilyen tippet, ötletet szivesen fogadok!
Köszönöm előre is!
(#) smidigsx650 válasza Robi. hozzászólására (») Jan 26, 2013 /

Milyen infrasorompó ez? Elektromos kapuhoz való,vagy nagyobb hatótávu?
(#) Robi. válasza smidigsx650 hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

1m -en működik, és egy elektromechanikus számlálót működtet. Tudom, hogy ezt némi odafigyeléssel pontosan be lehet állitani, de követelmény, hogy az adót utólag állitani tudjam.
(#) smidigsx650 válasza Robi. hozzászólására (») Jan 27, 2013 /

Értem. Azért volt kérdés milyen infra,mert ami az elektromos kapukhoz vannak azokat nemmindegyiket lehet állitani.( És általában nem is kell.) A nagyobb távolságu infrák mind állithatóak a felszerelés után is. Akkor valószinüleg nem túl nagy méretü az infra. Ebbe nehéz valami mozgatható szerkezetet beépiteni. Ha van róla fotó akkor talán lehetne valami megoldást találni.
(#) ttindian válasza esztergomi hozzászólására (») Jan 28, 2013 /

Hasonlo engem is erdekelne
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2013
(#) Robi. válasza smidigsx650 hozzászólására (») Jan 28, 2013 /

A doboz szinte ugyan ilyen. A nyák pedig 35x45 mm méretű. Igyekszem mihamarabb képet küldeni a valós dobozról.
Addig is köszönöm!

ok.jpg

(#) smidigsx650 válasza Robi. hozzászólására (») Jan 28, 2013 /

Vegyél egy nagyobb dobozt és szereldbe ezt.Itt kapható
(Az infra tartóknál keresd,nem tudom közvetlenül belinkelni) Minden irányba mozgatható.
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2013

tartó.gif

(#) Robi. válasza smidigsx650 hozzászólására (») Jan 28, 2013 /

Jónak tűnik. Köszönöm szépen!
(#) soos csaba hozzászólása Feb 1, 2013 /

Sziasztok, keresem a JVC SE 472 BK típusú equalizerem rajzát, már egy pár éve is fel tettem ide ugyanezt a kérést de akkor nem lett meg a rajz!. Rengeteget keresgéltem az interneten, de csak fizetős oldalon leltem rá ahol bank kártyával lehet csak le tölteni, nekem meg nincs bank kártyám!. Nagyon szeretném meg javítani, mert nagyon hiányzik az itthoni hang rendszeremből az equalizer!, nagyon jó kis gépezet volt mikor még működöt!. Aki tud azt kérem segítsen! Amúgy ITT leltem rá.
(#) torok72 hozzászólása Feb 1, 2013 /

Sziasztok kapcsolási rajzot keresek JVC AX-440 erősítőhöz ha valaki tud segítsen mert én nem lelem sehol előre is meg köszönöm mindenkinek aki segít
(#) kadarist válasza torok72 hozzászólására (») Feb 1, 2013 /

Szia!
Itt megtalálod a rajzot.
(#) torok72 válasza kadarist hozzászólására (») Feb 1, 2013 /

Köszi szépen
(#) szazo82 hozzászólása Feb 1, 2013 /

sziasztok
keresem a JBC JTE-2A hőlégfúvó kapcsolási rajzát! Ha valaki tud segíteni kérem jelezze!
Köszönöm
(#) atis975 hozzászólása Feb 3, 2013 /

Sziasztok!

Van egy GALACTIC tip. tévékészülékem . A panelján tönkrement egy 160v 470 µF kondi azt cseréltem de találtam egy másik alkatrészt amit nem tudok beazonosítani YUANDONGA YDD-37uH
írás van rajta . Tudna segíteni valaki ?
Előre is köszönöm.
(#) Sebi válasza atis975 hozzászólására (») Feb 3, 2013 /

Talán egy 37 mikrohenry-s induktivitás?
(#) jandark hozzászólása Feb 9, 2013 /

Sziasztok.
Egy régebbi készülékből bontottam a fotón látható végfokozatot.
2sd188 és 2sa627 el szerelt gyári kapcsolás,sajnos már nincs meg a készülék így a beazonosításban kérném a segítségeteket.
A bemenet egyértelmű és a gnd,a táp és a hangszórókimenet lenne kérdéses,ill a szükséges feszültség..
köszönöm előre is.
(#) kadarist válasza jandark hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Szia!
A tranzisztorok maximális C-E feszültségéből következtethetsz a tápfeszültségre.
Következő: »»   217 / 376
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem