Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Előbbi pillanatom agymenése:
Mi az, mikor kiég a LED? - FaiLED.
A rend rendkívül törékeny, nem időtálló (nálam), rengeteg energiát és időt felemészt az alkotás időből. Az ősember akkor indult fejlődésnek, amikor a barlangban kövei rendberakása helyett továbbfejlesztett kőbaltát stb. alkotott.
Meg is van a következő kifogás, amikor valaki reklamál a nem feng shui, hanem pillanatnyi kedv szerint berendezett műhely miatt.
ELMÜ történet.
Egy vidéki településen kellett üzembe helyezni egy trafó állomást.Szakember gárda ment ,az Üzemirányítóban meg várták a jelentkezést. Terepről:- Nagyon magas az induló fesz. a trafónál. Irányító:- Akkor csapoljatok. Fél óra múlva kérdés a szakikhoz. -Hogy álltok? - Már 3 vödörrel lecsapoltunk de nem változott semmi..... A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2013
A műhely van értünk, nem pedig mi vagyunk a műhelyért. Egy rendrakás után nem találok semmit, ha valamit kidobok, másnap pont az fog kelleni.
Nem láttad még a TRT-811 magnó belsejét?
Na???
Nem is vicces, nem is ide való, és felesleges sértegetés. Mi szükség volt erre?! Frankye A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2013
Sziasztok, nemrég találtam ezt a vicces valamit.
Szeretem nézegetni a bss elektronika oldalát, de amikor ezt megláttam, hát elkapott a nevetés. A hozzászólásokat is olvassátok el. erosito A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2013
Klasszikus. Egy éve találtam meg és akkor olvastam végig a hozzászólásokat, azóta meg csak gyűlnek az építő jellegű kommentek.
Szerintetek a cikkek között lévő lágyindító jó lenne a trafóhoz?
Ne nevess, a szerzője épp itt van a fórumunkon is.
Szúnyogriasztónak kipróbálnám, másik topicban küzdenek a vérszívók ellen, itt a megoldás. Frekvencia mindegy, süket szúnyogra is hatásos. Hátránya, hogy csak a Paksi atomerőmű egy reaktorára közvetlenűl kötve működik.
Na, pont ezért (is) jók a találkozók.
Finom gulyás mellett, hideg sört kortyolgatva, nehéz a másikat szemközt fikázni két falat/korty között (de nem lehetetlen)
Én nem akartam senkit sem megbántani, de kíváncsi lennék a gyakorlati kivitelezésre is, főleg a tápra.
Bocsánatot kérek a készítőétől nem kinevetni akartam a művét csak egy kicsit fura volt. ELNÉZÉST KÉREK MÉG EGYSZER.
A "mű-vet" nem ő tervezte, csak felrakta a nevezett oldalra pár éve, mikor nagyon fiatal titánként elindult a pályán.
Ugyan, ez csak a két fél fizikai erőnlétarányán, és a habituson múlik.
Bővebben: Link
Ez nem normális. Babákat ilyennek kitenni.
Sziasztok. Egy fogas kérdésem lenne, én nem tudom megfejteni. Ha valami leesik munka közben az asztalról, vagy a kezemből, az pontosan a legrejtetteb helyre gurul, pattog. Ahol a legnehezebb megtalálni. Mindig asztal alá legbelülre, és ott is még valamik alá. Sosem kifelé, ahol egyből látnám. Honnan tudja az az alkatrész, hogy melyik az a legrejtetteb pont, ahova s betű alakban hason csúszva tudok érte menni?
Esés közben olyan nagy gravitációs erő hat rá, hogy amikor földet ér és az erők összeadódnak na akkor egy téren-időn átívelő hasadék jön létre, amin át látni fogja, hogy mit fogsz csinálni 1 perc múlva. És mivel te az asztal alá fogsz mászni 1 perc múlva, ezért tudja, hogy neki ott a legjobb.
Nálam kicsit másképp működik, de odáig jó hogy létrejön a féregjárat, viszont amit én ejtek el, abban a pillanatban át is repül rajta egy másik univerzumba és soha többé nem találom meg. Többnyire.
Idézet: „soha többé nem találom meg” Anyagmegmaradás törvénye nálam már megbukott.
Az anyag az megmarad, csak egy másik dimenzióban amit az emberi szem (jelenleg)nem képes érzékelni. Így az anyagmegmaradás megtörténik csak az érzékelhető dimenzióból eltűnik.
Ha jól tudom egyes egyetemek már dolgoznak a problémán. Egy olyan speciális szemüveget fejlesztenek ki, amit ha felveszel ezen, más dimenzióban lévő tárgyak világítani kezdenek. Sajnos nagyon drágának ígérkezik, illetve nők nem viselhetik semmilyen módon ugyanis a női agyszerkezet komoly károkat okoz a működésében, mivel a készüléket férfiaknak tervezték és az agyhullámokra, illetve a logikai jelekre hangolódik rá. Egyenlőre kémeim több információval nem szolgáltak. Amint lesz több információm is megosztom veletek.
Lehet az szögletes, akor is gurúl.
Idézet: Én már eleve ott kezdem keresni a mütyüröket. „Mindig asztal alá legbelülre, és ott is még valamik alá” |
Bejelentkezés
Hirdetés |