Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » PLC kérdések
Témaindító: Thomas10100, idő: Nov 12, 2005
Szerintem ez felejtős. A COM portot igénylő program készítőjének a feladata lenne a ma használatos oprendszerekkel is kompatibilissé tenni a programját (új verzió?). Ha ezt nem tette meg, akkor peched van.
Persze mindent meg lehet oldani, de ehhez olyan programozói tudás, és annyi idő kellene, hogy messze nem lenne gazdaságos a kivitelezés.
Sehogy. Ez a kártya nagyon jó, de csak a windows-os driverével működik. A klasszikus I/O címet ennél el kell felejteni.
Van egy PCS 950-es kezelő felületem. Azt hiszem firmware kellene hozzá mert nem lehet megszólaltatni. A pcs-prowin fejlesztő progim megvan valahol, de ez jelen esetben kevés lesz. A háttér elem lemerült kb 5 éve nem
vot használva a kijelző. Régebben az anyacég segített, de ez a múlté, most teljesen más környezetben kellene, elvileg sok plc-vel tud "beszélni". Tud-e valaki segíteni?...
Sziasztok!
Birtokomba került egy Omron CP1L PLC. Van valakinek progija hozzá???? Tudom nagyon új, de hátha talán mégis! Másik: Telemecanique TSX nano PLC-hez kábelrajza akad valakinek valahol? Köszönet!
Joci77!
Köszi a választ! Esetleg ez a 2 CDISO fájlban meg is van neked? Pont ez kellene, mivel egy fontos fejlesztés közepén vagyok hardverrel, szoftver nélkül.
Sziasztok !
Omron CP1L hasonlo mint a CP1H tehát elméletben omron CX-ONE program kell hozzá .Habár az enyémbe még nincs benne (CX-ONE Version 2.01 ) Ez 3 cd omrontol lehet kérni ingyen 30 napos verziot .
Jocipoci!
Az Omron próbaverzió nekem is eszembe jutott, de igazság szerint holnapra kellene produkálni valamit..... Gopndolom nem gyors a kiszállítás se azért írtam ide, hátha valaki tudna segíteni Omron nélkül.... Köszi!
A Cx-One 3 cd.
Ha kell valami Omronhoz, csak írjatok! (...ha PLC kell, akad az is) (cpm2a)
analog bemeneti kártyát kell használni. majd az megoldja a konverziót...
Nekem CX-One 1.1 van (3 CD)
A CX-programmer 6.11-es. Lehet valahogy frissíteni hogy CP1L PLC-t is tudjak progizni????? /CX-Server v2.4/ Előre is köszi!
Üdv MIndenkinek.
Aflmor-hoz lenne kérdésem. Van nekem egy Omron CPM1-es PLc-m de a procija nagyon melegszik. Van hozzá neked? Más Korábban egy munkámhoz kellett Siemens PLC programozás. Akkor vettem egy PCMCiA Simantic Net Profibus kártyát, (kb.10 x használtam), illetve megvan az összes programozó prg. licenssel (step 7, Pro tools....). Ha valakit komolyan érdekel.
Hali.
Külön proc nincs Kompletten beszerezhető! 3 cpm2a és C200 van jelenleg. Na meg egy Allen Bradley SLC500... ha kell.
Kedves Aflmor!
Nem tudod, hogy a fent említett CX-One programommal hogyan tudnék CP1L típusú PLC-t programozni? Igaz az, hogy a CX-One v3-assal lehet csak ezt a típust programozni? Meg van ez neked? Köszi!
CP1H-t tudja, szerintem ezt is.
CxProgrammer v.7. megvan. bár én a 6-ost használom. CxOne v3-as??? nekem ez az utolsó: Kép: Hivatkozás
Kedves Aflmor!
Esetleg a Cx-One v2.1-et mondjuk ISO fájlban nem tudnád átpasszolni? Talán programozhatnék végre. Üdv! Szép napot! :yes:
Hali! Ha van itt, aki jobban belevájta magát a dologba, és érdekli egy SLC504-es Allen_Bradley, (Proc+DeviceNet+5 I/O Card) keressen meg.
Kép: Hivatkozás
hi. én is igyekszem.... Sharp JW20 Omron cpm1,cpm2a,cqm1h, Mitsubishi Q01 cpu
Nincs véletlenül valakinek Omron Toolbus protokollról leírása? Van nálunk egy CQM1H meg egy CJ1M. Az elsőhöz szépen ledokumentálták a HostLinket, írtam hozzá progit, szépen működik is. A második viszont nagyon hatékonyan tudna a PC felé kommunikálni Toolbus-on, csak erről sehol se találtam anyagot. Így a CX-Server DDE felületét használom, muszájból...
Ezt hogy érted? Van kábelem, gyári (mondjuk, még egy elkelne, most vagy CQM, vagy CJ). A CX-Programmer, CX-Server is azon át kommunikál, Toolbus-t használva, hiba nélkül. Egyszer már nekikezdtem a protokoll fejtésének, párhuzamosított másik soros portról, de abbahagytam...
Hello!
Valaki nem tudja véletlenül, honnan lehetne letölteni az omron cx-one legújabb talán 7-es nem demo szoftverét? Egy projekt miatt nem szívesen venném meg!
Tartok tőle, hogy hivatalosan sehonnan... De hátha megosztja veled valaki, akinek van
|
Bejelentkezés
Hirdetés |