Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Valakinek nincs véletlen 93" 94"-es hobbi elektronika ujság scannelve gépen?Ha igen az jool jönne! Idézet: „A topicod átneveztem az érthetőség kedvéért kérlek ezután te is törekedj az érthető fogalmazásra!” Idézet: „Üdv. Creative”
Helló Zsolti!!
Itt egy FTP cím, ahol megtalálod, amit keresel, és még sokminden mást is... Itt egy, mára már elavult cím szepelt.
más az ip cím már.
mi kell az újságból ?
Az az ip cím kell nekem. :gun::gonosz2:
Légyszi írd le.
Itt egy, mára már elavult cím szerepelt.
ez lenne a másik, de nekem nem müxik.
nem rossz(eddig): :worship:
Új felhasználók IMi Takee Tomi20 szabi83
csak -d, én most nem szedek semmit se onnan, majd 1* talán
1 páran még reggeltek az oldalról !
Az a 89 kezdetű IP cím az enyém, csak az a baj, hogy manapság csak délután szokott menni a gép általában...éppen ezért a szerver csak este/délután elérhető. Pl. most is elérhető
Tudom én vagyok a béna,de most mit csináljak?
rosszul írták be!!!
az nem FXP hanem FTP Ja, és nagyobb programokat célszerű letöltésvezérlővel leszedni, mert este gép kikapcs lesz kb. fél 11-kor, és ha megszakad, akkor cseszhetitek...kezdhetitek elölről...
Köszi.
Nemtudom hogy történt mert nem beírtam hanem másoltam,s ezért nem figyeltem, de itt a másik.
Igen, mert végtelen szálat nem tudok biztosítani. 10 a maximum létszám. Ezen felül ilyen üzenetet küld a szerverprogram. Van egy bizonyos mértékű sávszélem, de azt nem oszthatom fel több száz db-ra, mert akkor aki bejön töltenei, annak sose ér le az anyag, mert sokan lennétek. Sajna ez van, másképp nem igazán tudom megoldani
Ezért lenne jó, ha EGY ember csak 1-2 szálon jönne be, és nem 5-6 szálon töltene!!! Annak nagyon tudnék örülni...
Egy kis gyereknap. Itt is megtaláljátok
http://go69.redirectme.net/ Kb éjfélig lehet tölteni. Aztán gép kikapcs
Én +beadok egy djvu-t hátha valakinek nincs meg.(az előző hozzászóláshoz)
Ezt nem igazán értem... Mármint mi nincs meg valakinek? Mert a könyv gondolom nincs azért kérték
És az van itt djvu formátumban.
Én csak a djvu-t mint megjelenítő installt akartam feltenni hátha az nincs meg valakinek és nem tudja mit kezdjen vele,(mármint a djvu kiterjesztéssel)de utánna láttam hogy baromi nagy(6mb) igyhát nem tettem fel, de a lizardtech honlapról letölthető.
Bocsi a kavarért:lama::lama:
Én meg vártalak, mert tudtam mit szeretnél s nekem pont az kellene.:nyes:
Valakinek nincsenek meg ezek az ujságok ftp-n v mondjuk ugy,h DC++-al le tudnám szedni?Csak mert erröl az Elektrotanyárol a b... életbe nem jön le nekem!
Vmelyikbe van egy Vonatfütty áramkör!Az az ujság!D jol jönne mind a 2 év,m ugy ki tudom már keresni ami kell!
mivel a HE 92 -esbe van, ezért csatoltam mind a 2-t.
(93,94 -ben nincs ilyesmi) üdv Szabi
Köszönöm!És az ujságokat nem tudnád valahogy átjuttatni? Hálás lennék érte!
Van valami olyasmi, hogy hobby elektronika tartalomjegyzék? Mert nagyon nehéz mindig kikeresni az eggyes számokból a kapcsolásokat.
Köszönöm mindenki segitségét,megtaláltam amit kerestem!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |