Fórum témák
» Több friss téma |
Biztosan van földelés a konnektorban? Tuti be van kötve?
Üdv!Már több mint egy napja folyamatosan megy a gépem.Úgy látszik megoldódott a probléma.Sosem gondoltam volna,hogy a csatlakozókkal lesz a baj.
Köszönöm a segítségeteket és minden jót kívánok!
Nagyon Szívesen éés Viszont!
Idézet: „Nos örülök neki, hogy így ismeretlenül ledegradálsz.” Hidd el hogy ez áll tőlem a legtávolabb. Senkit soha meg nem sértettem, ha annak vetted - elnézést. Csak mivel 20 éve ilyesmivel foglalkozom, és a megfelelő műszerezettségem is megvan hozzá, tudom hogy otthoni körülmények között ez mennyire nehezen megoldható feladat. Egy apró példa, mindenki mondja hogy az alaplapi kondenzátorok - nos az a szerencsés eset ha felúposodik vagy kifolyik, mert ez rögtön látható. Igen ám, de gyakran kerülnek hozzám olyan alaplapok amelyeken egy púpos kondi sincs, ennek ellenére bizonytalan, fagy. ESR mérővel végigmérve bizony jóegypár rossz, pedig semmi de semmi látható jele nincs. Persze ehhez ESR mérő kell, lehetőleg in circuit mérővezetékkel. Egy POST kártya sem árt, kétsugaras vagy még inkább tárolós oszcilloszkópról nem is beszélve. Garantálom, hogy egy alaplap javításához nem fogod őket megvenni. A problémádnak a javítása valószínűleg gazdaságtalan lenne. Az általam ajánlott kártya 2000 magyar forintért beszerezhető, a leggyökerebb műszerész óradíja legalább 3000 Ft. És hát egy óra alatt nem is biztos hogy meg tudja javítani - szóval hidd el, tényleg nem érné meg! Tudom, tudom - ezzel a probléma nincsen megoldva...
Nyugodtan lehet a south-bridge chip hiba, azt megfelelo felkeszultseg nelkul nem egykonnyen fogod kicserelni hazilagosan.
Azaz kedves bbb, ahogyan pittti is ajanlotta, a legcelszerubb egy PCI-usb kartya.
Nem túl régóta lakok ebben a házban, de annyi biztos, hogy a konnektor résznél be van kötve, de hogy a másik vége...? A szobában minden konnektornak be van kötve a földelés is.
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2013
Csak abból gondolom, hogy írtad "a ház néha ráz", márpedig ha tényleg jó a földelés, akkor nem szabadna ráznia.
Ha óvatosan rámérsz a konnektorra úgy, hogy az egyik mérőzsinór a védőföldön van, mit mutat a műszered?
Olyan kérdésem lenne, hogy ugye az MSN-t leakarják állítani, és ez a skype lesz helyette. Hol lehet beállítani, hogy egyszerre 2 skype fusson, mert 2 fiókom van, és mind a kettőt használom is.
Köszi! Azt hittem itt is van valami opció, mint az msnbe, csak máshogy hívják.
Nincs rá külön opció, a skype gyárilag nem támogatja. Viszont egyszerre 2 skype-al vigyázz, mert néha hajlamos kifagyni egymástól, ha pedig gyengébb géped van ki fog akadni. 1 skype alapjáraton 90-100 MB RAM-ot felzabál, ha telefonálok vele akkor olyan 130-140, ha videótelefon megy majd 200 MB és akkor a másik még 90 MB. Hogyha nincs legalább 1 GB RAM-od ne is próbálkozz vele(Win 7 el inkább 2)
A géppel nincs baj, az elbírja. Csak valami IQ bajnok kitalálta annó, hogy megszüntetik az msn-t és ezt teszik helyette be. Csupán ezért kell.
Bár nem ez volt a kérdés, de olvasd el: Skype lehallgatás
Üdv!
Az M$ folyamatosan küldi a leveleket ezzel kapcsolatban... Idézet: „ Még nem ismered a Skype-ot? - Töltsd le a Skype legújabb verzióját. - Jelentkezz be a Skype-ba Microsoft-fiókoddal. - Máris elérheted messengeres ismerőseidet a Skype-on! Már használod a Skype-ot? - Frissíts a Skype legújabb verziójára. - Jelentkezz be Microsoft-fiókoddal. - Egyesítsd meglévő Skype-fiókodat a Microsoft-fiókoddal. - Messengeres és skype-os ismerőseidet egyaránt elérheted a Skype-on! ”
Sziasztok,az ElsaWin Audi-t szeretnem feltenni a szamitogepemre.DOS-os az instalalo file-ja es amikor feltelepitene akkor ki írja, hogy nem eri el a D meghajot.En a J-rol tudom csak telepiteni, mert az D,G,H,I az a szamitogepbe beletett kartya olvaso,az C,E,F az merevlemez.Arra gondoltam,hogy telepitenem az E-re,de ha az D:/ -t atmodositom E:/ -re akkor a program nem nyilik meg.A DOS program az a csatolt file.Total Comander-ben modositottam a dolgokat.(az eredeti file-t csatoltam).Ha valaki megtudna nekem modositani, hogy a D meghajto helyet E legyen azt nagyon megkoszonnem.
Hello, van egy Asus M2N alaplap, valami Sempron procival, 1G memoriaval es egy videokarival, amit alaposan elaztatott az eso. Szerintetek van eselyem ra, hogy mukodik?
Üdv mkinek!Hát nekem olyan problámám van hogy vettem egy videokártyát és beleraktam a gépembe és eltünt a hangdriver és a legrosszab az benne hogy nem is engedi ujra telepiteni! Mit tegyek? Elöre is köszi a segitséget!
Van, ha nem próbálod bekapcsolni, hanem szétszeded, kiszárítod hajszárítóval. Esetleg egy napra radiátorra teszed.
A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2013
Sziasztok.
Van egy gépem. kettő darab S ATA -s HDD vel. Az egyik WD a másik Maxtor. A WD -n csücsül a rendszer, ha szükség van rá akkora maxtor be van kapcsolva. A probléma az, ha olvasni vagy írni próbálok rá, akkor egyből elkezd akadni a gép elég drasztikusan. Korábban is előfordult ez a probléma, de akkor "elmúlt". A rendszer eseményszámlálója alapján a \Device\Ide\IdePort2 eszköz nem ad választ ez pedig maga a maxtor. A lemezen nincsenek szektorhibák, a Hardisk senitelel jó ideje nyomon követem a lemez állapotot és nincsen említésre méltó változás. Egyedül 2 (CRC) adat ellenörzőösszeg hiba keletkezett, ami jó kérdés, hogy a lemezvezérlő és a lemez között, vagy az ATA vezetéken keresztül lépett fel. Sejtésem szerint ez inkább az ATA vezetéken léphetett el, mert a belső ECC számlálója nem billent fel, az továbbra is "0" -át mutat. Szerintetek mi okozhatja a problémát? Egy ECS 848P V1.0 -ás deszkát használok. Köszönöm előre is segítséget. Megj.:MEglepő, de egy külhoni fórumon is kísértetiesen hasonló hibába csúszik bele uygan ez az összeállítás. A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2013
Első körben cseréld le a Maxtorhoz vezető SATA kábelt.
Ne a vacakabbik fajtára, hanem olyanra ami kapoccsal reteszelődik.
Ha kikapcsolt állapotban csatlakoztatod a Maxtort akkor is ugyan ez a problem?
Volt már IDE-kábel-csere?
Az újabb VGA driverek tartalmaznak olyan elemeket, amik pl. nem férnek össze egy régebbi hangkártya win7-es driverével. Ezzel akkor találtam szembe magam, amikor win7-re váltottam. Az addig winxp alatt kifogástalanul működő hardverre amint felkerült a két (VGA+hang) driver, a win7 kékhalálos lett. Semmit nem tudtam vele csinálni, ki kellett vennem a hangkártyát a gépből és az alaplapit kellett használnom, ahhoz ugye más driver kell így azzal működött. Mások is jártak így NVIDIA VGA-val és SB Live, vagy xfi hangkártyával win7 alatt.
Sziasztok! A minap az egyik gépembe kiment a táp (500W). De van egy nem használt 350w-os tápom. A kérdésem pedig az lenne hogy beletehetem ideiglenesen a 350w-os tápot elbírja vagy sem mert eddig 500w-os volt benne??
üdv.
Kicsit több infó kellene, hogy elbírja e. Proci, VGA, hány hdd van a gépbe.
amd phenom x4 proci , vga asus hd 6670 1gb ddr5, egy hdd van benne
Hát szerintem karcsú lesz hozzá a 350es táp. De ez csak saját vélemény.
De ha megpróbálom lehet valami baja a többi alkatrésznek vagy mi történik mégis??? A fene vigye el ezt húsvétot emiatt kell keddig várnom! (
Ha a táp normális márkás nem pedig ilyen codegen és társa, ha nem bírja el lekapcsol rögtön, ill ha nem is kapcsol le instabil lehet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |