Fórum témák
» Több friss téma |
valaki próbálta már ezt a kapcsolástBővebben: Link vani itt egy rajz de ez sajnos nem beültetési rajz. nincs esetleg valakinek beütetsi rajza ?
Vagyis nem beültetési rajz hanem nyák terv .Mert úgye ennek e tűkrözése kellene. Hogy legyen ha a timert be akarom forrasztani.
Ez egy clip jelző áramkör. A leírás alapján illik működnie, igen.
A szerző feltette a .lay file-t, ezt a letölthető tömörített állományban megtalálod. Javaslom tölts le egy Sprint Layout nevezetű programot, nyisd meg azzal a .lay file-t, és onnantól kezdve azt csinálsz vele amit akarsz. Nyomtatod, tükrözöd, legyártod, legyárttatod, stb.
Üdv Reloop.A mellékletben szereplő általad tervezett erősítö oldalanként megközelítöleg mekkora teljesítményt ad le 8 ohm-on +-45 Voltos tápfeszültségen?
Ha jól olvastam,akkor ezt a 2 különálló erősítőt lehet hídban is használni,ha a 2 kimenet közé kötöm a hangszórót?Akkor mekkora teljesítmény vehető ki belőle?
Sziasztok!
Milyen tápot ajánlotok két darabhoz? Bocs, ha már le lett írva, de nincs kedvem átolvasni mindent. És hány wattos ellenállás kéne hozzá? A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2014
230 / 2 x 30 V trafó, 300 VA. Graetz híd ami tud minimum 200V-ot, és 10 A-t. Legalább 2 x 10.000 µF puffer.
Az ellenállást pontosan hová szánod? Ha ezt az infót megosztod velünk, valószínűleg tudunk segíteni.
Sziasztok.A párhozamos hidat a kép alapján kell bekötni?A hangszórók poláritása tetszőleges?
Szia! Igen, igen.
A beillesztett képen még a régi terv van, közben átraktam a slave bemeneteit negatív tápra, erre ügyelj majd a gyártásnál.
Igen,rossz képpel rajzoltam.A lényeg,hogy a bekötés jó így.Megépiteni az ujjal fogom.
Köszi.
Sziasztok megépítettem a clipp ledes timmer ic-s elektronikát. Elviekben mükődik is ,az normális jelenség hogy ha az a vezeték amit az 5 ös lábra kellene kötni meg a gnd között 5v-ot mérek ? ha egy pillanatra rövidre zárom a gnd-vel akkor felvillan a led rendesen.
köszönöm a gyors választ. Akkor bekötöm rendesbe
Elkészült. A tda végfokom kivezérlés jelző. Clipp led . 2x255w .
Clipp led elektronika kivezérlés jelző vel.
Üdv.Elkészült mind a 2 párhuzamos hídam,működnek is,de egyenlőre csak stereo modban panelenként próbáltam őket.Az egyikkel az a gondom,hogy rövidrezárt bemenettel is, a baloldali Ic jobban melegszik a jobboldalinál.Mitöl lehet ez?Tápfesz +-42V,2x10000µF puffer.
Szia! Köss a kimenetére az adatlapban leírt Zobelt.
Ok,kipróbálom.A 2 ohm-os ellenállásnak mekkora teljesítményünek kell lenni? Elég a 0.6W-os?
A próbához jó a 0,6W-os. Ha ez oldja meg a problémát, akkor 2W-ossal véglegesítsd.
Bővebben: Link
Ezt a 2 panelt szeretném össze hídalni. ehez valaki tudna nekem egy fázis forditó elektronikát csatolni. kapcsi rajzal.esetleg nyák tervel ? előre is köszönöm.
http://www.hobbielektronika.hu/forum/getfile.php?id=138404 .úgy itt van ez a müveleti erösitő. de a 2 potméter mire való hangósitás? vigy hogyan is működik ez pontosan. előre is köszönöm a választ. Bocs de anyira nem értek még hozzá de tanulom
Ez is jó, mivel neked elég a mono kialakítás.
Amit használok kétcsatornás, és külön szabályozható a hangerő, valamint egy kis jelerősítést is csempésztem az első fokozatba. A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2014
Akár 1db tranzisztorból felépített, un. földelt emitteres, vagy földelt source -szu erősítő is megteszi. Neten rá tudsz keresni. De ha műveleti erősítő, akkor tartsd szem előtt a tápfeszültség igényét, tehát azt még külön elő kell állítani.
Szia.Bekötöttem a Zobelt.Mondjuk nem 2 ohm-os ellenállással mint az adatlapon van,hanem 2.7 ohm-al,mert csak azt találtam itthon.Gondolom ez nem nagy eltérés.De ugyveszem észre,hogy még most is melegedik üresjáratban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |