Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Marad egy darab, Budapesti átvétellel érdekelne. Köszönöm.
Kőszeg környékéről ingyen elvihetők a következő dolgok:
-1 doboz régi autórádió (6-7 db) Személyesen kell érte menni, és egyben kell elvinni, ez a kikötés. Ha valakit érdekel magánban adok telefonos elérhetőséget, a részletes infók miatt. Szervízes/Rádióamatőr hagyatékból. Rengeteg dolog van, folyamatosan teszek fel fotókat. A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2015
Sziasztok!
Kár, hogy ilyen szigorúak a feltételek Ebből a csomagból két Blau érdekelne (a Car 300 nem), ha esetleg valakinek kell a többi. A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2015
Nem nagy művészet. Elviszed az egészet, ami nem kell, azt meg felteszed ugyan ide.
Nem az a gondja Kőszegen van és postázni nem tudják.
Akkor is ugyanaz a megoldás. Elhoz, szétoszt. Hol a probléma? Azt leszámítva hogy dolgozni kell vele picit...
Nem a munkával van a baj, hanem csak ezekért elautózni ~500 km-t...
OK, pontosítok. Ha valakinek útba esik, (mint a Tak. Szöv.) Budapest környékének irányába vagy a majd később feltöltendő dolgok miatt jár arra, és elhozná ezeket, akkor a két (nem CAR 300-as) Blau érdekel, a többit meg felteszem ide. Természetesen nem kívánom ellenszolgáltatás nélkül, de mindenképp köszönettel.
2010-ben újonnan összerakott gépből a dvd író vihető Szolnokról. A hibája közé tartozik hogy a tálcát csak oldalba verésre adja ki és a lemezt nehezen olvassa be. Aki ilyenekkel akar szórakozni az viheti.
Hali
Érdekel valakit egy Mecer de-770 ba típusú crt 15"-os monitor? Több év után most kipróbáltam működik, de sajnálom kidobni... Budapesten van a stadionoknál
Engem érdekelne a monitor
Tefal Delfini kenyérpirító, Sharp UX310 fax, HP3845 tintás nyomtató, Orion TV panelek, Bosch O300 Magic sens pár darab, HP nyomtatópanel, 12V 5VA dugasztrafó, szétszedett sövényvágó, egy zsák döglött cement, kKézi konyhai robotgép (egy keverőszár van meg hozzá, motor jó), Moulinex Optigrill compact (ajtó plexi törött), elektromos kés, levágott vezetékű 19V notebook táp, 1400W porszívó
mindent vagy semmit alapon elvihető. Guberált holmi, valamikor gondoltam, hogy bontom, de úgy hozta a sors, hogy mégsem. A helyszín Agárd.
"...egy zsák döglött cement..." Ügyes árukapcsolás.
Hali. A nyomtató érdekelne. Postaköltséget álom.
Sajnos nem tudok postázni.
Futár sem megoldható?
Azt nem írtam, hogy nincs tápegysége.
Budapesti átvétel megoldható.
Sziasztok!
Valakit érdekel drótnélküli billentyűzet? Sajnos egyiknek sincs meg a vevő egysége... A 2 fehér rettentően poros, de nem sérültek, a fekete az ami a legjobb állapotban van. Helyileg békés megyében van, posta megoldható, de a vevőt terhelné, ez esetben még csatolnák pár egyéb "kacatot" is a felajánláshoz.
Sziasztok!
Ingyen elvihető a képen látható nagy teljesítményű RF alkatrészek és tárolódobozok. Nem postázom őket. (Bp. 16. ker.)
Esetleg tudnál segíteni papának a szállításban? Baross utca. Merrefelé vagy? Zoli.
Csak személyesen, ahogy szoktuk. Több darab valami. Én nemtudom mi. A hétvégi sültkrumpli alatt találtam. Egy pár darabot megtartanék magamnak (~10).
kb 10-15 darab PC tápegység ÉRD-ről elvihető, egy részük működik is.
Szia!
Engem érdekelnének. Postázni tudnád-e esetleg? Átutalnám a postázás költségét. A pénz megérkezése után ráérnél postázni. A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2015
A Táp csomag Engem is érdekelne
Engem érdekelne a dolog
|
Bejelentkezés
Hirdetés |