Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2237 / 3611
(#) zolika60 válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 26, 2014 / 1

Csak nézz szét bátran. Bár még jobb, ha erre kirándulsz egy hétvégén,mert egy csomó olyan eladó ház is van, amit nem hirdetnek, csak az ablakába tett táblával. Esetleg az sincs, csak a szomszédok tudják, hogy eladó. Így kerültem ide én is. Több településen nézelődtünk annak idején, de sehol nem találtunk olyat ami tetszik és ki is tudjuk fizetni. Akkoriban egy ismerősömnél voltam itt autó karosszéria javítás miatt és meséltem neki, hogy nem találunk megfelelő házat. Mondja nekem, hogy itt is van egy eladó az utcában. Megnézte, mindjárt tetszett is. Eljöttünk az asszonnyal is megnézni és neki is egyből szimpatikus volt. Úgyhogy meg is vettük és azóta itt vagyunk. Ez tizenöt éve volt ugyan, de nem bántam meg, jobb helyez nehezen találnék. Azóta a gazdasági helyzet miatt még több eladó ház van itt. A telkek többnyire nagyok, sok helyen a házak is. A lakosság öregszik és emiatt alacsonyak az ingatlan árak.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2014
(#) szamóca hozzászólása Jan 26, 2014 /

(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

Köszönöm!
Igen, jó állapotban van, az alvázat kellesz lefújnom mikor jobb idő lesz mert rozsdásodik, de nem vészes.
(#) VIM válasza szamóca hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

ITT a neked való bót! Egy kis ízelítő. EZZEL a progival leszeded és élvezed a régi szép idők legjobbjait. Talán még EZ vagy EZ esetleg EZ ami hasonlóan jó volt. Éppen tegnap "bányásztam" ezeket a kitűnőségeket. A letöltőt tessék szerteküldeni, ne maradjon ki senki aki szereti a jó zenéket és más lehetősége nincs beszerezni. Ja, a formátumot majd amilyet szeretnél, ki tudod majd választani! Kellemes időtöltést. EZT a végére tartogattam.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2014
(#) szamóca válasza VIM hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

Alapból möpöszfríben van feltöltve a jútyúbra. (max:320k) Az hogy konvertálgató (tűrt) letöltőprogival lemented, még nem válik 48/192-essé.
De a szpészszintisek nagyon jók! Italo disco forever! Megyek, hozok is a kamrából egy nagyobb végfokot, és megküldöm az Ushereket.
(#) VIM válasza szamóca hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

"Szuvenyír nyihuhu, nye kukucsku protku!" Milyen Usher ? Ja értem, Te erre az Usher-re gondoltál.
(#) sargarigo válasza VIM hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

Hát bakker! Ezt én is küldözgetném!
(#) szamóca válasza VIM hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

No igen, csak nekem kicsik vannak, de majd később lehet megnőnek.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

Ezmegkeréken.
(#) mineral hozzászólása Jan 27, 2014 /

Micsoda hibbant emberek élnek. A kedves szomszéd immár 14 éve nyomja az áriát a szomszédoknak! Bővebben: Link És nincs rá megoldás. Hihetetlen.
(#) nagym6 válasza mineral hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

Rengeteg ember szenved valamilyen zajtól. Szomszédban zajos kisüzem, berhelt autó, motorkerékpár kipufogók, lökött kutya állandó éjjeli ugatása, stb. stb. Sajnos nem tartunk még ott, hogy törvényileg zajhatárolás lenne, rendőrök zajszintmérővel is járnának. Talán majd egyszer.
(#) sargarigo válasza szamóca hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

Csak ne locsolgasd! Ezek nem attól nőnek!
(#) szamóca válasza mineral hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

Kamu. Az este 10 óra sem igaz. A trévétú, meg a retekklub szintvonala. A nap bármely szakában, mások számára zavaró zaj keltése esetén feljelentést lehet tenni. Az önkormányzatok kezében van a (csend)rendelkezés, bírságolás. Ha havonta megvágnák, háromszor-tízszer ötvenezerre, nem zajongana.
(#) szamóca válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

Ha pénzeső esne, attól nőnének, hidd el.

De még ha így is lenne, akkor is léteznek khm.. "csendes" megoldások az elhallgattatásra. Megjegyzem testi sértés nélkül. Alibi aztán már kerülne. 14 éve.. nem létezik, hogy senki nem tudott tenni semmi kreatívat.

Az alá az eső alá én is beállnék, nem bánnám ha szét is áznék
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Jan 27, 2014 /

Csúnyán be van nyomódva a porvédője, meg deszkával van a törött lába megfogatva... Nem kőne!
(#) Ricsi89 hozzászólása Jan 27, 2014 /

Ahogy meghallottam egyből megtetszett. Bővebben: Link
(#) vicsys hozzászólása Jan 28, 2014 /

Lenne egy láma kérdésem, hátha másnak sikerült megoldani. Eredetileg a térkép és a fényképek fel voltak cserélve és már nagyon megszoktam a tűzrókában. Most (gondolom egy frissítés után) előre ugrott a térkép és a képkeresés helyett, a nagyvilág domborzata ugrik be. Vissza lehet valahogy cserélni?

kugli.jpg

(#) mikrokapcsolo válasza vicsys hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

Hmmm. Nálam, legfrissebb ff, és a sorrend változik, ha pl arra kerestem rá, hogy "f", akkor a térkép volt elől, ha arra, hogy "a", akkor pedig a képek. Nem tudom mi alapján dobálja.
(#) vicsys válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Jan 28, 2014 / 1

A jó édes murva anyját! Mi a sütőtököm ez, éberségi vizsgálat?
(#) depi52 válasza vicsys hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

Nálam is úgy van ahogy mikrokapcsolo írja...
(#) mikrokapcsolo válasza depi52 hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

A reakciójából ítélve nála is.
(#) vizor válasza vicsys hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

A válasz nagyon egyszerű. Az szerint rendezi be a sorrendet, hogy a Google szerint a beírt kulcsszóhoz mi illik jobban. Ha a szó "kert" akkor a térkép van előrébb ha meg "lányok" akkor a videók. Ha meg "Index" akkor meg a hírek...
(#) sargarigo válasza vizor hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

De jó!
Már megint jobban tudja a gépem, hogy mit akarjak..
(#) Frankye válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 29, 2014 /

Olyan a koogli, mint a Zasszony! Még be sem fejeztem a gondolatot, már találgat. (Ez már a mesterséges intelligencia?)
(#) zolika60 válasza Frankye hozzászólására (») Jan 29, 2014 /

Ja ja. Nem csak találgat, de 99%-ban mellé is lő.
(#) vicsys válasza vizor hozzászólására (») Jan 29, 2014 /

Őőőőő, izé... Akkor most, hogy is van?? Egy másik gépen, friss FF-al... (a nagyobb mérethez, katt a fájlnévre))
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2014

izéka.jpg

(#) vizor válasza vicsys hozzászólására (») Jan 29, 2014 /

Na, látod? Egy újabb szintre lépett.
Most már mindenhol elől van a "képek" ahogy szeretnéd és csak a "videók"-at meg a "térkép"-et merte cserélgetni. Biztos, hogy lefigyelte a cég, amikor itt panaszkodtál. Viszont nem próbáltad ki az "index"-et mert akkor kaptál volna egy képek-hírek-térkép-videókat.

Lányoknál logikus, hogy a képek után inkább videókat nézegetnél és nem a térképen keresgéled őket, az "akármi" meg helyre utal, szóval megint előre rakta a térképet. Tütütrü-nél nem tudta eldönteni, hogy ez egy török falu vagy egy különös állat, szóval megkockáztatta, hogy inkább videóznál. De legtöbben a képekre kattintanak a legtöbbször, szóval úgy érezte, az a leghelyesebb ha elől van. Lehet, hogy írok ebből egy 100 oldalas elemzést, aláírom mint brit tudós, aztán jelentkezek a Guglihoz, hátha felvesznek elemzőmenedzsernek...
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2014
(#) vizor válasza vizor hozzászólására (») Jan 29, 2014 /

Update: "Miskolc"-ra kaptam egy térkép-képek-hírek-videókat.
Következő: »»   2237 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem