Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
:integet2:
Van egy érdekes dolog,de sajna már nem működik. Hétfőn délelőtt kémlelem a televizíót,közben hugom kapcsolgatja mint az őrültek egyik zenecsatornáról a másikra.Aztán megállt a Tv2-őnél.Idióta telefonos játék volt. Mondtam neki hülyeségből hogy felhívom őket.Persze egyenlegem 0Huf. Hívtam is becsülettel a 0691........telefonszámot.Erre nem az hangzott el hogy töltsem fel a kártyámat,hanem hogy nem kerültem be a játékba.Igen érdekesnek találtuk hogy pénz nélkül lehet hívni az emeltdíjas számot.Elmentem haveromhoz aki felhívta a Tré-Mobil központot és megkérdezdte hogy le fogják-e vonni következő feltöltésnél a telefonálás árát.Mire azt a választ kaptuk hogy:Sajnos körzetszám hibájuk van,de már dolgoznak a kijavításán és nem kell kifizetni a hívásokat. Sajnos szerda reggelre már nem működött.Magyarra lefordítva Hétfőn és Kedden ingyen lehetett telefonálni a 91-es körzetbe.
Hali!
Szerintem Boldika elfelejtette a jelszavát, és muszály volt új néven regelni... Bővebben: Link
Én is láttam
Na de minek háromszor? Egyébként szerintem azt hitte hogy nem vesszük észre ha ezen a néven hülyéskedik a fórumon.Bővebben: Link Üdv!
Én meg még mondtam is magamban, lám, megjavult a fiú, elmaradtak a lehetetlen ötletek, meg a warn-ok...
Na, pont ez járt nekem is a napokban a fejemben, hogy mi történt vele.
Aztán ma láttam a levii által linkelt topikban egy hsz-t. A név láttán pedig egy fura érzés fogott el, ezért rákerestem a boldika névre. ...és lám... De már úgylátom, nincs meg az említett hsz.
Már nincs meg a modiknak köszönhetően
Szerencsére a téma nyitogatást abbahagyta Ez a 222. hozzászólásom Idézet: „Ez a 222. hozzászólásom” Akkor kapcsolj rá, Boldikának 261 van!
Ja meg kb.: 20 felesleges témát nyitott...
Csak azon csodálkozok hogy nem lett kitiltva már réges régen....
ÉS lassan 100 oldal az offtopik (vajon kinyítja meg )
Szerk.: akkor nézd meg nekem mennyi hozzászólásom van Bár ebböl nemsok "értelmeset" mondtam(témamegoldás) de mentségemre váljék hogy 0-rol kezdtem az elektrot mikor idekerültem és elég sok kérdés volt De van kb 2szer ennyi most is
Ne értsétek félre nem dicsedésképp mondtam a hozzászolásaim számát... Csak a szám miatt h kettő kettő kettő
Én is 0 ról kezdtem mikor idekerültem Üdv!
Az hát. De ha tényleg elfelejtette az első jelszót, modik segítsége helyett (lehet, égő lett volna neki, ki tudja) regelt még egyet, de mi legyen a jelszó, ha már az első sem bizonyult megjegyezhetőnek? Beírt valamit nagy hirtelen, pár nap múlva már arra sem emlékezett. És akkor jöve a harmadik regnek ideje...
Igen de közbe eszébe juthatott mert az első reg.-el 5 napja volt itt a 2.-al 4 hete a 3.-al pedig pár órája.
Üdv!
Én is szinte a nulláról kezdtem (figyeltem fizika órán )... Itt sokat lehet tanulni az biztos.
Akkor most minden topikban azt kell játszani, hogy ki nyitja a követkevő kerek számú oldalt?
Lehet itt én?... Úgylátom nem...
Megtalálta, melyik füzet hátlapjának belsejére írta fel
Na jó, nem leszek gonosz, de így tényleg nincs értelme ennyi nick-nek. Nem hiszem, hogy arra készülne, kirúgják a fórumból, és bebiztosítja magát... Vagy pedig (mégicsak gonosz vagyok), busás havi jövedelem ellenében leszerződött a lappal, hogy emelje a tagok létszámát az országos statisztikában Bocs, Topi, nehogy megharagudj a viccért...
Itt a nyertes
Gratulálunk ön megynyitotta a 100. oldalt ebben a témában. Nem hiszem hogy Topi ilyeneknek fizetne azért hogy emeljék a létszámot. Különben is írta Topi hogy kb.: 17000 tag van nem hiszem hogy ez kevés lenne. A másik tényleg nincs értelme enyyi nick-nek ha kitiltják úgy is mindegyik megy. Üdv!
Mondtam, hogy csak vicc...
De miért nem kérdezzük meg magát az illetékest, azaz Boldikát, mi az igazság?
Nem hiszem hogy elárulná
Nagyon jó ez az Off topic. Elektronikától függetelnül beszélgetni és mégsem MSN.
Nincs igazság, megvan a negyedik.
Szerintem lassan be lehetne ezt fejezni, mert egyszerre lesz warn az összesen...
ilyet sem láttam még.... Nincs egy modi sem az oldalon, EMBEREK!! lehet OFFolni mint atom
Idézet: „ilyet sem láttam még.... Nincs egy modi sem az oldalon” Biztos keveset vagy fenn...
annyira szerintem nem , meg nézni sem szoktam, csak most valahogy odakerült a szemem kénytelen voltam elmondani
Később is az orrodra koppinthatnak, nem kell ahhoz online jelenlét...
De, mint titi megjegyezte, tényleg keveset lehetsz fent, ha ez ekkora élmény
Igen, lehet Offolni az Off Topicban,.. (de attól még nyugodtan fenéken billenthetnek,.. )
Hy tud valaki vmi jó nőnapi sms-t a barátnőmnek szeretném küldeni köszi...
SMS helyett inkább vegyél egy jó pezsőt és köszöntsd személyesen - megéri!
Inkább ezt ajánlom /kapacitás virág/.Bővebben: Link
Nagyon jó!
Legutóbb, rossz topikba tettem a hozzászólást, aztán mikor észrevettem, írtam egy sort, hogy nem oda szerettem volna tenni. Két perc múlva átkerült a helyére. Ezt nevezem!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |