Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
kár hogy nincs benne PIC, mert akkor írhattad volna azt hogy "elég PICike lett" bár nem tudom hogy az az ic milyen
Nem rossz!
Mi lesz? A forrszemek és benne a furatok mekkorák? Nyák hogy készült?
A forrszemek 0.8mm-esek. Bár csak ideiglenes szerepet szolgálnak az AVR programozásához. (hozzáteszem, most progiztam életemben először avr-t és elsőre összejött! Az programozó annyira egyszerű, hogy a csatlakozón kívül 1db 100pF-os kondi meg 1db 100 ohm-os ellenállat kellett )
Ez lett. Már csak üveget kell szereznem.
0.8-as a forrszem, akkor hanyas a furat?
Hogyan készült a nyák? (miért kell mindet kétszer kérezni? Néztem a videót, le kellett volna kapcsolnod a villanyt! Így még mindig nem tudom mi lehet ez!?
Olyan mintha szentjánosbogaraid lennének a befőttesüvegben. Fireflies=szentjánosbogarak.
Bocs rosszul fogalmaztam. A furat 0,8mm.
A nyák fotózással készült. A villanyt nem tudom lekapcsolni. (mert én csak utánépítő vagyok, a videót a szerző csinálta) Amúgy: szentjánosbogarak az üvegben. (nagyon aranyosan villognak, vibrálnak. Sajnos, jó fotót nem tudok csinálni az enyémről. Ezek az smd ledek, jól megizzaztottak. A drót meg olyan vékony mint a p.szőr... Gondolhatod mire lekapargattam a zománzot, majdnem megőszültem) Csatoltam a saját videót, lámpa nélkül...
sziasztok
nagyjabol elkeszult a labortapegysegem es gondoltam felteszek nehany kepet mindenki oromere
Szép lett! (külön díjazom a ventillátor távtartóját! )
Szép!!!
Tetszik!! Én is most fogtam hozzá a saját lebotápom elkészítéséhez(nem az én tervezésem(Pcb)) Igaz az enyém csak egy sz.táp dobozába fog menni de remélem jo lesz!!!! Majd teszek fel képeket!! Grat mégeccer!
koszi
az eredeti tervben nem szerepelt ventillator csak kesobb ereztem ugy hogy kellhet ezert lett ilyen kreativ megoldas
nagyon faja kivülröl de belül röl se roszz tetszik a ventilátor csak igy tovább
Még sose irtam ide, de most hirtelen felindulásból felteszek két apróságot. Az egyik kis kézi feszmérő és oszcilloszkóp, a másik a műhelyszoba-lámpák infra távirányitója. Képek minőségéért elnézést kérek...
Na pajtás, ha ilyen kütyüket dobsz össze, akár irhattál volna előbb is.
Nekem tettszenek. Gratulálok. Idézet: „A villanyt nem tudom lekapcsolni. (mert én csak utánépítő vagyok, a videót a szerző csinálta)” Ez jó volt! Tehát szentjános bogarak? Nagyon jópofa, tetszik!
Baromi jó!
Nekem főleg a távirányító tetszik. Azt részletesebben fel tudnád rakni?
Végre elkészűlt az első ledes fényorgonám. Gondoltam megosztom veletek. A képek és a videó minőségéért elnézést kérek!
a távirányító engem is érdekelne!! Mit lehet egyébként vele távirányítani?
"Csak" 6 hozzászólással előrébb van a válasz...
Idézet: „műhelyszoba-lámpák infra távirányitója.”
Úgy értetted igaz, hogy mi mást még?!
Vagy legalábbis én így értettem. Amúgy bármit, akár a kisrádiótól kezdve, a grillsütűn át az ajtózárig Szerintem
Hello engem az a kis feszmérő és oszcilloszkóp érdekelne tudnál mondani róla nekem vmi adatt pl mekkora frekit mér meg mekkora feszt, kapcsirajzot tudnál feltenni?
szia!
nagyon jó lett és tetszik is kapcsrajzot nem tudnál adni? üdv!
Köszi!
Ittvan a kapcsolás és a nyákrajz is, én is az egyik sráctól kaptam a fórumról, csak az a baj, hogy elég rossz a scannelés és nehéz kivenni az alkatrészek számát, én is tippelgettem néhány helyen, de végűl kijött jól Ha valami nem tiszta privizz nyugodtan
Megépítettem a forrasztóállomást vzolee cikkje alapján. Jól működik, már csak be kell dobozolni.
nagyon szép lett!
csak sikerült magadat rávenni az építésre(régebben azt mondtad h inkább megveszed) |
Bejelentkezés
Hirdetés |