Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   29 / 690
(#) jucsaba hozzászólása Ápr 6, 2015 /

Kutyasétáltatás nem várt eredménye , valaki nagyon elégedetlen volt a telójával ...
ingyen (postaköltség )ellenében elvihető.
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2015
(#) jucsaba válasza jucsaba hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Lemaradt : Oroszlányban van vagy posta akinek kell.
(#) jucsaba válasza jucsaba hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

rezgőmotor, kamera épnek tűnik. a többi (RF) gondolom jó, az lcd rommá törve , hátulja törött / hiányzik , nem indul...
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2015
(#) Sufniboy válasza jucsaba hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

szia! Szeretném a telefont. Postával kellene, mert kicsit messze van.
Részleteket pü.-ben.
Köszönöm!
(#) 20sz Jófiú válasza jucsaba hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Mondom én, hogy az elektronika az utcán hever! Régen egy darab tranzisztor is nagy szám volt, most meg rugdossuk az érintőképernyős kézi számítógépeket.
(#) bbalazs_ válasza jucsaba hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

A, egy 5V-os CD nekem sem kellene...
(#) kalmi.kalmi válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Ápr 7, 2015 /

(#) jucsaba válasza jucsaba hozzászólására (») Ápr 7, 2015 /

A talált telefon postaköltségért úgy néz ki elkelt.
(#) zut válasza andras99 hozzászólására (») Ápr 7, 2015 /

meg van még?

mod*
A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2015
(#) andras99 válasza zut hozzászólására (») Ápr 7, 2015 /

Igen.
(#) Sufniboy hozzászólása Ápr 8, 2015 1 /

Ingyen elvihető a képeken látható mikrosütő "elektronika" . Nem tudom, hogy milyen típusba való, nálam már vagy 2 éve itt hever, csak most került felszínre. Átvehető Budapesten a 14. kerületben, vagy postát is megtudjuk beszélni.
(#) kala1982a válasza Sufniboy hozzászólására (») Ápr 8, 2015 /

A tálcaforgató motorból kiváló karácsonyfa forgatót lehet csinálni. Bár a karácsony még odébb van.
(#) Sufniboy válasza kala1982a hozzászólására (») Ápr 8, 2015 / 1

Majd karácsonyra megcsinálom.... Én antennaforgatót csináltam egyszer belőle... jól működött csak egy galamb kiváló ülőhelynek gondolta a kis antennát és azt a terhelést már nem bírta...
(#) zut válasza andras99 hozzászólására (») Ápr 8, 2015 /

Akkor vinném, ha lehet.
(#) andras99 válasza zut hozzászólására (») Ápr 8, 2015 /

OK, válaszoltam privátban.
(#) Melphi hozzászólása Ápr 10, 2015 /

Jó estét az uraknak!
Mivel nem jött jó cserealap erre a kis cukiság így ingyen felajánlom egy kísérletező kedvű fiatalnak.
"Van egy teljesen új feszváltóm, én csomagoltam ki, mivel ezt már nem lehet beépíteni ajándékba megkaptam, mivel kaptam ezért csak csere jöhet szóba, pénz nem.Szakiknak ajánlom nagyfeszültségű kísérletekhez, vagy Tesla tekercshez.
Adatlap: Bővebben: Link
Futár elviszi, de a vevőnek kell küldenie.
22000V-os, NEM JÁTÉK azonnali áramütés veszélye állhat fenn!"

NEM postázok, esetleg futárnak átadom, de nincs időm rá hogy szállítással foglalkozzak, inkább csak személyesen.
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2015
(#) baloghvl válasza Melphi hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Szia!

Ha még megvan, engem érdekelne. Helyileg merre vagy?
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Ápr 11, 2015 /

Sziasztok! Lomtalanításra készülődve megválnék egy csomó pc-s cucctól, de kidobni nincs szívem, és elvinni átvevőhelyre pedig időm nincs.
Tehát, van 22db alaplapom, amiknek a nagy része nem működik, de akad, ami működő gépből lett kivéve, és félretéve, de most már fogalmam sincs, melyikek voltak. Vannak mindenféle bővítőkártyák, videokártyák, meg egy kisebb szatyorra való szalagkábel. Helyileg Kispesten vannak, nem szívesen vinném sehova. A nagy mogyorós Milkát szeretem, de nem feltétel.
(#) Melphi válasza baloghvl hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Szia!
Megvan, Veszprém megye.
(#) deniel válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Szia!

Engem érdekelnének a pc-s cuccok.
(#) dolargaan válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Szia!

A postázás megoldható?
(#) Szebence válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Szia! A PC-s dolgok engem is érdekelnének ha még megvannak.
Cserébe tudok adni egy két dolgot, pl nagyobb méretű hűtőborda, stb. Elsősorban nekem is postai úton lenne jó, de ha kell elmegyek érte autóval egy megbeszélt időpontban.
(#) furko válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Szia
Középső képen balra fent, a két hűtőbordás cucc érdekelne. Posta megoldható?
(#) mikrokapcsolo válasza deniel hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Látom, akad érdeklődő! Postázás is játszhat, de egyben baromi nehéz és drága csomag lenne, nem biztos, hogy megérné. Az elsőbbséget annak adnám, aki személyesen tudná elvinni, de ha valakinek nagy szüksége van belőle egy két dologra, akár meg is bonthatom a kupacot, és postázhatom is. Deniel jelentkezett érte elsőnek, tehát egyenlőre Ő a "nyertese", ha valamiről lemondana, azt vele beszéljétek le. Ő írta privátban, hogy el tudna érte jönni.
(#) feccus válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Elvinném a pc-s cuccokat ha még megvannak.
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Ápr 11, 2015 /

Amennyiben deniel fórumtárs nem jelez vissza 19:30-ig, a következő jelentkezőé a lehetőség.
(#) baloghvl válasza Melphi hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Szia!

Akkor a futáros megoldás érdekelne, írtam privátot.
(#) mikrokapcsolo válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Mivel deniel nem jelentkezett, akkor jelenleg Szebence a nyertese!
(#) illesoszkar válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Szia ! Meg van még a cucc engem érdekelne

üdv Oszkár
(#) zolee1209 hozzászólása Ápr 12, 2015 /

Sziasztok!

Elvihetők az alábbiak:
Videoton TS5355 képcsöves TV. ~3 éve még működőképes volt, azóta műhelyben porosodott.
Most viszont letilt, lehet, hogy a benne lévő por kavar be valaminek. Idő és eszköz híjján nem foglalkoztam ennek kipróbálásával. Javításra, bontásra, vagy donornak, távirányító nélkül.

Továbbá 4 darab 6x20W-os fénycsöves lámpatest, búra nélkül. Régi fénycsövet és gyújtót adom hozzá igény esetén.

Képeken látható állapotban, Soltvadkertről.
Következő: »»   29 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem