Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
3db Samsung monitor elvihető. A két szürke nem indul,a fehér az pedig perceg. 1db Hyundai TV, hang van kép nincs. Békés megye.
Hibás (nincs kép) 72 cm-es ORION TV ingyen elvihető. Típusa: T2975 SPTX-S-FLAT.
Cím: IV. ker. Káposztásmegyer
Zuglóból vihető 6-7 db. 'antik' mobiltelefon, vagy elviszem a börzére, ha valakinek kell. Este megírom a típusokat.
Tyűű előkerült a többi is? Milyen típusok?
Van elég sok rég pc tápom. Kb 2-3 gyümölcsös kosárral. Elvileg nagy része vagy az összes müködik. Ne kérdezz mást róla. Székesfehérváron átvehetők. Általam meghatározott helyen, időben. A tápok jó része pincében volt egy ideig, és amióta oda került nem néztem rájuk ennek tudatában kérd vagy ne kérd őket. Csak egyben az egésztől válok meg.
hello, engem érdekel, privátban dobsz telszámot ?
üdv:
Sziasztok!
Kőszeg környékéről ingyen elvihető: -kb:10 db TV, régi kisképernyős Vidi, és újabb modellek, van köztük teljesen jó állapotú működő készülék is. -kb:30 db DVD, műholdvevő stb, alkatrésznek. Személyesen kell érte menni, és egyben kell elvinni, ez a kikötés. Ha valakit érdekel magánban adok telefonos elérhetőséget, a részletes infók miatt.
Szia, engem érdekelne. Utána kérdezek, hogy ki tudná nekem elhozni.
4 db. Nokia; 1 antennás, nagy, meg 3 kicsi (egyik RM-94, román ták); 1-1 db. Samsung, és Vodafon (ez kitolós). Lehet osztozkodni, kinek-mi kell, bár én mindig az első jelentkezőt preferálom. Holnap 10(12)-ig lesz(ek) Zuglóban, aztán csak ~2 hét múlva.
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2015
Az antennás esetleg 2110i? Szükségem lenne egy működőképe elektronikára. A többire nincs szükségem.
Jó nagy klóbni, majd belenézek, mert kívül nincs szám. A többi akkor lehet 'norbiv8'-é?
Szia granpabácsi!
Látom, hogy mész a börzére. Ha ott kell valakinek az újság, vagy könyv, akkor odaadhatod. Nem tudom mikor megyek besnyőre. De látom néha Zuglóban is jársz, esetleg ott hamarabb leszek.
Majd 3 hét múlva megyek megint, addig szüret 'Fatornyosban'. Nem nagyon érdeklődtek az újságokért a börzén. Zuglóba nem hozom be, nehéz.
Rendben, akkor majd összehozom valahogy.
Van négy darab 20 W-os UVA fénycsövem (368 nm) 60X60 centis fénycső armatúrában. Nekem nincs szükségem rá ,az eladással nem akarok bíbelődni. Akinek kell az viheti,Budapest XV. kerületében lakom. Nem postázom,átvétel kizárólag személyesen az esti órákban.
Hello,
Privátba kérhetek címet, elugranák érte! üdv:
Szia! Te Besnyőn éled az életed? Lehet, hogy tegnap együtt szüreti báloztunk?
Holnapig biztos nem tudok elmenni érte, így inkább vigye, akinek közelebb van.
Én Balatongyörökön élem az életem, Besnyőn csak látogatóban járok, kb. havonta.
Meglesz az 3. hét múlva is (addig ugyanis én sem leszek itt).
Persze lehet az övé minden. Ha a kupacban van egy 2110i arra igényt tartanék. Ha ütött kopott, betört a kijelzője az sem gond. Nekem van 3 szép állapotú. De tiltva vannak. Így nem használhatóak.
Besnyőn? Tényleg? Majd írj , hogy mikor jössz. Vendégem vagy egy pofa sörre.
Sziasztok!
Távábra is él a felajánlás! Mivel gery20 visszalépet. Üdv. dörmi
A riaa korrektoros topicban említett cuccból két db elvihető Bp.-ről vagy B.füredről.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |