Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azon a képen, amit felraktam, nincs jobb kéz szabály. Az alárendelt útról érkezők közt kanyarodási szabály.
Azt csak a balról kanyarodók miatt írtam a kollégának, hogy nem megtévesztő ott sem az útburkolati jel, mert ott akkor is jobb kéz szabály lenne.
Kezd már kicsit zavaros lenni a téma, de a lényeg tisztázva van.
A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2013
Szevasztok Urak! Volna egy kérdésem: ki az aki véletlenül tudja, hogy hol találom meg azt a linket ahol on-line lehetett kapcsolóüzemű tápot tervezni. A gépem sajnos ..... vírushalált halt. Nem tudok rá visszaemlékezni.
Igen nagyon szépen köszönöm.... Amit még innét sikerült "lebányászni " az kisebb átalakításokkal működik. Persze utána kell számolni, mert nem minden teljes a maga valóságában. Alapnak viszont tökéletes.. Mégegyszer Köszönettel:Tóni
Utolsó "hülye kérdés". Mindenkinél vacakol a Freemail vagy csak nálam. Hangsúlyozom én Opera-t használok de a IE is gyagyás..
A Texas honlapjáról is le lehet tölteni egy alkalmazást, regisztráció után.
Szia Tóni! Nálam is szokott vacakolni, ezért már csak nagyon ritkán használom.
Kösz Petikém!Nem tudtam már a géppel vagy a nettel a gond. Nem értem mert ez egy közismert szolgáltatónak a szervere. Én 7 éve vagyok már náluk de mostanában kezd megbízhatatlan lenni. Hogy.hogy nem bulizol? Tudod Janiékkal? "Kerökre " vagy mi a fene.
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2013
Szia!
Ha ha lehet, állj át gmail-es fiókra, a freemail hozzá képest hulladék. Én már nem használom a freemailes fiókot, volt olyan nem egyszer, hogy nem jött meg rá az email, sőt egyes fiókoktól egyáltalán nem fogad emailt, pedig nincs semmi szűrő arra beállítva. Szóval a freemail felejtős.
A gond már velem van, hiszen megszoktam. A másik a G-mail-nál a feltöltési korlát, bár itt is tudok megoldást..
A nagy feltöltéseket érdemes a toldacuccot.hu -val intézni. A gmail tökéletesen szűr és 12 év alatt egyszer láttam egy egyórás leállást. A freemailról meg dől be a szemét.
Most erről a bazárról tényleg nem törölhetem a regisztrációmat? Milyen jogon?
Időnként karbantartást végeznek a mi bosszantásunkra.
És azt tudjátok, hogy a gmailen a korábbi nem törölt leveleket hol keressem?
Nem törölted, és a beérkező levelek közt sincs?
És azt ki tudja, hogy hova tűntek a fecskék?
Elmentek a többiekért.
Na jó, ezen mosolyogtam, de amúgy tényleg?
Találtak jobb helyet, ahol nem nyomorgatják őket és nem foglalják el illetéktelenül a magára hagyott fészküket.
Nálam van egy visszatérő pár a terasz tető alatt. Tavalyelőtt raktak fészket. Tavaly elfoglalta egy légykapó pár ezért építettek egy másikat. Azt sajnos az ősszel meszelés közben véletlenül levertem, de most visszafoglalták a régit és párhuzamosan építenek egy újat.
zoly15-nek ajánlom. Bővebben: Link
Uuuúúúú, ezt ismerem, komoly szerkezet
Csak azért, mert nagyon keveset látni, sőt, egyáltalán nem látok mostanában fecskéket...
Na mindegy, nektek megy a youtube? Nekem nem tölt...
Ezt meg a többieknek is. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |